Πώς να πάρετε τα εισιτήρια "The Chew"

Εδώ είναι πώς να είσαι μέρος του ακροατηρίου στούντιο του The Chew στο NYC και τι να περιμένεις

Ζητήστε δωρεάν εισιτήρια για να δείτε το The Chew online. Μετά την αίτησή σας, θα σας ειδοποιηθεί με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο εάν μπορεί να πληρωθεί το αίτημά σας. Ελέγξτε συχνά τον ιστότοπο για να βρείτε εισιτήρια που κυκλοφόρησαν πρόσφατα Υπάρχει ένα όριο τεσσάρων εισιτηρίων ανά αίτηση, αλλά υπάρχουν και τρόποι να ζητήσετε εισιτήρια για ομάδες 10 ή περισσότερων, οπότε αν επισκέπτεστε μια μεγαλύτερη ομάδα, μην αποθαρρύνεστε.

Ομαδικά εισιτήρια

Εάν έχετε μια ομάδα 10-20 που θέλετε να παρακολουθήσετε μια ταινία του The Chew, έχετε τύχη.

Στείλτε μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο ABCTheChewAudience@abc.com για να ζητήσετε στέγαση σε ομάδες και να συμπεριλάβετε κάποιες πληροφορίες σχετικά με την ομάδα σας, καθώς και τρεις πιθανές ημερομηνίες για συμμετοχή. Λάβετε υπόψη τις ταινίες προβολής συνήθως ταινίες τις Τρίτες, Τετάρτες και Πέμπτες.

Λήψη εισιτηρίων αναμονής

Τα εισιτήρια stand-by διανέμονται την ίδια μέρα με τις κασέτες στο ABC Television Studios, 30 West 67th Street (μεταξύ Columbus Avenue και Central Park West) 90 λεπτά πριν ξεκινήσει η εγγραφή, στις 7:30 π.μ. για τις 9 π.μ. στις 10:45 π.μ. για την εγγραφή στις 12:15 μ.μ. Μπορούν επίσης να ανακοινώσουν τη διαθεσιμότητα της τελευταίας στιγμής στη σελίδα εισιτηρίων τους, οπότε ελέγξτε και εκεί.

Τι να περιμένετε σε μια ταινία

Μόλις μπείτε μέσα, θα εμφανίσετε το δελτίο εισιτηρίων και το δελτίο ταυτότητας, μετά θα περάσετε από έναν ανιχνευτή μετάλλων και θα επιθεωρήσετε τους σάκους σας. Στη συνέχεια, θα μεταφερθείτε σε μια περιοχή αναμονής κοινού με μπάνιο, νερό και σνακ. Θα μπείτε στο στούντιο με βάση τις διαφορετικές έγχρωμες λωρίδες στα εισιτήριά σας.

Το στούντιο φιλοξενεί περίπου 150 ακροατές, από τους οποίους 10 θα είναι αρκετά τυχεροί να καθίσουν στο τραπέζι δοκιμών όπου θα έχουν την ευκαιρία να δοκιμάσουν το φαγητό που ετοιμάζουν για την παράσταση. Μερικές φορές άλλα μέλη του κοινού λαμβάνουν δείγματα επίσης.

Μόλις καθίσει, ένας προθέρμαντος κωμικός θα βγει για να παρουσιαστεί και να πάρει το κοινό προετοιμασμένο και ενθουσιασμένο για την παράσταση.

Η ταινία διαρκεί περίπου μιάμιση ώρα, αν και πιθανότατα θα βρίσκεστε στο στούντιο για περίπου δύο ώρες.

Πρόκειται για μια ιδιαίτερα διασκεδαστική ταινία για να παρευρεθείτε - οι οικοδεσπότες του The Chew αλληλεπιδρούν με διάφορα μέλη του ακροατηρίου πριν ξεκινήσει η εγγραφή, καθώς και κατά τη διάρκεια διακοπών μεταξύ τμημάτων. Ο Mario Batali δίνει δείγματα σε μέλη του κοινού. Η Κλίντον Κέλι μάλιστα θέτει για εαυτούς με αρκετούς ακροατές μετά τις ταινίες μερικές φορές. Η ταινία, όπως και η εκπομπή, έχει ένα διασκεδαστικό, διασκεδαστικό vibe και είναι απολαυστικό.

Τι πρέπει να γνωρίζετε για τα εισιτήρια

Οδηγίες για το Studio