Το μεγαλύτερο και το καλύτερο beer fest του έθνους

Εδώ είναι πώς να χειριστείτε το Great American Beer Fest

Το Μεγάλο Αμερικανικό Φεστιβάλ Μπύρας εξαπλώνεται κάθε χρόνο, καθώς οι άνθρωποι προσπαθούν να βρουν εισιτήρια σε ό, τι πολλοί θεωρούν τη μεγαλύτερη και καλύτερη εκδήλωση μπύρας στον κόσμο.

Το Βιβλίο Γκίνες του Παγκοσμίου Αρχείου ονόμασε το Μεγάλο Αμερικανικό Φεστιβάλ Μπύρας το μεγαλύτερο αριθμό μπύρας στη βρύση σε ένα μέρος - με ένα επιβλητικό 3.800 διαφορετικούς τύπους από περισσότερα από 800 ζυθοποιεία σε όλη τη χώρα.

Το φεστιβάλ έχει επίσης ονομαστεί ένα από τα κορυφαία 1.000 μέρη στη χώρα για να επισκεφθείτε πριν πεθάνετε.

Για τους λάτρεις της μπύρας, είναι συχνά ένα κορυφαίο στοιχείο στη λίστα των κουβάδων τους, και προσελκύει ταξιδιώτες από όλο τον κόσμο.

Διαθέτει γευσιγνωσία μπύρας σχεδόν όλων των τύπων μπύρας και διαγωνισμούς μεταξύ των κορυφαίων ζυθοποιών. Η εκδήλωση θεωρείται ο πρώτος ανταγωνισμός στη χώρα.

Το φεστιβάλ συνεχίζει να αυξάνεται κάθε χρόνο, μαζί με τη βιοτεχνία ζυθοποιίας. Το 2016, η επέκταση του χώρου στην αίθουσα δοκιμών επέτρεψε την πώληση 60.000 εισιτηρίων. Η εκδήλωση ξεκίνησε το 1982 με μόλις 800 συμμετέχοντες και 47 μπύρες.

Παρουσιάζεται από την μη κερδοσκοπική εκπαιδευτική και εμπορική οργάνωση, την ένωση ζυθοποιών.

Στο φεστιβάλ προστέθηκαν άλλα 100 ζυθοποιεία από το περασμένο έτος.

Για την 35η επέτειο του φεστιβάλ, δύο συμμετέχοντες κάθε βράδυ βρήκαν στα δελτία τους ειδικά χρυσά εισιτήρια που θα τους επιτρέψουν ειδική πρόσβαση και περιηγήσεις.

Το περασμένο έτος, το φεστιβάλ εισήγαγε ένα περίπτερο γεμάτο από διαδραστικούς σταθμούς για την παρασκευή ζυθοποιίας, συμπεριλαμβανομένης της ευκαιρίας να γνωρίσουν ζυθοποιούς και να μάθουν για τα προϊόντα τους από πρώτο χέρι. μαθήματα σχετικά με τον τρόπο αξιολόγησης των μπύρα όπως ένας δικαστής. και την τέχνη εμπνευσμένη από τη βιοτεχνική μπύρα.

Η συνάντηση με τους καναβούς ζυθοποιίας στην αίθουσα γευσιγνωσίας είναι ένα ακόμη σημαντικό θέμα. Επιλέξτε ζυθοποιίες που έχουν δημιουργήσει ειδικά περίπτερα και συζητήστε με τους συμμετέχοντες για τα δείγματά τους. Είναι μια ευκαιρία για τους συμμετέχοντες να μην δοκιμάσουν μόνο τη μπύρα, αλλά να μάθουν περισσότερα για αυτό, να κάνουν ερωτήσεις, να κάνουν προσωπικές επαφές και να κατανοήσουν τις μοναδικές αξίες και τις παραδόσεις των διαφόρων εταιρειών.

Παρόλο που ένα ξεπούλημα μόλις μιας ώρας μπορεί να φανεί γρήγορο, δεν είναι το ρεκόρ του φεστιβάλ. Το 2013, η εκδήλωση ξεπέρασε μόλις 20 λεπτά.

Συμβουλές εσωτερικών όρων

Η χειραφέτηση χιλιάδων επιλογών μπύρας μπορεί να είναι συντριπτική. Ακολουθούν μερικές από τις αγαπημένες μας συμβουλές για το πώς να αξιοποιήσετε στο έπακρο την εμπειρία.

GABF Specials

Αναζητήστε ξενοδοχεία και εστιατόρια που προσφέρουν ειδικά πακέτα και εορτασμούς προς τιμή του φεστιβάλ αυτό το φθινόπωρο. Οι άνθρωποι που είναι αρκετά τυχεροί για να κερδίσουν εισιτήρια στο φεστιβάλ πρέπει τώρα να προσπαθήσουν να κλείσουν ένα δωμάτιο του ξενοδοχείου - το οποίο πωλείται σχεδόν τόσο γρήγορα όσο το φεστιβάλ.

Ένα από τα νεότερα ξενοδοχεία του Ντένβερ, το συνεδριακό κέντρο Hyatt Regency Aurora-Denver, προσφέρει μια ειδική εμπειρία GABF σε συνεργασία με την Dry Dock Brewing Company.

Το Dry Dock διαθέτει περισσότερα από 22 βραβεία για τα βραβεία μπύρας (ένα από τα καλύτερα ρεκόρ στην πολιτεία).

Ακόμη και αν δεν προσγειώσατε εισιτήρια στο φεστιβάλ, μπορείτε να δοκιμάσετε την μπύρα Dry Dock σε μια αποκλειστική εκδήλωση γευσιγνωσίας που βασίζεται στο ξενοδοχείο. Δεν χρειάζονται πλήθη και παρατεταμένες γραμμές.

Το πακέτο GABF του Hyatt Regency περιλαμβάνει πρόσβαση στον αναδυόμενο κήπο μπύρας του ξενοδοχείου, με ορεκτικά και μπύρα Dry Dock. δωρεάν υπηρεσία μεταφοράς με λεωφορείο μεταξύ του συνεδριακού κέντρου και του ξενοδοχείου. ένα τετράπλευρο brunch Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή για την καταπολέμηση του αναπόφευκτου μαυρίσματος. κι αλλα. Οι τιμές δεν είναι κακές, σε μόλις $ 189 ανά άτομο.

Κάντε κράτηση για τη διαμονή σας στο συνεδριακό κέντρο Hyatt Regency Aurora-Denver .

Διαβάστε περισσότερα για το Hyatt Regency .