Αρχικό περιηγητικό ταξίδι για το φαγητό και τον πολιτισμό του χωριού Greenwich Village

Αν ψάχνετε για έναν υπέροχο τρόπο να γνωρίσετε το Greenwich Village ενώ βρίσκεστε στην πόλη της Νέας Υόρκης, το Original Greenwich Village Food and Culture Walking Tour είναι μια εξαιρετική επιλογή. Στην περιήγηση τριών ωρών, ο εξειδικευμένος ξεναγός σας θα σας οδηγήσει στα δρομάκια της γειτονιάς, μοιράζοντας την πλούσια ιστορία της γειτονιάς και τα νόστιμα φαγητά.

Συμβουλή: Εάν έχετε ήδη κάνει αυτήν την περιοδεία (ή έχει εξαντληθεί για τις ημερομηνίες σας) εξετάστε μερικές από τις εξαιρετικές εκδρομές της Foods of NY.

Έχουν μια μεγάλη περιοδεία στην αγορά Chelsea και στην περιοχή Meatpacking , μια άλλη από την Chinatown, προσθέτοντας πάντα νέες επιλογές και ακόμη και ενημερώνοντας παλιές εκδρομές που τους αξίζουν να ξαναζήσουν.

Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα τους

Μεγάλα πράγματα για αυτή την περιοδεία:

Υπολείμματα αυτής της περιοδείας:

Πρωτότυπη αναθεώρηση περιηγήσεων περιπάτου στο Greenwich Village Food and Culture

Συναντήσαμε τον οδηγό μας Kurt στο Rocco περίπου 10 λεπτά πριν ξεκινήσει η περιοδεία - η μόνη μου λύπη είχε ήδη φάει πρωινό γιατί η Rocco έχει ένα μεγάλο φλιτζάνι καφέ με ατμό γάλα για $ 1.75 και νόστιμο sfogliatelle που θα ήταν μια μεγάλη προ-περιοδεία δάγκωμα για φαγητό.

Μόλις συγκεντρωθεί η ομάδα των 16, ο Kurt μοιράστηκε μπουκάλια νερού σε όλους τους συμμετέχοντες στο γύρο, καθώς και οδηγούς γειτονιάς, που περιελάμβαναν χάρτες, καταλόγους των πολυάριθμων στάσεων μας και ακόμη και κουπόνια για εκπτώσεις που θα μπορούσαν να χρησιμοποιηθούν μετά την περιοδεία.

Ξοδέψαμε τις επόμενες τρεις ώρες περιπλανώμενοι στους δρόμους του Greenwich Village με τον Kurt, δοκιμάζοντας νόστιμα φαγητά και επισκέπτοντας πολλά εστιατόρια και καταστήματα της γειτονιάς μας. Ο Kurt γνώριζε όλες τις πληροφορίες σχετικά με την ιστορία του Greenwich Village και ήταν σαφώς γνωστός γύρω από τη γειτονιά, καθώς χαιρέτησε πολλούς γείτονες κατά τη διάρκεια της περιοδείας.

Επισκεφτήκαμε ένα ποικίλο αριθμό καταστημάτων, εστιατορίων και κτιρίων στο χωριό, δίνοντάς μας μια μεγάλη γεύση για το χαρακτήρα και τη γοητεία της γειτονιάς. Η εξερεύνηση των μεσαίων ημερών σε μια μέρα της εβδομάδας ήταν ιδιαίτερα ευχάριστη, καθώς πολλά καταστήματα και εστιατόρια ήταν ήσυχα, οπότε ήμασταν σε θέση να κατευθυνθούμε μέσα σε πολλά χωρίς να διαταράξουμε τις επιχειρήσεις.

Ο Kurt είχε αρκετούς συμβουλές για τα μέρη στα οποία πρέπει να επιστρέψουμε μετά από την περιοδεία για ένα καλό γεύμα ή μια διασκεδαστική βραδιά. Αυτό θα ήταν μια μεγάλη περιήγηση για να συμπεριλάβετε νωρίς το δρομολόγιο της Νέας Υόρκης έτσι ώστε να μπορείτε να επωφεληθείτε από τις συστάσεις και τις συμβουλές που θα πάρετε κατά τη διάρκεια της περιοδείας.

Όποιος λατρεύει το φαγητό και τη Νέα Υόρκη θα απολαύσει αυτή την περιοδεία, καθιστώντας την καλή επιλογή τόσο για τους επισκέπτες, όσο και για τους μητροπολίτες της Νέας Υόρκης.

Δείγματα σε περιοδεία

(Η ποσότητα των τροφίμων πρέπει να είναι αρκετή για το μεσημεριανό γεύμα για τους περισσότερους ανθρώπους.)

Λεπτομέρειες εκδρομής:

Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα τους