Οδηγός για την κατάρρευση στο Λας Βέγκας

Οι άνθρωποι στο Λας Βέγκας παρέχουν μια υπηρεσία σε σας που κάνουν τη διαμονή σας πιο ευχάριστη. Είναι ένα απλό πράγμα και η επιβράβευση της υπηρεσίας αναμένεται. Ένα ζευγάρι των δολαρίων σε όποιον σας βοηθά κανονικά κάνει το τέχνασμα. Αλλά παίρνει συγχέοντας μερικές φορές έτσι εδώ είναι μερικές κατευθυντήριες γραμμές. Θυμηθείτε, αυτά είναι απλώς κατευθυντήριες γραμμές, δεν αισθάνονται υποχρεωμένοι να συμβουλές όταν η υπηρεσία είναι κακή, αλλά δεν κρατούν πίσω όταν κάποιος έχει κάνει πολύ καλή δουλειά.

Τα τυχερά παιχνίδια και τους αντιπροσώπους

Ένας καλός κανόνας: εάν κερδίζετε και ο έμπορος κάνει την εμπειρία ευχάριστη, συμβουλεύετε. Εάν ενοχλούνται από τη σκέψη της συζήτησης, μην συμβουλεύετε. Μερικοί αντιπρόσωποι θα παρακολουθούν και θα σας βοηθήσουν να φτάσετε όσο πιο κοντά μπορείτε να κερδίσετε. Μπορείτε να ανατρέψετε κατά τη διάρκεια της δράσης ή μπορείτε να συμβουλέψετε καθώς αφήνετε το τραπέζι, αυτό εξαρτάται αποκλειστικά από εσάς. Ρωτήστε τον αντιπρόσωπο σχετικά με την προτίμησή τους για ανατροπή. Μερικοί είναι παίκτες και ορισμένοι δεν είναι.

Πόκερ Dealers

Εάν κερδίσετε ένα ποτ, στείλετε ένα τσιπ στο dealer. Ασχολούνται με τις κάρτες και πρέπει να κάνουν κατάχρηση από τους παίκτες. Ένας καλός ντίλερ μπορεί να χωρίσει τα γλάστρες και να κρατήσει το παιχνίδι πηγαίνοντας ενώ ένας κακός ντήλερ μπορεί να αφήσει τα πράγματα να ξεφύγουν από τον έλεγχο. Οι περισσότεροι έμποροι του Λας Βέγκας είναι πολύ ενημερωμένοι, ώστε να ρίξουν μερικά τσιπ στην τσέπη τους.

Καζίνο σερβιτόρες

Συμβουλεύστε τους ανεξάρτητα από την τύχη. Τα ποτά είναι δωρεάν και αυτά τα κορίτσια συνήθως θα συνεχίσουν να επιστρέφουν όσο είστε ευγενικοί σε αυτά.

Ένα δολάριο ή δύο ανά ποτό είναι μια χαρά.

Ταξί

Η απόρριψη ενός οδηγού ταξί $ 2 είναι συνηθισμένη κάτω από δεκαπέντε δολάρια. Εάν έχετε έναν οδηγό που παίρνει το μακρινό δρόμο, φροντίστε να το επισημάνετε. Μην συμβουλεύετε κανέναν που σας απομακρύνει πολύ, ή που οδηγεί σαν μανιακός.

Bellmen

Συμβουλή $ 2 ανά τσάντα μέχρι περίπου δέκα ή δώδεκα δολάρια.

Στο μπουφέ

Είναι συνηθισμένο να ρίχνετε ένα έως δύο δολάρια ανά άτομο στο πάρτι για ποτά και καθαρισμό πιάτων.

Ορισμένοι μπουφέδες έχουν εξαλείψει την υπηρεσία ποτών και έχουν κάνει και αυτοεξυπηρέτηση, γιατί σάς συμβουλεύουμε $ 1 για την εκκαθάριση των πιάτων ανά άτομο στο κόμμα σας.

Εστιατόρια

Πάντα συμβουλή 15% για καλή εξυπηρέτηση και περισσότερο για εξαιρετική εξυπηρέτηση. Θυμηθείτε, αν κάποιος ήταν κακός, δεν υπάρχει λόγος να τον ανταμείψετε για την κακή υπηρεσία του. Ωστόσο, εάν ένας διακομιστής κάνει το δείπνο σας θρυλικό, προχωρήστε και ανταμείψτε για την καλή δουλειά.