Στο εσωτερικό της Ατλάντα: Ολοκληρωμένος εμπειρογνώμονας υγείας Dr. Taz Bhatia

Ο ιδρυτής της CenterSpring MD, Δρ Taz Bhatia, μοιράζεται τα αγαπημένα της σημεία στην Ατλάντα

Είμαστε πίσω με τη σειρά μας Μέσα στην Ατλάντα, κάθε εβδομάδα καθόμαστε με επιρροές ντόπιους για να μιλήσουμε για το τι σημαίνει Ατλάντα σε αυτούς. Σήμερα συζητάμε με τον Δρ Taz Bhatia, Ολοκληρωμένο Υγειονομικό Εμπειρογνώμονα και Ιδρυτή του CentreSpring MD. Παρόλο που η πρακτική της βασίζεται στο Brookhaven της Ατλάντα, η Bhatia είναι γνωστή σε εθνικό επίπεδο χάρη στην ολιστική της προσέγγιση στα όργανα των γυναικών και των παιδιών. Μπορεί να την έχετε δει στο CNN, το Dr. Oz Show ή ίσως την γνωρίζετε από τα βιβλία της, το The 21 Fix Belly Fix και τι οι γιατροί τρώνε .

Όταν δεν βοηθά τους ασθενείς να επιτύχουν τη βέλτιστη υγεία με πιο φυσικά μέσα, ρίχνει το λευκό παλτό και εξερευνά την Ατλάντα με την οικογένειά της. Σήμερα θα κάνουμε μια περιοδεία στο The Big Peach με την ίδια την Bhatia.

Ζω ... "Buckhead. Αγαπώ πόσο κεντρικό είναι το σχολείο και τα καταστήματα των παιδιών μου. Αγαπώ ιδιαίτερα όλες τις υγιεινές επιλογές φαγητού που προσφέρει η γειτονιά. "

Επιθυμώ να μάθουν οι άνθρωποι ... "Πόσα υπαίθριες δραστηριότητες προσφέρει η Ατλάντα, όπως ποδηλασία, πεζοπορία, ράφτινγκ και πολλά άλλα! Από τα πάρκα μέχρι τις φυσικές ομορφιές , υπάρχουν πολλά μέρη για να απολαύσετε το ύπαιθρο. "

Μπορείτε να με βρείτε ... " Στο μονοπάτι Silver Comet, ένα κρυμμένο στολίδι, καθώς είναι ένα ήσυχο, πλακόστρωτο μονοπάτι χωρίς αυτοκίνητα που εκτείνεται πάνω από 60 μίλια. Μου αρέσει να περνούν τα σαββατοκύριακα εκεί με την οικογένειά μου. "

Είναι η ώρα του δείπνου, είμαι στην κατεύθυνση ... "Αληθινή κουζίνα φαγητού, πάει-μου, δεδομένου ότι προσφέρει μια ευρεία, υγιεινή επιλογή των vegan, χορτοφαγία και χωρίς γλουτένη επιλογές. Είναι υγιεινό φαγητό που πραγματικά γεύεται υπέροχα.

Το Thai είναι μία από τις αγαπημένες μου κουζίνες, και οι Tamarind Seed και L'Thai είναι δύο από τα αγαπημένα μου στην Ατλάντα. Το L'Thai είναι στην πραγματικότητα το πρώτο αληθινό οργανικό ταϊλανδέζικο εστιατόριο στον κόσμο. "

Το ρολόι χτυπάει 5'ακόμα, πίνω ... "Αγάπα το νέο καφέ Corso. Πρόκειται για ιταλικό στιλ καφέ με αισθητική της Νέας Υόρκης. Είναι η τοπική απόδραση μου από την καθημερινή άλεση (δεν υπάρχει λογοπαίγνιο!). "

Αν έπρεπε να μείνω σε ένα ξενοδοχείο, θα έλεγα μέσα ... "St. Regis. Τα πάντα για αυτό είναι πολυτελές και όμορφο - το ιδανικό μέρος για μια παραμονή! "

Το Καλύτερο Διατηρημένο Μυστικό της Ατλάντα είναι ... "οι πολυάριθμες διασκεδαστικές γειτονιές που έχουν αναπτυχθεί! Οι αγαπημένες μου γειτονιές είναι το Chastain Park και η Virginia-Highland. Οι λοφώδεις, λοφώδεις δρόμοι της Βιρτζίνια-Χάιλαντ κάνουν μια καλή προπόνηση, και το Chastain έχει υπέροχα υπαίθρια πάρκα για να απολαύσετε με όλη την οικογένεια. "

Όταν παίζω Τουριστικός πηγαίνω ... "Serenbe. Γραφικό, αξιολάτρευτο και μια ανάσα καθαρού αέρα. Μου αρέσει να πάω με την οικογένειά μου για βόλτα με άλογο, πεζοπορία ή να επισκεφτώ την αγορά του αγρότη. "

Παίρνω τον ιδρώτα μου ... "στο γυμναστήριο στο σπίτι μου και η CorePower Yoga είναι το αγαπημένο μου!"

Μου αρέσει να ξοδεύω τα χρήματά μου στο ... "Phipps Plaza ή Lenox Square, τόσα πολλά μεγάλα καταστήματα! Υπάρχουν πολλές μεγάλες μπουτίκ, αλλά μου αρέσουν οι Nordstrom και Neiman Marcus - μπορείτε να βρείτε τα πάντα σε ένα σημείο! "