Πείτε ευτυχία στη σκηνή μπύρας Craft Beer του Λονδίνου

Πού να πίνετε τις καλύτερες μπύρες του Λονδίνου

Δεν υπάρχει έλλειψη παμπ στο Λονδίνο. Από τους παραδοσιακούς μύθους μέχρι τα μπαράκια τύπου σπεκασάσι, η πόλη προσφέρει μια πλούσια ποικιλία από τρύπες για να βυθίσουν μια πίντα. Και η πρωτεύουσα αυτή τη στιγμή περνάει κάτι από μια επανάσταση μπύρας βιοτεχνίας με επίκεντρο τα microbrews και τοπικές μπίρες. Σβήστε τη δίψα σας με αυτόν τον οδηγό για τη σκηνή μπύρας του Λονδίνου και σχεδιάστε μια αυτοκατευθυνόμενη σάουνα για να δοκιμάσετε τα καλύτερα ποτά στην πόλη.

Ευθυμία σε αυτό!

Οι βιοτεχνίες ζυθοποιίας μπύρας του Λονδίνου

Παράξενο Bread Brew Co

Το δυτικό ζυθοποιείο του Λονδίνου, το οποίο ιδρύθηκε το 2013 από δυο ζυθοποιούς που αγαπούν το λυκίσκο, ιδρύθηκε το 2013 και παράγει πειραματική, χειροποίητη μπύρα. Η βασική γραμμή περιλαμβάνει τη δημοφιλή σκιά του Five O'Clock, ένα αμερικανικό στυλ 7% ABV IPA και οι εποχιακές μπύρες παράγονται καθ 'όλη τη διάρκεια του έτους, συμπεριλαμβανομένων των μαύρων Χριστουγέννων, ενός εορταστικού καλαμποκιού που παρασκευάζεται με βακκίνια.

Beavertown Ζυθοποιία

Εμπνευσμένος από τις έρευνες στο Brooklyn, ο ιδιοκτήτης του Logan Plant, Beavertown Brewery (ο γιος του Robert Plant της Led Zeppelin), άρχισε να παρασκευάζει ζυθοποιία με τηγάνι ρύζι 50 λίτρων στο σπίτι πριν ανοίξει ένα μικρό εστιατόριο στο εστιατόριο Duke's Brew και Que το 2011. Το ζυθοποιείο λειτουργεί τώρα ένα βιομηχανικό κτήμα στο Τότεναμ και πωλεί δοχεία και μπουκάλια με επώνυμα διακοσμημένα με αναμφισβήτητα τα καλύτερα σχέδια στην πόλη.

Canopy Beer Co

Κάτω από την αψίδα της σιδηροδρομικής γραμμής στο Herne Hill του νότιου Λονδίνου, η μπύρα Canopy παράγει μικρές παρτίδες μπίρας που ονομάζονται από τοπικές περιοχές, όπως η Brockwell IPA και η Milkwood Amber.

Το Tap Room σερβίρει ζυθοποιεία που γίνονται στο χώρο του ξενοδοχείου και υπάρχει υπαίθριο καθιστικό όπου σπάνια πιάτα για σνακ στο δρόμο πωλούν σνακ.

Redchurch Ζυθοποιία

Ονομασμένος μετά την οδό Redchurch στο Shoreditch, αυτό το ζυθοποιείο στο ανατολικό Λονδίνο παράγει μπουκάλια με ονόματα που γιορτάζουν την περιοχή όπως Hoxton Stout, Brick Lane Lager και Bethnal Pale Ale.

Προχωρήστε στη γραμμή "mezzanine" πάνω από τον εξοπλισμό ζυθοποιίας για να δοκιμάσετε το δρόμο σας μέσα από το μενού. Οι πάγκοι τροφίμων συχνά δημιουργούν κατάστημα έξω από το μέτωπο και υπάρχουν τακτικές ζωντανές μπάντες και DJs.

Πάρτε μια εκδρομή ζυθοποιίας Craft Beer στο Λονδίνο

Ζυθοποιία Camden Town

Δείτε πώς οι κορυφαίες μπύρες, συμπεριλαμβανομένου του Camden Hells Lager και του Camden Pale Ale, παρασκευάζονται με την επίσκεψή τους στην περιοδεία της Camden Town Brewery στην Kentish Town. Είτε πέφτε σε ένα Σάββατο μεταξύ 1 και 2 μ.μ. για 30 λεπτά ανεπίσημη περιήγηση ή κάνετε κράτηση εκ των προτέρων την Πέμπτη ή το Σάββατο για μια πιο εμπεριστατωμένη ματιά στις τεχνικές παρασκευής ζυθοποιίας και την ευκαιρία να δοκιμάσετε αρκετές μπύρες κατευθείαν από τη δεξαμενή.

London Fields Brewery

Μεταξύ της Πέμπτης και της Κυριακής, η London Fields Brewery ανοίγει τις πόρτες της για να προσφέρει μια εικόνα για το πώς παράγονται οι βραβευμένες μπύρες τους. Οι εκδρομές διαρκούν περίπου μία ώρα και περιλαμβάνουν δοκιμασμένη γεύση μπύρας στο Room Tap. Αναβαθμίστε την εμπειρία μιας ζυθοποιίας Craft για μια πρακτική επίδειξη ζυθοποιίας και ένα γεύμα τριών πιάτων για μπύρα και ζευγάρι τροφίμων.

Crate Brewery

Hop-αγαπώντας hipsters συρρέουν σε αυτό το παραλιακό μπαρ και πιτσαρία κοντά στο Ολυμπιακό Στάδιο για να sup ζυθοποιίες στο χώρο του ξενοδοχείου. Δείτε πώς γίνονται με μια περιήγηση στο Brewshed για να μάθετε για τη διαδικασία ζυθοποιίας, δείγμα λυκίσκου και βύνης και να απολαύσετε διάφορες γευσιγνωσίες.

Εν τω μεταξύ εταιρεία ζυθοποιίας

Ένας από τους πρωτοπόρους της σκηνής μπύρας του Λονδίνου, η Meantime Brewing Company ιδρύθηκε το 2000 και οι μπύρες πυρήνα της ζυθοποιίας, όπως το London Lager και το London Pale Ale, είναι αποθηκευμένες σε εκατοντάδες μπαρ στην πρωτεύουσα. Οι εκδρομές ζυθοποιίας στην αρκετά μεγάλη περιοχή τους στο Greenwich ξεκινούν ή τελειώνουν με μια εξειδικευμένη δοκιμή και υπάρχει ένα κατάστημα και ένα μπαρ στο χώρο του ξενοδοχείου.

Πού να Drink Craft Beer στο Λονδίνο

Το Understudy στο Εθνικό Θέατρο, South Bank

Σε μια αστρική τοποθεσία στη νότια όχθη, αυτό το κομψό μπαρ είναι μέρος του Εθνικού Θεάτρου και αποτελεί κορυφαίο σημείο για αναψυκτικά πριν ή μετά το θέατρο. Σιγουρευτείτε μια πίντα από ένα ζυθοποιείο του Λονδίνου (τα αποθέματα bar bars από το Five Points Brewing Co και το ζυθοποιείο Redchurch μεταξύ άλλων) και απολαύστε την θέα στον ποταμό Τάμεση. Υπάρχουν πολλά sliders που προσφέρονται για ζευγάρωμα με ποτά.

Η μητέρα του Kelly, Hackney

Σε μια καμάρα σιδηροδρόμων στην Bethnal Green, αυτή η αίθουσα και το μαγαζί που εμπνέεται από τη Νέα Υόρκη διαθέτει μια εντυπωσιακή ποικιλία μπύρας που παράγεται στην πρωτεύουσα και σε ολόκληρο τον κόσμο. Το μενού της μπύρας που διατίθεται στη βρύση αλλάζει τακτικά και υπάρχουν 19 βρύσες που σερβίρουν όλα τα είδη διαφορετικών στυλ, συμπεριλαμβανομένων των εφημερίδων περιορισμένης έκδοσης. Υπάρχουν διαθέσιμες κοινές πινακίδες και οι πωλητές τροφίμων από το δρόμο συναθροίζονται έξω κάθε σαββατοκύριακο.

Κόμης του Έσσεξ, του Ίλινγκτον

Αυτή η όμορφη γεωργιανή παμπ στο Islington είναι ένα δημοφιλές σημείο για τους σοβαρούς πότες μπύρας. Η γραμμή του βαρελιού και του βαρελιού αλλάζει τακτικά, αλλά το μενού διαθέτει περίπου 18 διαφορετικές μπύρες ανά πάσα στιγμή, πολλές από τις οποίες παρασκευάζονται στο Λονδίνο. Τα τρόφιμα σερβίρονται όλη την ημέρα και όλα τα πιάτα περιλαμβάνουν προτάσεις για την ταιριάζουν με την μπύρα.

Η Άρπα, Κόβεντ Κάρντ

Δεδομένης της τοποθεσίας του στο Covent Garden και της εντυπωσιακής επιλογής μπύρας (συμπεριλαμβανομένων 10 αντλιών χειρός), τα πλήθη στο Harp συχνά διαχέονται στο δρόμο. Αν μπορείτε να φτάσετε στο μπαρ, παραγγείλετε ένα κλασικό βαρελάκι ή ένα από τα περιστρεφόμενα βραστήρα επισκεπτών και συνδυάστε με ένα πλούσιο σνακ μπαρ.