Συσκευασία μηλίτη μηλίτη

Κάνετε Hot Μηλιωμένο μηλίτη, και το σπίτι σας θα μυρίζει σαν το φθινόπωρο στη Νέα Αγγλία

Δεν υπάρχει τίποτα περισσότερο από τη Νέα Αγγλία από τη μυρωδιά της κανέλας του ζεστού αλευριού μηλίτη που σιγοβράζει στη σόμπα. Εδώ είναι μια συνταγή για το πώς να κάνει ζεστό αλεσμένο μηλίτη στο σπίτι. Είναι το ιδανικό ζεστό ρόφημα για φθινοπωρινές συγκεντρώσεις, πάρτι αποκριών, ευχαριστιών, ή απλά καμπύλες κάτω από ένα πάπλωμα με ένα καλό βιβλίο.

Δυσκολία: Εύκολη | Χρόνος που απαιτείται: 30 λεπτά

Εδώ είναι πώς να κάνει Hot mulled μηλίτη:

  1. Για να φτιάξετε ζεστό αλεσμένο μηλίτη ακριβώς όπως ίσως έχετε δοκιμάσει στη Νέα Αγγλία, ξεκινήστε χύνοντας ένα γαλόνι φρέσκου μηλίτη μήλου σε ένα μεγάλο δοχείο στη σόμπα ή σε ένα σκεύος ή αργή κουζίνα.
  1. Προσθέστε ένα μισό φλιτζάνι καφέ ζάχαρη.
  2. Τοποθετήστε 1 κουταλάκι του γλυκού ολόκληρων γαρίφαλων, 1 κουταλάκι του γλυκού ολόκληρου μπακαλιάρου και 3 μπαστούνια κανέλας σε ένα τετράγωνο τραπεζομάντιλο και στερεώστε το με το νήμα του αρτοποιού. Προσθέστε στο δοχείο.
  3. Ζεσταίνουμε τον μηλίτη σε βράση, ανακατεύοντας τακτικά. Αφήστε την κατσαρόλα ακάλυπτη, ώστε εσείς και η οικογένειά σας ή οι επισκέπτες να απολαύσουν το ζεστό, νόστιμο άρωμα του μηδενικού φυσαλίδων.
  4. Μόλις βράσει ο μηλίτης, χαμηλώστε τη ρύθμιση θερμότητας για να σιγοβράσει για τουλάχιστον άλλα 15 λεπτά για να επιτρέψετε την πλήρη έγχυση των μπαχαρικών. Ανακατέψτε περιστασιακά.
  5. Αφαιρέστε τα καρυκεύματα από την κατσαρόλα και τον κύλινδρο ζεστού αλατισμένου μηλίτη σε κούπες ή άλλα ποτήρια σχεδιασμένα για ζεστά ροφήματα.
  6. Τοποθετήστε ένα ραβδί κανέλας σε κάθε γυάλινο για γαρνίρισμα και ένα επιπλέον άγγιγμα μπαχαρικών.

Χρήσιμες συμβουλές:

  1. Αν δεν έχετε τραπεζομάντιλο στο χέρι, χρησιμοποιήστε μια μπάλα τσαγιού ή ένα φίλτρο καφέ για να κρατήσετε τα μπαχαρικά.
  2. Προσθέστε ένα ρούμι από ρούμι ή μπράντυ για να ζεσταθεί πραγματικά μια ψυχρή μέρα. Εδώ είναι μερικές επιπλέον αλκοολούχα και μη αλκοολούχα ποτά μηλίτη μηλίτη συνταγές μπορείτε επίσης να θελήσετε να δοκιμάσετε.
  1. Για μια διακοσμητική αφή, μπορείτε να καρφώσετε ένα μήλο με γαρύφαλλα και αφήστε το να επιπλέει στο κατσαρόλα μηλίτη σας αντί να προσθέσετε γαρύφαλλα στην τσάντα μπαχαρικών σας.

Τι χρειάζεστε για αυτή τη συνταγή:

Μια άλλη επιλογή συνταγής μηλίτης από τη Νέα Αγγλία

Από το επίσημο βιβλίο μαγειρικής Maple Maple , δεύτερη έκδοση, που δημοσιεύθηκε από την ένωση ζαχαροπλαστικής Vermouth Maple. Ανατύπωση με άδεια.

Apple και σφενδάμου: Είναι ένας συνδυασμός γεύσης που παντρεύει τη γλυκύτητα δύο από τα πιο αγαπημένα γεωργικά προϊόντα της Νέας Αγγλίας. Εδώ μπορείτε να ψωνίσετε online για πραγματικό σιρόπι σφενδάμου της Νέας Αγγλίας, αν δεν μπορείτε να το βρείτε κοντά στο σπίτι.

ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ:

2 μηλιές μήλο μηλίτη
1 φλιτζάνι Καθαρό σιρόπι σφενδάμου του Βερμόντ
1 κανέλα ραβδί
Λίγα ολόκληρα γαρίφαλα
Φέτες λεμονιού, κομμένες στη μέση, για γαρνίρισμα

ΟΔΗΓΙΕΣ:

Συνδυάστε το μηλίτη, το σιρόπι, την κανέλα και τα σκελίδες και θερμαίνετε καλά, αλλά μην βράζετε. Αφαιρέστε τα σκελίδες και σερβίρετε ζεστά, γαρνιρισμένα με μισή φέτα λεμονιού.

Απόδοση: 8 μερίδες

Περισσότερα για τους λάτρεις του Cider