Βοστώνη Λουλούδι & Κήπος Εμφάνιση 2018

"Απολαύστε την Άνοιξη!" είναι το μεγαλύτερο θέμα της έκθεσης λουλουδιών της νέας Αγγλίας

Το άνοιγμα λουλουδιών της Νέας Αγγλίας ήταν μια νέα εποχή άνοιξη της Αγγλίας για ένα καταπληκτικό 137 χρόνια. Μετά από ένα χρόνο χωρίς μεγάλη εκδήλωση λουλουδιών στη Βοστώνη το 2009, η Paragon Group εισήγαγε το Boston Flower & Garden Show με τον παραδοσιακό σχεδιασμό και καλλιεργητικό διαγωνισμό της Μασαχουσέτης. Το 2018, θα ξαναπαίξουν για να δώσουν στους λάτρεις της κηπουρικής της Νέας Αγγλίας μια πνοή της άνοιξης στο μεγαλύτερο εκθεσιακό λουλούδι της άνοιξης.

Ακολουθούν ορισμένες σύντομες λεπτομέρειες και χρήσιμες συμβουλές για εσάς αν θέλετε να παρακολουθήσετε φετινή κηπουρική και αυξανόμενη υπερβολή:

Ημερομηνίες: 14-18 Μαρτίου, 2018

Ώρες λειτουργίας της κοινότητας: Τετάρτη, 14 Μαρτίου - 10 π.μ. - 8 μ.μ. Πέμπτη, 15 Μαρτίου - 10 π.μ. - 8 μ.μ. Παρασκευή 16 Μαρτίου - 10 π.μ. - 9 μ.μ. Σάββατο, 17 Μαρτίου - 10 π.μ. - 9 μ.μ. Κυριακή, 18 Μαρτίου - 10 π.μ. - 6 μ.μ.

2018 Θέμα: Λαμβάνοντας έμπνευση από τον γαστρονομικό κόσμο, το θέμα για το φετινό show είναι το "Savor Spring!" Κοιτάξτε στους κήπους μέσα από τα μάτια ενός φαγητού με οθόνες και συνομιλίες επικεντρωμένες σε θέματα όπως η βιολογική καλλιέργεια, τα βρώσιμα λουλούδια, οι εμπνευσμένες από τον κήπο συνταγές και η υπαίθρια ψυχαγωγία.

Τοποθεσία: Το Boston Flower & Garden Show λαμβάνει χώρα στο Παγκόσμιο Κέντρο Εμπορίου Seaport της Βοστώνης.

Εισαγωγή: Η είσοδος στο Boston Flower & Garden Show είναι $ 20 για ενήλικες, $ 17 για ηλικιωμένους 65 και άνω, $ 10 για παιδιά ηλικίας 6 έως 17 ετών και δωρεάν για παιδιά κάτω των 6 ετών. Μετά τις 5 μ.μ. Τετάρτη έως Σάββατο η είσοδος είναι μόλις $ 15.

Τα εισιτήρια μπορούν να αγοραστούν στον ιστότοπο ή μέσω του διαδικτύου εκ των προτέρων χωρίς χρέωση υπηρεσιών. Τα εκπτωτικά εισιτήρια της ομάδας διατίθενται για προκαταβολή σε ποσότητες 15 ή παραπάνω. Στείλτε με e-mail την Peg Rose στο prose@paragonexpo.com για πληροφορίες σχετικά με τις πωλήσεις εισιτηρίων. Τα μέλη της Massachusetts Horticultural Society γίνονται ελεύθερα.

Μια προσχώρηση μπορεί να αγοραστεί στο διαδίκτυο.

Party Preview: Απολαύστε μια προπληρωμένη προεπισκόπηση της επίδειξης! Το Party Preview Preview είναι προγραμματισμένο για την Τρίτη 13 Μαρτίου, από τις 6 έως τις 9 μ.μ. στο Παγκόσμιο Κέντρο Εμπορίου Seaport. Τα εισιτήρια είναι $ 125 ανά άτομο ($ 95 για τους νέους επαγγελματίες 40 και κάτω) και μπορούν να αγοραστούν στο διαδίκτυο. Οι παροχές ωφελούνται από το Ίδρυμα Genesis για Παιδιά.

Boston Flower & Garden Show 2018 Χαρακτηριστικά: Πρέπει να δείτε για το 2018 περιλαμβάνουν:

Πακέτα ξενοδοχείων: Το Seaport Boston Hotel βρίσκεται απέναντι από το Παγκόσμιο Κέντρο Εμπορίου Seaport και προσφέρει την πιο εύκολη πρόσβαση στο Flower Show ή να εξετάσει αυτά τα άλλα ξενοδοχεία της Βοστώνης που βρίσκονται σε κοντινή απόσταση ή προσφέρουν μειωμένες τιμές για τους επισκέπτες του Flower Show.

Ερωτήσεις σχετικά με το Boston Flower & Garden Show; Καλέστε το 781-237-5533 ή δωρεάν, 800-258-8912.