Την Πυροτεχνική Έκθεση της Οκλαχόμα Σίτι και το τέταρτο φεστιβάλ

Ημέρα της Ημέρας της Ανεξαρτησίας στο Bricktown του Downtown

Εάν επισκέπτεστε την Οκλαχόμα Σίτι την 4η Ιουλίου , θα μπορείτε να απολαύσετε κάθε είδους γιορτές και γιορτές, αλλά το μεγαλύτερο είναι το Show Fireworks και το τέταρτο φεστιβάλ στο Bricktown.

Τα αυτοκίνητα κατευθύνονται στους δρόμους, οι πτυσσόμενες καρέκλες στρώνουν τα πεζοδρόμια και οι κάτοικοι της Οκλαχόμα Σίτι συγκεντρώνουν για μίλια για να δουν ένα από τα πιο δημοφιλή πυροτεχνήματα του τέταρτου Ιουλίου στην πόλη, το ετήσιο πυροτεχνημάτων στο κέντρο της πόλης Fourth Fest.

Αν και η 4η Ιουλίου πέφτει σε μια Τετάρτη το 2018, δεδομένου ότι η Ημέρα της Ανεξαρτησίας είναι μια ομοσπονδιακή γιορτή διακοπών θα εξακολουθήσει να πραγματοποιείται στις ίδιες τις διακοπές. Από τις 4 μ.μ. στην περιοχή Boathouse, θα υπάρχουν τοπικά συγκροτήματα φορτηγών τροφών και παιχνίδια χλοοτάπητα, όπως το cornhole, το badminton, το bocce και το βόλεϊ. Στη συνέχεια, η ζωντανή μουσική στο Downtown 4th Fest ξεκινάει το φεστιβάλ γύρω στις 7 μ.μ. και η έκθεση πυροτεχνημάτων ξεκινάει περίπου στις 9:45 μ.μ.

Καλύτερα μέρη για προβολή των πυροτεχνημάτων

Το Boathouse District της Οκλαχόμα Σίτι βρίσκεται στη νότια πλευρά του κέντρου της OKC, κατά μήκος της λεωφόρου Lincoln, νότια του Bricktown και κοντά στη διασταύρωση των I-35 και I-40.

Αισθανθείτε ελεύθερος να φέρετε τις δικές σας ξαπλώστρες και κουβέρτες για να οργανώσετε την περιοχή. Τα πυροτεχνήματα θα είναι ορατά από πολλά κοντινά μέρη, αλλά τα πιο δημοφιλή σημεία περιλαμβάνουν την περιοχή Riversports, Bricktown και την περιοχή του Lawn Party νοτιοδυτικά του ποταμού. Μπορείτε συχνά να βρείτε σημεία στάθμευσης κατά μήκος των οδών της περιοχής, και πολλά σημεία στάθμευσης στο κέντρο της πόλης και πολλά μέρη βρίσκονται μέσα ή γύρω από Bricktown.

Το Bricktown είναι επίσης μια από τις κορυφαίες τοποθεσίες της πόλης για εστιατόρια , μπαρ και κλαμπ, πολλά από τα οποία έχουν αίθριο ή σκηνές στον τελευταίο όροφο για να παρακολουθήσουν τα πυροτεχνήματα της Ημέρας της Ανεξαρτησίας. Θα ήταν καλή ιδέα να καλέσετε εκ των προτέρων και να ρωτήσετε για τις κρατήσεις, καθώς οι κορυφαίες τοποθεσίες θα είναι πιθανό να καταγραφούν.

Μπορείτε επίσης να παρακολουθήσετε τα πυροτεχνήματα από το νερό φέρνοντας το δικό σας σκάφος στο ποτάμι ή ενοικιάζοντας κανό ή καγιάκ από το Riversport Adventures στην προβλήτα Finish Line του Chesapeake Tower. Εάν διαθέτετε έναν πλωτήρα, θα χρειαστεί να αγοράσετε ένα δελτίο για να παρακολουθήσετε τα πυροτεχνήματα του τέταρτου Ιουλίου.

Μέρη για να μείνετε με θέαση πυροτεχνημάτων

Αν θέλετε να δείτε τα πυροτεχνήματα Bricktown από ένα ξενοδοχείο, είναι έξυπνο να κάνετε κράτηση μπροστά, καθώς τα καλύτερα ξενοδοχεία Bricktown γεμίζουν πολύ νωρίς για τέταρτο Ιουλίου. Όλες αυτές οι επιλογές απέχουν λιγότερο από 1,6χλμ. Από το Ballpark του Bricktown, όπου θα πραγματοποιηθούν τα πυροτεχνήματα και μπορεί να προσφέρει θέα στην οθόνη:

Παρόλο που αυτά τα ξενοδοχεία μπορούν να προσφέρουν υπέροχη θέα στην παράσταση πυροτεχνημάτων, είναι καλύτερο να πάτε όπου όλη η δράση είναι και να μιλιέται με τους κατοίκους και τους επισκέπτες όσο το Τέταρτο Φεστιβάλ στην περιοχή Boathouse. Μερικά από αυτά τα ξενοδοχεία προσφέρουν υπηρεσία μεταφοράς με λεωφορείο προς και από τα κυριότερα αξιοθέατα, αλλά μπορείτε εύκολα να περπατήσετε από απόσταση, να πάτε εκεί ή να πάρετε τη δημόσια συγκοινωνία.