Πότε είναι η ημέρα του Κολόμβου;

Ημερομηνίες Ημέρας του Κολόμβου για το 2018 έως το 2022: Σχεδιάστε μπροστά!

Στις Ηνωμένες Πολιτείες, η Ημέρα του Κολόμβου γιορτάζεται ως αναγνώριση της άφιξης του Ιταλού εξερευνητή Χριστόφορου Κολόμβου στην Αμερική στις 12 Οκτωβρίου 1492, γι 'αυτό οι εορτασμοί γιορτάζουν πάντα τη δεύτερη Δευτέρα του Οκτωβρίου. Αν προγραμματίζετε το επόμενο ταξίδι σας στη Νέα Αγγλία για να γιορτάσετε, θα πρέπει να γνωρίζετε τις ημερομηνίες για τις επερχόμενες ετήσιες διακοπές, ώστε να μπορείτε να προγραμματίσετε μπροστά και να κλείσετε φτηνές πτήσεις.

Στη Νέα Αγγλία, το τριήμερο Σαββατοκύριακο γύρω από τις διακοπές του Columbus Day συχνά συνδέεται με φύλλωμα κορυφών πτώσης , ιδιαίτερα στη Μασαχουσέτη, τη Νέα Υόρκη, το Κοννέκτικατ και το Ρόουντ Άιλαντ. Ακόμα και αν τα φύλλα δεν συνεργαστούν, πολλά φεστιβάλ και γεγονότα είναι προγραμματισμένα για το Σαββατοκύριακο της Ημέρας του Κολόμβου, και είναι η ιδανική στιγμή για να ζήσετε τις διαφορετικές απολαύσεις της Νέας Αγγλίας το φθινόπωρο .

Τα τελευταία χρόνια έχουν προκύψει ορισμένες διαμάχες για τον εορτασμό του Κολόμβου, η ιστορία του οποίου αφορούσε επίσης τη μαζική γενοκτονία των εγγενών πληθυσμών της Αμερικής καθώς και μια σειρά άλλων κακών επιλογών που έκανε ως καπετάνιος και εξερευνητής. Για το λόγο αυτό, πολλές πόλεις γύρω από τις Ηνωμένες Πολιτείες αλλάζουν τις διακοπές στην Ημέρα των Αυτοχθόνων Λαών για να γιορτάσουν την εγγενή κληρονομιά που ο Κολόμβος σχεδόν εξαφανίστηκε στην αναζήτηση της γης.

Ημερομηνίες Ημέρας του Κολόμβου 2018 Μέχρι το 2022

Ακολουθούν οι επόμενες πέντε ημερομηνίες για την Ημέρα του Κολόμβου στις Η.Π.Α.:

Οι ημερομηνίες του παρελθόντος περιλαμβάνουν την 9η Οκτωβρίου 2017. 10 Οκτωβρίου 2016. 12 Οκτωβρίου 2015. 13 Οκτωβρίου 2014. 14 Οκτωβρίου 2013. 8 Οκτωβρίου 2012 · 10 Οκτωβρίου 2011. 11 Οκτωβρίου 2010 · και στις 12 Οκτωβρίου 2009.

Εκδηλώσεις της ημέρας Columbus στη Νέα Αγγλία

Δύο διαφορετικά γεγονότα της Νέας Αγγλίας θα πρέπει να αποτελέσουν την κορυφή της λίστας δραστηριοτήτων σας εάν επισκέπτεστε την περιοχή κατά τη διάρκεια του τριήμερου Σαββατοκύριακου: Το Damariscotta Pumpkinfest & Regatta στο Maine και η Έκθεση Topsfield στη Μασαχουσέτη.

Το Damariscotta Pumpkinfest & Regatta στο Damariscotta του Maine είναι πάντα στο Σαββατοκύριακο του Κολόμβου και είναι ένα θέαμα που βλέπει: γιγαντιαίες κολοκύθες στην παρέλαση, αγώνες διατροφής κολοκύθας, κούρσες Pumpkin Derby, κρέπες κολοκύθας για πρωινό, κυνήγι κολοκύθας για παιδιά, και μια γιγαντιαία σταγόνα κολοκύθας μήκους 180 ποδιών, που είναι ένα χασαποχριστιανικό χάος καταστροφής. Το τελευταίο γεγονός του Σαββατοκύριακου είναι η κολοκυθοκεντρική κολεξιόν της ημέρας Columbus Day, όπου οι γιγάντιες κοίλες κολοκύθες χρησιμοποιούνται ως βάρκες σε αγώνα με τρελό καράβι - φτάνουν νωρίς για ένα λιμανάκι.

Η εκδήλωση Topsfield στο Topsfield της Μασαχουσέτης είναι επίσης μια παράδοση της ημέρας του Σαββατοκύριακου Columbus και για άλλη μια φορά οι γιγάντιες κολοκύθες βρίσκονται στο επίκεντρο. Το New England Giant Pumpkin Weigh-Off είναι ένα αποκορύφωμα αυτής της αγροτικής έκθεσης σχεδόν 200 ετών, η οποία τελειώνει την 11η ημέρα της ημέρας της Κολόμβου κάθε χρόνο. Πριν από λίγα χρόνια, η ιστορία έγινε όταν ένας καλλιεργητής της Ρόουντ Άιλαντ πήρε το βραβείο με την πρώτη κολοκύθα του κόσμου του ενός τόνου στον κόσμο! Αυτή η δημοφιλής εκδήλωση περιλαμβάνει επίσης αγροτικά ζώα, ψυχαγωγία μεγάλου μήκους, παιχνίδια καρναβαλιού και βόλτες, ζωολογικό κήπο, τέχνες και βιοτεχνίες και, φυσικά, δίκαιο φαγητό.

Το Σαββατοκύριακο των διακοπών είναι επίσης η ιδανική ευκαιρία σας για να δείτε το Spectacular Jack-o-Lantern στο Providence της Ρόουντ Άιλαντ για να συναντήσετε τους οπαδούς στο Haunted Graveyard στη λίμνη Compounce στο Μπρίστολ του Κοννέκτικατ ή να παρακολουθήσετε μια γιορτή του Oktoberfest όπως η Acadia's Το Oktoberfest στο Maine ή το Harpoon Octoberfest ή το Mount Snow στο Oktoberfest στο Βερμόντ.