Αυτόματη έκθεση Οκλαχόμα Σίτι

Εν συντομία:

Ένα από τα αγαπημένα των λάτρεις των αυτοκινήτων από όλη την περιοχή, το Oklahoma City Auto Show πραγματοποιείται κάθε χρόνο στις αρχές Μαρτίου στο State Fair Park. Υπάρχουν νέα μοντέλα και μοναδικά ειδικά αυτοκίνητα στην οθόνη. Θα βρείτε επίσης πολλά υπέροχα εκθέματα, δραστηριότητες για τα παιδιά και πολλά άλλα.

Ημερομηνία και ώρα:

Για το 2017, η έκδοση 100 χρόνων της OKC International Auto Show διαρκεί από τις 10 έως τις 12 Μαρτίου και ξεκινά κάθε μέρα στις 10 π.μ. Την Παρασκευή και το Σάββατο διαρκεί μέχρι τις 9 μ.μ. ενώ η εκδήλωση θα τελειώσει στις 6 το απόγευμα την Κυριακή το βράδυ .

Τοποθεσία:

Το Διεθνές Auto Show της OKC πραγματοποιείται στο State Fair Park στο νεόκτιστο κέντρο εκδηλώσεων Bennett.

Το State Fair Park βρίσκεται ακριβώς στα ανατολικά του I-44, νότια της NW 10th Street. Από το I-44, πάρτε την ανατολική έξοδο NW 10η. Οι πινακίδες θα οδηγούν σε χώρο στάθμευσης.

Εισιτήρια:

Γενικά εισιτήρια εισόδου για το 2017 δείχνουν είναι διαθέσιμα για την αγορά στην πόρτα. Οι τιμές είναι $ 10 για ενήλικες και $ 5 για παιδιά ηλικίας 7-12 ετών. Τα παιδιά κάτω των 7 ετών έχουν δωρεάν πρόσβαση. Εάν αγοράζετε εκ των προτέρων online, μπορείτε να πάρετε μια μεγάλη έκπτωση, καθώς τα εισιτήρια προκαταβολής είναι μόνο $ 7 για ενήλικες και $ 4 για παιδιά.

On Display:

Η εκπομπή αυτοκινήτων είναι όλα, φυσικά, τα φανταστικά αυτοκίνητα. Κάθε χρόνο, υπάρχουν ειδικά αυτοκίνητα, ένα κλασικό εκθετήριο αυτοκινήτου και νέα ντεμπούτο μοντέλου.

Δείτε 2017 μοντέλα από 25 επώνυμες μάρκες, όπως τα Acura, BMW, Buick, Cadillac, Chevrolet, Chrysler, Dodge, Fiat, Ford, GMC, Honda, Hyundai, Jeep, Lexus, Mini, Mazda, Volkswagen και Volvo .

Ειδικά γεγονότα:

Εκτός από όλα τα αυτοκίνητα που εμφανίζονται, η Διεθνής Έκθεση Αυτοκινήτου OKC διαθέτει μια σειρά από ειδικές εκδηλώσεις, όπως ειδικές εμφανίσεις, δοκιμαστικές κινήσεις, μίνι γκολφ, δώρα αυτοκινήτου και παιδική χαρά.

Κοντινά Ξενοδοχεία & Καταλύματα:

Ταξιδεύοντας στην Oklahoma City ως επισκέπτης ή εκθέτης για το Διεθνές Σαλόνι Αυτοκινήτου;

Εδώ μπορείτε να βρείτε μερικές επιλογές για ξενοδοχεία κοντά στο State Fair Park: