Λαμβάνοντας λεωφορείο στο Λας Βέγκας

Οι άνθρωποι με ρωτούν όλη την ώρα για την υπηρεσία λεωφορείων στο Λας Βέγκας και αν θα πρέπει να εξετάσουν το ενδεχόμενο να πάρουν ένα λεωφορείο ενώ βρίσκονται σε διακοπές στη λωρίδα του Λας Βέγκας. Η απλή απάντηση είναι όχι, δεν χρειάζεστε ένα δελτίο λεωφορείου αλλά μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις επιλογές μαζικής μεταφοράς στο Λας Βέγκας.

Πρέπει να εξετάσετε την ώρα της ημέρας, αλλά η λήψη ενός λεωφορείου στη λωρίδα του Λας Βέγκας μπορεί να σας εξοικονομήσει χρόνο και χρήματα στους ναύλους ταξί. Ωστόσο, πρέπει να συνειδητοποιήσετε ότι αν πάρετε ένα λεωφορείο την Παρασκευή το βράδυ, μπορείτε να πάρετε έναν υπνάκο γιατί δεν θα φτάσετε ποτέ εκεί που πηγαίνετε στο χρόνο.

Ενώ η λωρίδα του Λας Βέγκας είναι ένα από τα αγαπημένα μου μέρη για να περπατήσετε και οι άνθρωποι να παρακολουθήσουν μπορεί να είναι πιο διατεθειμένοι να πάρουν κάπου με λιγότερη ενέργεια. Για εσάς, το λεωφορείο λειτουργεί και αν είστε υπομονετικοί ενώ βρίσκεστε σε διακοπές, δεν θα έχετε κανένα πρόβλημα να περάσετε με τη χρήση της υπηρεσίας λεωφορείων στη λωρίδα Las Vegas. Το Deuce είναι ένα λεωφορείο με διπλό κατάστρωμα που ανεβαίνει κατά μήκος της λωρίδας Las Vegas 24 ώρες την ημέρα.

Ποια είναι η λωρίδα του Λας Βέγκας;

Η Περιφερειακή Επιτροπή Μεταφορών (RTC) του Λας Βέγκας έχει μια μεγάλη περιοχή που θα σας βοηθήσει να βρείτε το δρόμο σας και να βρείτε μια διαδρομή. Γνωρίστε το φυλλάδιο του Λας Βέγκας από το RTC

Μπορώ να πάρω λεωφορείο από το αεροδρόμιο;
Μπορείτε, αλλά εάν πηγαίνετε στη λωρίδα Las Vegas θα πρέπει να κατεβείτε στη γωνία των Tropicana και Las Vegas Blvd. και στη συνέχεια να μεταφερθείτε είτε στο λεωφορείο ταινιών "Deuce" (λειτουργεί 24 ώρες) είτε στην ταινία και στο Downtown express. Εάν πηγαίνετε στο Downtown, το Westcliff Airport Express είναι μόνο 2 δολάρια.

Χρησιμοποιήστε το Uber, διαβάστε παρακάτω για να δείτε μερικές πληροφορίες σχετικά με τις υπηρεσίες rideshare στο Λας Βέγκας.

Μπορείτε πάντα να καλέσετε το RTC για πληροφορίες σχετικά με το λεωφορείο του Λας Βέγκας στο (702) 228-RIDE (7433)

Πόσο κοστίζει να πάρετε το λεωφορείο στο Λας Βέγκας;
2-ωρη κάρτα πρόσβασης - $ 6
24-ωρη κάρτα πρόσβασης - $ 8
3-Day pass all-access - $ 20

Χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το λεωφορείο του Λας Βέγκας δείτε την ιστοσελίδα RTC

Uber ή ένα λεωφορείο στο Λας Βέγκας;

Επιτρέψτε μου να είμαι το πρόσωπο που επισημαίνει σαφώς ότι η χρήση μιας υπηρεσίας rideshare στο Λας Βέγκας είναι πολύ καλύτερη από το δημόσιο λεωφορείο ή ένα ταξί. Το Uber στο Λας Βέγκας είναι όχι μόνο βολικό αλλά και πολύ λιγότερο δαπανηρό. Τώρα, ένας ταξιτζής θα εξηγήσει γιατί η εξυπηρέτησή τους είναι καλύτερο, αλλά μετά από να δοκιμάσω διάφορες διαδρομές και πολυάριθμες βόλτες δεν βρίσκω ένα παράδειγμα ενός ταξί που είναι καλύτερο από το Uber. Τα περισσότερα ξενοδοχεία έχουν μια καθορισμένη περιοχή pick-up και drop-off Uber και ελέγχετε πού πηγαίνετε και πόσο είστε πρόθυμοι να πληρώσετε. Επίσης, αυτές τις μέρες στάθμευσης δεν είναι πλέον δωρεάν στο Λας Βέγκας έτσι κρατήστε αυτό κατά νου όταν σκέφτεστε να νοικιάσετε ένα αυτοκίνητο για να εξοικονομήσετε χρήματα με ταξί.