Ημερήσιες εκδρομές στο θέρετρο Atlantis στο Paradise Island στις Μπαχάμες

Πώς να γνωρίσετε την Ατλαντίδα, ακόμη και αν δεν είστε φιλοξενούμενος του ξενοδοχείου

Η Ατλαντίδα στο Paradise Island στις Μπαχάμες είναι το μόνο θέρετρο στην Καραϊβική που αποτελεί προορισμό για τον εαυτό της. Ελέγξτε τιμές και σχόλια χρηστών για το TripAdvisor. Εκατομμύρια επισκέπτες στο Nassau (πολλοί από αυτούς ημερήσιους ταξιδιώτες από κρουαζιερόπλοια) κάνουν γρήγορη βόλτα με ταξί ή με λεωφορείο για να απολαύσουν τις χαρτοπαικτικές λέσχες και τα εστιατόρια του θέρετρου.

Αξιοθέατα της Ατλαντίδας

Παρόλα αυτά, ενώ ρίχνουν λίγα χρήματα στα τραπέζια των ζαριών ή στον τροχό της ρουλέτας, μπορεί να ικανοποιηθούν μερικοί επισκέπτες, άλλοι - ειδικά οικογένειες - που μετακινούνται στη γέφυρα του Paradise Island από την υδάτινη γοητεία της Ατλαντίδας, συγκεκριμένα το θεαματικό νερό το πάρκο, το πρόγραμμα συνάντησης των δελφινιών, τις παραλίες και τα υπόγεια μυστήρια του The Dig, μια πεζοπορική εξερεύνηση της χαμένης πόλης της Ατλαντίδας.

Λαμβάνοντας υπόψη τις ορδές των επισκεπτών της Ατλαντίδας σε καθημερινή βάση, δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι το θέρετρο περιορίζει την πρόσβαση σε ορισμένα από αυτά τα αξιοθέατα - κυρίως την πισίνα Aquaventure και το πάρκο νερού - προκειμένου να διατηρηθεί η εμπειρία για τους επισκέπτες του ξενοδοχείου. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι οι ημερήσιοι ταξιδιώτες δεν μπορούν να επισκεφθούν τα αξιοθέατα της Ατλαντίδας, συμπεριλαμβανομένου του Aquaventure. θα πρέπει απλώς να πληρώσετε λίγο για το προνόμιο (και να περιμένετε ένα σημαντικό σημάδι στις τιμές αυτές αν αγοράσετε μέσω μιας γραμμής κρουαζιέρας):

Όλες οι παροχές υπόκεινται στη διαθεσιμότητα και έχουν εποχιακούς περιορισμούς. Τα εισιτήρια μπορούν να αγοραστούν στη ρεσεψιόν του θέρετρου Atlantis. Περισσότερες πληροφορίες διατίθενται από το Tourist Board Nassau Paradise Island.

Ημέρα Μπαχάμες περάσει

Η World Travel Holdings πωλεί επίσης ημερήσιες κάρτες στο Aquaventure, στο Atlantis Dolphin Cay και στο διάσημο British Colonial Hilton. Αυτά τα περάσματα διατίθενται κυρίως για να ταξιδεύουν επισκέπτες αλλά μπορεί να είναι ένα καλό add-on για όσους επισκέπτονται το Nassau.

Ελέγξτε τιμές και κριτικές στο Μπαχάμες στο TripAdvisor