Δωρεάν ταινίες εξωτερικού χώρου στο Πάρκο Bridge του Μπρούκλιν DUMBO

Το Skinny σε ταινίες με θέα

Αν θέλετε ένα εισιτήριο σε ένα από τα πιο γραφικά φεστιβάλ ελεύθερου κινηματογράφου στη Νέα Υόρκη, θα πρέπει να κατευθυνθείτε στις ταινίες με θέα την Πέμπτη από τον Ιούλιο έως τον Αύγουστο στο Brooklyn Bridge Park. Αυτή η καλοσχεδιασμένη σειρά ταινιών ψυχαγωγούσε τους New Yorkers από το 2000. Με θέα στο χαμηλότερο Μανχάταν, μπορεί να έχετε δύσκολο χρόνο να επικεντρωθείτε στις ταινίες. Αλλά σοβαρά, η σειρά είναι φανταστική και αν και το σκηνικό της NYC και της Γέφυρας του Μπρούκλιν είναι και οι δύο μεθυστικές, σίγουρα θα απολαύσετε τις ταινίες που προβάλλονται αυτό το καλοκαίρι.

Η σειρά 2016 ξεκινά στις 7 Ιουλίου και τελειώνει στις 25 Αυγούστου. Φέτος η πρώτη κίνηση, στις 7 Ιουλίου, είναι το τελευταίο κλασικό, Singing in the Rain. Πάρτε τα παιδιά σε αυτή τη φιλική προς την οικογένεια μουσική διασκέδαση. Την επόμενη Πέμπτη, ο 14ος είναι κατάλληλος για πιο ώριμο κοινό, με προβολή των Harold και Kumar Go To White Castle.

Άλλα αξιοθέατα αυτής της σεζόν είναι τα Purple Rain, Selma, American Graffiti και πολλά άλλα.

Υπάρχουν πωλητές που πωλούν ποπ κορν και σόδα, αλλά είναι ένα ιδανικό μέρος για να απολαύσετε ένα πικνίκ. Πακέτο δείπνο και ποτά και να έχετε ένα χαλαρό γεύμα πριν από την ταινία. Αν χρειαστεί να πάρετε κάποιο καλό φαγητό για το πικνίκ, σταματήστε από το Peas & Pickles, μια τοπική αγορά που έχει όλα τα συρραπτικά για ένα τέλειο πικνίκ. Εάν είστε πολύ τεμπέλης για να κάνετε οποιαδήποτε προετοιμασία φαγητού, σκεφτείτε να παραγγείλετε το takeout από το The Shake Shack που βρίσκεται απέναντι από το Fulton Ferry Landing.

Εκτός από τις Ταινίες με θέα, υπάρχουν και άλλες ταινίες που προβάλλονται στο Brooklyn Bridge Park αυτό το καλοκαίρι, συμπεριλαμβανομένου του BAMcinemaFest προβολής του KIKI σε σκηνοθεσία Sara Jordan, ενός «καλειδοσκοπικού προφίλ της σύγχρονης σκηνής της Νέας Υόρκης, του σουηδού σκηνοθέτη Jordenö και του queer community leader Twiggy Pucci Garçon ενώνουν τις δυνάμεις τους για να παρουσιάσουν την αόριστη ζωντάνια της μόδας ως μορφή χορού », η οποία θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 23 Ιουνίου στις 8μμ.

Θα υπάρχει μια επιλογή από επιλεγμένα τρόφιμα σε αυτό το γεγονός.

Αν είστε περισσότερο ποίηση ανεμιστήρων παρά ταινία, θα πρέπει να κατευθυνθείτε στο Πάρκο Bridge Brooklyn την Κυριακή 25 Ιουνίου από τις 4 - 6 μ.μ. για να παρακολουθήσετε το Walt Whitman Song of Myself Marathon, όπου οι αναγνώστες θα διαβάσουν από το κλασικό ποίημα. Αν θέλετε να διαβάσετε, παρακαλώ στείλτε email στο songofmyselfmarathon@gmail.com με τα τρία αγαπημένα σας τραγούδια του "Song of Myself" (χρησιμοποιώντας την ανάλυση του περιοδικού του 1891 -92 από 52 τμήματα).

Ζητούν από τους αναγνώστες να φτάσουν το αργότερο στις 3:30 μ.μ. Η ανάγνωση αρχίζει με τον ποιητή Martín Espada και ακούει διάφορους ανθρώπους που διαβάζουν από αυτό το όμορφο κείμενο. Όπως και η σειρά ταινιών, αυτή η εκδήλωση είναι ελεύθερη και ανοιχτή σε όλους.

Ελέγξτε το πρόγραμμα του Πάρκου Γέφυρας του Μπρούκλιν για τα καλοκαιρινά γεγονότα ή απλά σταματήστε για μια βουτιά στην αναδυόμενη πισίνα ή για να απολαύσετε ένα απογευματινό πατινάζ στην προβλήτα, αλλά αν θέλετε να δείτε τις κινήσεις - Εδώ είναι το κοκαλιάρικο σε όλες τις πληροφορίες θα πρέπει να έχετε ένα φανταστικό χρόνο σε αυτή την ετήσια σειρά ταινιών:

Καλοκαίρι στη Νέα Υόρκη, Νέα Υόρκη! Αυτό είναι ένα από τα πιο καυτά δωρεάν εισιτήρια για ταινίες στο Μπρούκλιν! Και, είναι εξαιρετική θερινή διασκέδαση. Δωρεάν ταινίες προβάλλονται κάθε Πέμπτη βράδυ, από τα μέσα Ιουλίου μέχρι τα τέλη Αυγούστου. Για να πάρετε μια θέση, πηγαίνετε νωρίς, καθώς υπάρχουν περιορισμένες θέσεις στο γκαζόν. Συνήθως η τελευταία ταινία της σεζόν αποφασίζεται με λαϊκή ψηφοφορία (χωρίς εταιρικές συνεισφορές!).

Πότε: DJs στις 6:00 μ.μ., Ταινίες στην δύση του ηλίου

Πράγματα που πρέπει να γνωρίζετε

Πρακτικές συμβουλές:

Αγαπάτε υπαίθριες ταινίες ; Στη συνέχεια, δείτε επίσης:

Επεξεργασμένο από τον Alison Lowenstein