Ναυτικό Μουσείο του Σαν Ντιέγκο

Κατά μήκος της προκυμαίας του Σαν Ντιέγκο, κάτω από τα κομψά πολυκατοικία στο κέντρο της πόλης βρίσκεται το ναυτικό μουσείο του Σαν Ντιέγκο. Η ιστορία του Σαν Ντιέγκο συνδέεται με τη θάλασσα και η συλλογή του μουσείου περιλαμβάνει σκάφη που απεικονίζουν δραστηριότητες θαλάσσιων μεταφορών σε όλο τον κόσμο.

Το Ναυτικό Μουσείο απευθύνεται σε όλες τις ηλικιακές ομάδες, αλλά υπάρχουν σκαλοπάτια και διαδρόμους για να διαπραγματευτείτε και στενούς χώρους στο υποβρύχιο. Το Star της Ινδίας διαθέτει χώρο παιχνιδιού, όπου τα μικρότερα παιδιά μπορούν να ντύνονται με κοστούμια και να παίζουν παιχνίδια ιστιοπλοΐας.

Λόγω της κατασκευής τους, ορισμένα τμήματα των ιστορικών σκαφών δεν είναι προσπελάσιμα.

Πλοία στο Ναυτικό Μουσείο του Σαν Ντιέγκο

Περισσότερες δραστηριότητες στο Ναυτικό Μουσείο του Σαν Ντιέγκο

Μπορείτε να προσθέσετε μια εκδρομή 45 λεπτών στο πλοίο The Pilot για μόλις 5 δολάρια. Μπορείτε επίσης να πάρετε ένα πακέτο περιπέτειας το οποίο περιλαμβάνει γενική είσοδο και ένα τριήμερο ταξίδι περιπέτειας στο The Californian.

Ειδικές εκδηλώσεις στο Ναυτικό Μουσείο του Σαν Ντιέγκο

Κατά τη διάρκεια του Φεστιβάλ Ιστιοπλοΐας, ένα ψηλό πλοίο Armada ενώνει τα ιστορικά πλοία του Ναυτικού Μουσείου του Σαν Ντιέγκο, και η προκυμαία ζωντανεύει με ψηλές παραδόσεις του πλοίου, ψεύτικες κρουαζιέρες με μάχη με κανόνια και διασκέδαση στο λιμάνι.

Πάρτε ένα βράδυ της κλασικής μουσικής στο Berkeley κατά τη διάρκεια της σειράς μουσικών συναυλιών τους.

Οι οικογένειες μπορούν να απολαύσουν νυχτερινές βραδιές ύπνου στο Star της Ινδίας, με πολλές επιπλέον δραστηριότητες.

Τι χρειάζεται να γνωρίζετε το Ναυτικό Μουσείο του Σαν Ντιέγκο

Το Ναυτικό Μουσείο του Σαν Ντιέγκο είναι ανοιχτό καθημερινά από τις 9 π.μ.-9 μ.μ., μερικές αργίες ή εκδηλώσεις μπορεί να έχουν μικρότερες ώρες. Βρείτε τις τρέχουσες ώρες στην ιστοσελίδα τους. Υπάρχει χρέωση εισόδου. Ελέγξτε τις τρέχουσες τιμές. Αφήστε περίπου τρεις με τέσσερις ώρες για να δείτε όλα. Αν έχετε λιγότερο από μία ώρα, απολαύστε το από την αποβάθρα ή συγκεντρώστε μόνο σε ένα πλοίο

Να φτάσετε στο Ναυτικό Μουσείο του Σαν Ντιέγκο

Ναυτικό Μουσείο του Σαν Ντιέγκο
1492 North Harbour Drive
Σαν Ντιέγκο, Καλιφόρνια
(619) 234-9153
Ιστοσελίδα του Ναυτικού Μουσείου του Σαν Ντιέγκο

Το Ναυτικό Μουσείο του Σαν Ντιέγκο βρίσκεται στο Harbour Drive κοντά στη γωνία της οδού Ash, λίγα τετράγωνα δυτικά του I-5. Πάρτε την έξοδο "Αεροδρόμιο" και ακολουθήστε τα σήματα που διαβάζουν "Embarcadero-Ναυτικό Μουσείο." Ο μετρημένος χώρος στάθμευσης μπροστά στο Ναυτικό Μουσείο του Σαν Ντιέγκο περιορίζεται σε δύο ώρες αν το βρείτε.

Μπορείτε να βρείτε αρκετές θέσεις στάθμευσης με πληρωμή στην περιοχή.

Για να αποφύγετε ενοχλήσεις κυκλοφορίας και στάθμευσης, πάρτε το καρότσι του Σαν Ντιέγκο στο County Centre / Little Italy και περπατήστε δύο τετράγωνα στο ναυτικό μουσείο του Σαν Ντιέγκο.