Μοιραστείτε τις νέες αναμνήσεις σας στο φθινόπωρο της Αγγλίας

Βήμα 8 - Κάντε τη Μαγεία του Φθινοπώρου στη Νέα Αγγλία Τελευταία

Σας ευχαριστώ που μου επιτρέπετε να σας βοηθήσω να σχεδιάσετε μια επίσκεψη στη Νέα Αγγλία - την περιοχή στην οποία ζουν και αγαπούν. Αποθηκεύστε αυτό το τελευταίο μάθημα όταν επιστρέφετε από την περιπέτεια φύλλωμα πτώσης σας. Μια από τις χαρές της επίσκεψης στη Νέα Αγγλία κατά τη διάρκεια αυτής της όμορφης και γραφικής εποχής είναι η διανομή των αναμνήσεων σας με άλλους. Ακολουθούν ορισμένες προτάσεις για την ανταλλαγή εμπειριών σας όχι μόνο με τους φίλους και τα μέλη της οικογένειάς σας, αλλά και με τον κόσμο!

Μοιραστείτε τη Νέα Αγγλία με άλλους

Πώς να φτιάξετε ζυμαρικά
Δοκιμάσατε μερικά υπέροχα, ζεστά αλευρωμένα μηλίτη ενώ ήσασταν στη Νέα Αγγλία; Είναι εύκολο να φτιάξεις στο σπίτι! Αυτή η συνταγή θα σας μεταφέρει κατευθείαν στις μέρες του φθινοπώρου που περάσατε στη Νέα Αγγλία.

> Περισσότερες Συνταγές μηλίτης μηλίτης ποτών

Συνταγές της Apple από τη Νέα Αγγλία
Η συλλογή μου από περισσότερες από 50 συνταγές μήλων από τα πανδοχεία, τα εστιατόρια και την κουζίνα της Νέας Αγγλίας θα σας επιτρέψει να μοιραστείτε μια γεύση από το φθινόπωρο στη Νέα Αγγλία με φίλους και μέλη της οικογένειας. Θα σας δείξω ακόμη πώς μπορείτε να μοιραστείτε τη χαρά να ψήσετε μια πίτα μήλων με μικρά παιδιά.

Περισσότερες συνταγές πτώσης από τη Νέα Αγγλία
Μαγειρέψτε μια γεύση της Νέας Αγγλίας για δείπνο με φίλους, ένα πάρτι πίσω πόρτας ή όποτε αισθάνεστε εμπνευσμένοι για να κάνετε παλιομοδίτικα τρόφιμα Yankee άνεση όπως ψητά μακαρόνια και τυρί.

Διασκέδαση Fall Craft Έργα για παιδιά
Φέρατε σπίτι μερικά φύλλα πτώσης που συλλέξατε στη Νέα Αγγλία; Εδώ είναι μερικά έργα σκάφη πτώσης τα παιδιά σας μπορούν να δοκιμάσουν.

Δημιουργήστε υπέροχα δώρα φύλλων όπως κινητά και στεφάνια.

Χειροτεχνία με φύλλα
Για μερικές επιπλέον ιδέες φυλλοτεχνίας, απευθυνθείτε στον πρώην Οικογενειακό Οδηγό Οικογένειας, Sherri Osborn. Έχει μια στρογγυλή εκδοχή δωρεάν οδηγιών για έργα φύλλων πτώσης.

Ας μιλήσουμε στα φύλλα στα κοινωνικά μέσα

Tweet Οι Φυλλοβόλες φωτογραφίες σας
Δημοσιεύετε τις καλύτερες στιγμές πτώσης σας στο Twitter;

Να είστε βέβαιος να ειδοποιήσει μου @ foliagecentral! Πάντα διαβάζω τις καλύτερες εικόνες φύλλωσης της νέας Αγγλίας που μοιράζονται μαζί μου. Χρησιμοποιήστε επίσης το hashtag #fallfoliage, έτσι ώστε περισσότεροι θαυμαστές θα δουν τις φωτογραφίες σας.

Μοιραστείτε τις περιπέτειές σας με το φθινόπωρο μαζί μου στο Facebook
Η σελίδα μου για τη Νέα Αγγλία στο Facebook δεν είναι μόνο εκεί για να "συμπαθείτε". Συμμετάσχετε στη συζήτηση, δημοσιεύετε τις ερωτήσεις σας και μοιράζεστε τις περιπέτειές σας και τις συμβουλές ταξιδιού σας με άλλους που κατευθύνονται προς τη Νέα Αγγλία αυτή τη σεζόν.

Ακολουθήστε τους πίνακες πτώσης μου στο Pinterest
Χρησιμοποιείτε το Pinterest για να αποθηκεύσετε και να μοιραστείτε τις ταξιδιωτικές αναμνήσεις; Έχω πολλά διοικητικά συμβούλια που γιορτάζουν αυτή τη φορά του έτους, συμπεριλαμβανομένων των συμβουλίων που αφιερώνεται στο New England Fall Foliage και Pumkinsanity!

Hashtag Οι φωτογραφίες σας Instagram
Οι φίλοι μου στο περιοδικό Yankee Magazine ενθαρρύνουν τους ταξιδιώτες να επισημάνουν τις φωτογραφίες τους # mynewenglandfall από το Instagram και θα σας μαγέψει η συλλογή των εικόνων που έχουν υποβληθεί. Προσθέστε τη δική σας! Και με ακολουθήστε και στο Instagram.

Επικοινώνησε μαζί μου

Ναι, είμαι πραγματικό πρόσωπο!
Ακολουθούν οι οδηγίες επικοινωνίας μαζί μου. Θα ήθελα να ακούσω από σας για το αν αυτό το φυλλάδιο φύλλων φύλλων φύλλων πτώσης ήταν χρήσιμο. Εάν έχετε οποιεσδήποτε προτάσεις για να το καταστήσετε ακόμη πιο χρήσιμο για τους ταξιδιώτες που πέφτουν, θα εκτιμούσα να ακούω και αυτούς.

Διάβασα κάθε μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που έλαβα, παρόλο που δεν μπορώ να απαντήσω σε καθέναν. Λάβετε υπόψη σας ότι τα σχόλιά σας θα είναι πολύ χρήσιμα για μένα και ευχαριστώ για την ολοκλήρωση αυτών των μαθημάτων.

Μήπως χάσατε κάποιο από τα προηγούμενα βήματα; Μπορείτε να τα βρείτε όλα εδώ .

Σε βλέπω στη γη των φύλλων!
~ Κιμ