Τι να κάνετε στην Ασία - Συνδεθείτε με προορισμό

13 τρόποι για να συνδεθείτε καλύτερα με τον τόπο που επισκέπτεστε

Αυτή δεν είναι η συνηθισμένη λίστα τι να κάνει στην Ασία και πού να πάει.

Ως ταξιδιώτες, καταλήγουμε συχνά στο σκηνικό του τουρισμού - παρασύρονται κατά μήκος της ρηχάς επιφάνειας σαν κομμάτια φλοτέμπου που ποτέ δεν απολάμβαναν πραγματικά μια γεύση από την «πραγματική συμφωνία». Να βγούμε κάτω από την επιφάνεια ενός τόπου που επισκέπτεστε παίρνει με προσοχή προσπάθεια, αλλά η ανταμοιβή είναι μεγάλη. Μην περιμένετε ποτέ να καταλάβετε την Ασία συνολικά, αλλά μια οικεία ματιά θα ενισχύσει σίγουρα τη ζωή σας.

Τι χρειάζεται λοιπόν για να ξεφλουδίσετε ένα ή δύο στρώματα για να φτάσετε στις εσωτερικές λειτουργίες, τα γρανάζια και τα γρανάζια της καθημερινής ζωής που κρατούν το μηχάνημα σε λειτουργία;

Όπως είπε ο Rudyard Kipling, «Η πρώτη προϋπόθεση για την κατανόηση μιας ξένης χώρας είναι να την μυρίσετε». Αλλά μια φορά στο έδαφος, αυτό που συμβαίνει μετά εξαρτάται αποκλειστικά από εσάς. Σίγουρα, θα μπορούσατε να γεμίσετε έναν σκληρό δίσκο με τις συνήθεις φωτογραφίες ορόσημων για να επιβάλλετε την οικογένεια και τους φίλους σας στα social media. Καλύτερα, θα μπορούσατε να μάθετε κάτι για έναν τόπο, να ερωτευτείτε, να κάνετε αναμνήσεις και να κερδίζετε τα σημάδια σας.

Η ενσωμάτωση με μια τοπική κουλτούρα απαιτεί χρόνια, αν όχι μια ζωή. Εάν δεν έχετε τόσο πολύ χρόνο, αυτοί είναι οι καλύτεροι τρόποι με τους οποίους έχω βρεί να ανακαλύψω λίγο για ένα μέρος.