Μεταφορά από και προς το αεροδρόμιο του Λας Βέγκας

Τοποθεσία αεροδρομίου: 5757 Wayne Newton Blvd.
Las Vegas, NV 89119
Κύριος αριθμός τηλεφώνου: (702) 261-5211
Lost and Found: (702) 261-5134

Υπάρχουν διάφορες επιλογές μεταφοράς από το Διεθνές Αεροδρόμιο McCarran στο Λας Βέγκας: ενοικιαζόμενα αυτοκίνητα, ταξί, λιμουζίνες, λεωφορεία, μονοκατοικία και ντεμοντέ με τα πόδια. Για να αποφασίσετε ποιο είναι το καλύτερο για εσάς, πρώτα να εξετάσετε πόσα ταξίδια θα θέλετε να κάνετε μόλις φτάσετε στο Vegas. Εάν μένετε στη Λωρίδα ή στο κέντρο της πόλης, τότε η ενοικίαση αυτοκινήτου μπορεί να αποτελέσει εμπόδιο περισσότερο από μια ευκολία, αλλά αν σκοπεύετε να επισκεφθείτε την πόλη και πέρα ​​από αυτήν, ίσως να είναι ο τρόπος ενοικίασης.

Λάβετε υπόψη ότι όλα τα καζίνο ξενοδοχείων προσφέρουν δωρεάν χώρο στάθμευσης, οπότε δεν θα χρειαστεί να πληρώσετε χρήματα εκεί.

Θα μπορούσατε να Uber στο Λας Βέγκας προς και από το αεροδρόμιο επίσης.

Ανεξαρτήτως αυτού, θα πρέπει να μάθετε πώς να φτάσετε από και προς το Διεθνές Αεροδρόμιο McCarran. Οι επιλογές περιλαμβάνουν ταξί, ενοικιαζόμενα αυτοκίνητα, λιμουζίνες και λεωφορεία και, εάν είστε ιδιαίτερα υπομονετικοί, το λεωφορείο (το μονοθέσιο δεν ταξιδεύει στο αεροδρόμιο και το περπάτημα δεν συνιστάται).

Να γνωρίζετε ότι η κυκλοφορία στο Λας Βέγκας μπορεί να είναι ενοχλητική. Επειδή είναι μια πόλη 24 ωρών με βάρδιες που τελειώνουν όλη την ημέρα και τη νύχτα, ποτέ δεν ξέρεις πότε θα χτυπήσεις μια μαρμελάδα. Σε γενικές γραμμές, οι αυτοκινητόδρομοι και οι μεγάλες οδοί είναι πιο απασχολημένοι από τις 7 έως τις 9 το πρωί και από τις 3 έως τις 6 το βράδυ. επιτρέψτε επιπλέον χρόνο για να φτάσετε στον προορισμό σας κατά τη διάρκεια αυτών των ωρών.

Οι παρακάτω επιχειρήσεις είναι μερικές από τις διαθέσιμες επιλογές. για περισσότερα, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα του Διεθνούς Αεροδρομίου McCarran.

Ταξί

Τα ταξί είναι ένας από τους ταχύτερους τρόπους για να φτάσετε στο ξενοδοχείο σας (σε 30 λεπτά ή λιγότερο).

Δεν υπάρχει έλλειψη καμπίνας στο Λας Βέγκας, όπως θα δείτε όταν βγαίνετε από την αποσκευή αποσκευών στις Πόρτες 1 έως 5. Παρόλο που μερικές φορές υπάρχει μια γραμμή για καμπίνες, κινείται γρήγορα και θα είναι λιγότερο αναμονή από τους άλλους διαθέσιμους τρόπους μεταφοράς .

Οι βόλτες δεν είναι φτηνές: Υπάρχει μια αρχική χρέωση $ 3,50 συν ένα επιπλέον $ 2,00 όταν οδηγείτε από το αεροδρόμιο, και στη συνέχεια $ 2,20 ανά μίλι.

Αυτό σημαίνει ότι αν ταξιδεύετε σε ένα ακίνητο στο νότιο άκρο της Λωρίδας, αναμένετε να πληρώσετε περίπου 14 δολάρια. η κεντρική γάζα θα έχει κατά μέσο όρο $ 18 βόρεια ζώνη θα είναι περίπου $ 22, και στο κέντρο θα κοστίσει κοντά στα $ 26.

Έλεγχος / Κίτρινο / Αστέρι
(702) 873-2000

Desert Cab Company
(702) 386-9102

Western Cab Company
(702) 736-8000

Λεωφορεία

Αν πετάτε στο Λας Βέγκας, το RTC έχει έναν βολικό τρόπο για να ταξιδέψετε από και προς το Διεθνές Αεροδρόμιο McCarran και στους προορισμούς διακοπών σας.

Το Westcliff Airport Express (WAX) παρέχει άμεση μεταφορά από / προς το Terminal 1 και 3 του αεροδρομίου από / προς το κέντρο του Λας Βέγκας ή την λεωφόρο Tropicana και το Las Vegas Blvd. (στάση βρίσκεται στην ανατολική Tropicana, παράλληλα με το ξενοδοχείο Tropicana).

Το Centennial Express (CX) παρέχει επίσης απευθείας μεταφορά από / προς το Terminal 3 του αεροδρομίου από / προς το κέντρο του Λας Βέγκας, καθώς και μια στάση στο Las Vegas Blvd και το Spring Mountain. Μπορείτε να ταξιδέψετε μεταξύ των τερματικών σταθμών 1 και 3 στο διεθνές λεωφορείο του αεροδρομίου.

Το Strip & Downtown Express (SDX) ταξιδεύει επίσης στο τερματικό μεταφοράς της Νότιας Γάζας (SSTT), όπου μπορείτε να μεταφέρετε τη διαδρομή 109 για εξυπηρέτηση στον τερματικό σταθμό 1. Αν έρχεστε από / πηγαίνετε στο Stratosphere, το LVH ή το Las Vegas Συνεδριακό Κέντρο, σκάφος 108 προς νότο, το οποίο σταματά στο Terminal 1 του αεροδρομίου McCarran.

Φόροι: $ 2 ένας τρόπος για οικιστικά δρομολόγια, $ 6 για 2 ώρες και $ 8 για ένα 24ωρο πέρασμα στο Deuce και Strip & Downtown Express.

Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στη διεύθυνση www.ridethestrip.com ή www.rtcsnv.com

Ενοικίαση αυτοκινήτων

Το κέντρο ενοικίασης αυτοκινήτων McCarran (702-261-6001) ενοποιεί όλες τις εταιρείες ενοικίασης αυτοκινήτων σε ένα γιγαντιαίο κτίριο, περίπου 3 μίλια από το αεροδρόμιο. Ένα δωρεάν λεωφορείο προς το κέντρο αναχωρεί από το αεροδρόμιο κάθε πέντε λεπτά από τις πόρτες 10 και 11. Κάθε γραφείο ενοικίασης έχει το δικό της περίπτερο, και οι άνθρωποι είναι γενικά μέσα και έξω αποτελεσματικά. Ακόμα, η διαδικασία θα πάρει εύκολα 30 λεπτά, ακόμη και σε μια καλή μέρα.

Το αεροδρόμιο βρίσκεται δίπλα σε δύο μεγάλες εθνικές οδούς (Interstate 15 και Interstate 215) και είναι εύκολο να πλοηγηθείτε στον προορισμό σας. Να πάρει γύρω από το Λας Βέγκας είναι επίσης απλό - είναι ένα πλέγμα.

Alamo / Εθνικό
(800) GO-ALAMO / 1-800-CAR-RENT

Χέρτζ
(800) 654-3131

Λιτός
(800) 367-2277

Λεωφορεία / Λιμ

Οι υπηρεσίες λεωφορείου και λιμουζίνας συχνά προσφέρονται από την ίδια εταιρεία. Πιάστε τα στη δυτική πλευρά των αποσκευών, έξω από τις Πόρτες 8 έως 13.

Τα λεωφορεία τείνουν να είναι η πιο προσιτή επιλογή. είναι $ 5 ή $ 6 για τα ξενοδοχεία Strip και μερικά δολάρια περισσότερο για ξενοδοχεία στο κέντρο και εκτός Strip. Επίσης, ελέγξτε με το ξενοδοχείο σας για να δείτε εάν προσφέρει τη δική του υπηρεσία μεταφοράς (συχνά δωρεάν). Αλλά να είστε έτοιμοι να περιμένετε: Τα λεωφορεία γενικά δεν φεύγουν μέχρι να έχουν ένα αξιόλογο φορτίο, και η αναμονή μπορεί να είναι μέχρι μία ώρα.

Οι υπηρεσίες λιμουζίνας μπορεί να είναι εκπληκτικά προσιτές, δεδομένου ότι χρεώνουν με την ώρα (από $ 42 επάνω). Εάν έχετε ένα μακρύ ταξίδι, μια λιμουζίνα μπορεί να είναι φθηνότερη από μια καμπίνα. Επιπλέον, αν παραγγείλετε ένα μπροστά από το χρόνο, ένας οδηγός λιμουζίνας που φέρει ένα σήμα με το όνομά σας σε αυτό θα σας συναντήσει στην αποσκευή αποσκευών, και πιθανότατα θα χτυπήσει από το αεροδρόμιο πιο γρήγορα από ό, τι σε μια καμπίνα.

Bell Trans
(702) 739-7990

Εκτελεστικό Λας Βέγκας
(702) 646-4661

Grayline / Coach ΗΠΑ
(702) 739-5700