Γυμνό στη Νέα Αγγλία

10 θέσεις για να το πάρετε όλα μακριά

Το Rhode Islander και ο πρώτος πρωταθλητής Survivor Richard Hatch που έγιναν γυμνοί στην εθνική τηλεόραση φαίνονται εύκολα. Φυσικά, η παρέλαση στον buff από ένα απομακρυσμένο νησί μπροστά σε επτά συναπτισμένους τύπους που συναντήσατε πριν από περίπου μια εβδομάδα (και μερικούς ενοχλητικούς cameramen) είναι ένα πράγμα. Η κατεύθυνση για λιγότερο από τροπική Νέα Αγγλία για να το πάρει όλα μακριά μπροστά από δεκάδες συνολικά ξένους είναι ένα άλλο.

Ακόμα κι αν είστε γυμνός γυμνιστής ή θέλετε να ζήσετε την πρώτη φορά ελεύθερη αναψυχή για την ελεύθερη ενδυμασία, η Νέα Αγγλία προσφέρει μια σειρά από χώρους κατασκήνωσης, θέρετρα και πανδοχεία που εξυπηρετούν λιγότερο από πλήρως ντυμένη.

Σίγουρα καλέστε μπροστά για να κάνετε κρατήσεις και να ρωτήσετε για τις πολιτικές (οι περισσότεροι δεν επιτρέπουν, για παράδειγμα, κάμερες και μερικοί απαιτούν την ιδιότητα μέλους). Η σεζόν γυμνιστών στη Νέα Αγγλία περιορίζεται σε μεγάλο βαθμό στους καλοκαιρινούς μήνες, αλλά θα βρείτε μερικές επιλογές για γυμνές διακοπές εσωτερικού στους ψυχρότερους μήνες.

Προσοχή: Ενώ δεν θα βρείτε γυμνές φωτογραφίες σε αυτόν τον ιστότοπο, αφού ακολουθήσετε έναν σύνδεσμο από αυτόν τον οδηγό σε ένα από τα επιλεγμένα θέρετρα γυμνιστών, δεν μπορώ να εγγυηθώ ότι δεν θα δείτε φωτογραφίες γυμνού ανθρώπου. Αν το γυμνό σας προσβάλει, προχωρήστε με προσοχή.

Berkshire Vista Nudist Resort

312 Kittle Road, Χάνκοκ, Μασαχουσέτη

Αυτό το γοητευτικό θέρετρο και το κάμπινγκ καλωσορίζει γυμνές αρχάριους αναψυχής και προσφέρει γήπεδο sunflower, γήπεδο πισίνας και ηλιόλουστη θερμαινόμενη πισίνα, τζακούζι, σάουνα, δωρεάν WiFi, αίθουσα παιχνιδιών, παιδική χαρά, μονοπάτια πεζοπορίας, σνακ μπαρ, ένα clubhouse με ένα εστιατόριο, ένα μπαρ και χορούς βράδυ.

Το θέρετρο είναι ανοιχτό 1 Μαΐου μέχρι την ημέρα του Κολόμβου .

Πάρκο Nudist Village του Cedar Waters

24, Smoke Street, Nottingam, Νιού Χάμσαϊρ

Ιδρύθηκε το 1950, το Cedar Waters Village διεκδικεί τον τίτλο του μεγαλύτερου ιδιωτικού γυμνιστικού πάρκου της Νέας Αγγλίας. Η ιδιοκτησία των 350 στρεμμάτων με δασική έκταση 20 στρεμμάτων προσφέρει δυνατότητες ιδιωτικής ζωής και αναψυχής, όπως ηλιοθεραπεία, κολύμβηση, ιστιοπλοΐα, ψάρεμα, κανό, ιστιοσανίδα, τένις, βόλεϊ, shuffleboard και πέταλα.

Οι εγκαταστάσεις περιλαμβάνουν μπανιέρα σάουνας, υδρομασάζ, ζεστό ντους, σκηνές και σκηνές RV, ενοικιαζόμενες καμπίνες, παρεκκλήσι, κλαμπ και εστιατόριο δίπλα στη λίμνη που ανοίγουν τα σαββατοκύριακα.

Coventry Club & Resort

468 Beebe Hill Road, Μίλτον, Βερμόντ

Ανοιχτό Μάιο μέχρι τα τέλη Σεπτεμβρίου, αυτό το θέρετρο γυμνιστών στην κοιλάδα Champlain Valley του Βερμόντ προσφέρει επιλογές σκηνής και RV κάμπινγκ ή διαμονή σε καμπίνα ενοικίασης. Το ακίνητο βρίσκεται σε μια γραφική λίμνη 50 στρεμμάτων και έχει τη δική του γυμνή παραλία.

Γυμναστήριο Dyer Woods

114 Johnson Road, Foster, Ρόουντ Άιλαντ

Γιορτάζοντας την 52η σεζόν του το 2017, το Dyer Woods είναι ένα οικογενειακό γυμνιστικό κάμπινγκ που βρίσκεται στην τοποθεσία ενός παλιού αγροκτήματος 200 στρεμμάτων. "Δεν έχετε τίποτα να χάσετε, αλλά τα hangups σας", είναι η συμβουλή τους για τους πρώτους επισκέπτες. Οι εγκαταστάσεις περιλαμβάνουν μια χλοώδη περιοχή ηλιοθεραπείας, πισίνα (όταν υπάρχει ναυαγοσώστης), υδρομασάζ, σάουνα, μονοπάτια για περπάτημα και πολλά άλλα. Οι ενοικιάσεις είναι διαθέσιμες για όσους δεν έχουν τη δική τους σκηνή, τροχόσπιτο ή RV. Οι επισκέπτες της ημέρας είναι επίσης ευπρόσδεκτοι.

Τη σάουνα Richmond και το σπίτι του καπετάνιου

Richmond, Maine

Για μόλις 10 δολάρια την ημέρα, θα έχετε πρόσβαση σε αυτήν την θερμαινόμενη εξωτερική πισίνα και χώρους ηλιοθεραπείας σε προσιτές τιμές. Απλά αφήστε τις αναστολές σας στο σπίτι και φέρτε μια πετσέτα!

Ανοιχτό όλο το χρόνο, αυτό το hideaway του Maine Woods προσφέρει επίσης σάουνα με ξύλα, υδρομασάζ και διανυκτέρευση για επιπλέον χρεώσεις. Τέσσερα δωμάτια διατίθενται στο σπίτι του ομοσπονδιακού σπιτιού 1831 ή διατηρούν το διαμέρισμα με δύο δωμάτια.

Το Glen 4 Seasons Resort του Abbott

3542 VT Route 112, Jacksonville, VT

Αυτό το πανδοχείο του νότιου Βερμόντ και το κάμπινγκ είναι ένα από τα λίγα ακίνητα της Νέας Αγγλίας που προσφέρουν γυμνές αποδράσεις όλο το χρόνο. Ένας αναπαλαιωμένος αχυρώνας με ξύλινη φωτιά, ντίσκο Club SugarShack τα σαββατοκύριακα, τζακούζι και εστιατόριο είναι το μέρος που θα γίνει το χειμώνα, αν με ρωτήσετε (αν και γυμνός πατινάζ, έλκηθρο, χιονοπέδιλα και σκι αντοχής). Ελάτε καλοκαίρι, απολαύστε τη γραφική λιμνούλα, τον ποταμό, τον καταρράκτη και τον οπωρώνα των 50 στρεμμάτων. Οι τιμές ημέρας είναι διαθέσιμες για τους επισκέπτες που θέλουν να σταματήσουν για μια γυμνική πεζοπορία πτώσης ή χειμερινό χιονοπέδιλα ακολουθούμενη από ένα χαλαρωτικό ζεστό μπανιέρα μούλιασμα.

Sandy Terraces συνεργάτες οικογενειακό γυμνιστήριο Campground

570 Wakeby Road, Μβδίδοη Mills, Massachusetts

Θέλετε να ζήσετε το Cape Cod χωρίς ρούχα; Αυτό το απομονωμένο κάμπινγκ 10 στρεμμάτων βρίσκεται κοντά στο Cape Cod National Seashore. Οι θέσεις σκηνών ή RV μπορούν να δεσμευτούν και οι ημερήσιες τιμές είναι επίσης διαθέσιμες. Οι εγκαταστάσεις περιλαμβάνουν μια καταπράσινη παραλία κοντά στη θερμαινόμενη πισίνα με γυμνό γυμναστήριο, WiFi πρόσβαση στο Internet και γήπεδα τένις.

Solair Family Nudist Resort

65 Ide Perrin Road, Γούντστοκ, Κονέκτικατ

Το Solair στην "Ήσυχη Γωνιά" του Κοννέκτικατ είναι μία από τις παλαιότερες εγκαταστάσεις συνεχούς λειτουργίας γυμνιστών / γυμνιστών στις Ηνωμένες Πολιτείες. Ιδρύθηκε το 1935, το ακίνητο των 450 στρεμμάτων προσφέρει μια ποικιλία επιλογών για ρουστίκ καταλύματα. Τα κατοικίδια είναι φιλοξενούμενα, αλλά δεν μπορούν να πάνε γυμνά - πρέπει να φορούν περιλαίμια και λουριά ανά πάσα στιγμή. Θα βρείτε ένα πολυάσχολο πρόγραμμα οργανωμένων ψυχαγωγικών δραστηριοτήτων (συμπεριλαμβανομένου του γυμνού Pickleball) για ενήλικες και παιδιά, καθώς και μια βιβλιοθήκη, γυμνά μονοπάτια ποδηλάτων, γήπεδα τένις, shuffleboard, βόλεϊ, παραλία, πισίνα και γυμνές αγορές στο κατάστημα κατασκήνωσης. Εισαγωγικές τιμές είναι διαθέσιμες για όσους θέλουν να δοκιμάσουν γυμνό διακοπές.

Sun Ridge Nudist Resort

131 Calvin French Road, Sterling, Κονέκτικατ

Ανοιχτά από την 1η Μαΐου μέχρι την τέταρτη Κυριακή του Σεπτεμβρίου και με πρωινό σερβίροντας κυρίως τα ενήλικα ζευγάρια, το Sun Ridge Resort προσφέρει κατασκήνωση και ενοικιάσεις που είναι διαθέσιμες τη νύχτα, την εβδομάδα ή το μήνα. Η εισαγωγή είναι επίσης μια επιλογή. Οι ψυχαγωγικές ευκολίες περιλαμβάνουν πισίνα χωρίς γάντζο, γήπεδο τένις με άμμο, γήπεδα τένις, τραπέζια μπιλιάρδου και πολλά άλλα. Βρίσκεται στο νοτιοανατολικό Κοννέκτικατ κοντά στα σύνορα Ρόουντ Άιλαντ και Μασαχουσέτη, αυτός ο γυμνός προορισμός αναψυχής προσφέρει την εγγύτητα σε πολλά τοπικά αξιοθέατα όπως τα καζίνο Foxwoods και Mohegan Sun, όπου δεν μπορείτε να πάτε γυμνά, αν και μπορείτε να χάσετε το πουκάμισό σας.

Juniper Woods

1226 Schoharie Turnpike, Catskill, Νέα Υόρκη

Βρίσκεται σε απόσταση μικρότερη από μία ώρα από την κρατική γραμμή της Μασαχουσέτης στο γειτονικό κράτος της Νέας Υόρκης, το Juniper Woods είναι ένα καταφύγιο κάμπινγκ γυμνιστών 65 στρεμμάτων, το οποίο βρίσκεται στην γραφική οροσειρά Catskill . Θέλετε διακοπές που είναι προαιρετικά για το αυτοκίνητο καθώς και ρούχα; Θα σας πάρουν στο σιδηροδρομικό σταθμό του Hudson.