Πώς να φτάσετε στο πάρκο Bridge Brooklyn και DUMBO

5 τρόποι να DUMBO

Πηγαίνοντας σε ένα εστιατόριο στο DUMBO ή μια συναυλία στο κοντινό πάρκο Bridge Brooklyn, αλλά δεν είναι σίγουρος πώς να φτάσετε εκεί; Μπορείτε να πάτε με τα πόδια, με το μετρό, με το λεωφορείο, με το πλοίο και με το αυτοκίνητο. Στην πραγματικότητα, μόνο ο μόνος τρόπος που δεν μπορείτε να φτάσετε σε αυτούς τους γειτονικούς προορισμούς είναι με αεροπλάνο!

1. Μετρό: Οδηγίες για το πάρκο Bridge Bridge του Μπρούκλιν και το DUMBO με το μετρό

Οι επισκέπτες του DUMBO και του Brooklyn Bridge Park έχουν τρεις επιλογές του μετρό.

- Για να αποφύγετε τις απογοητευτικές αλλαγές στις διαδρομές, ελέγχετε πάντοτε τα δρομολόγια μετρό στο Hopstop ή στον ιστότοπο MTA Trip Planner της Νέας Υόρκης.
- Όλες οι παραπάνω διαβάσεις είναι τουλάχιστον ένα τέταρτο ενός μιλίου (ή μισό χιλιόμετρο) από την αρχή του Πάρκου Γέφυρας του Μπρούκλιν.
- Αν θέλετε να σταματήσετε να παίρνετε ένα σνακ ή να δείτε ένα ιστορικό Brooklyn Heights , προτιμάτε το μετρό 2 ή 3.

2. Περπάτημα: Οδηγίες για Πάρκο Bridge Brooklyn και DUMBO Μετά το περπάτημα στη γέφυρα του Μπρούκλιν

Είναι πολύ εύκολο να φτάσετε στο πάρκο DUMBO και στο Brooklyn Bridge μετά το περπάτημα στη Γέφυρα του Μπρούκλιν. Χρησιμοποιήστε αυτούς τους χρήσιμους πόρους:

3. Λεωφορείο: Οδηγίες για το πάρκο Bridge Brooklyn και το DUMBO με λεωφορείο

Το λεωφορείο Β25 σταματά στο λιμάνι της Fulton Ferry. Αυτό το λεωφορείο τρέχει από το Bedford-Stuyvesant στο Fort Greene στο Downtown Brooklyn στο Fulton Ferry και πίσω. Οι επισκέπτες του DUMBO που δεν μπορούν να περπατήσουν περισσότερο από λίγα τετράγωνα θα μπορούσαν να σώσουν ένα κομμάτι από το περπάτημα, παίρνοντας το λεωφορείο προς και από μια στάση μέσα σε τετράγωνα της στάσης του μετρό 2 ή 3 στο Clark Street και πίσω. Αυτό το λεωφορείο λειτουργεί μόνο στο Μπρούκλιν. Δείτε το Πρόγραμμα Λεωφορείων B 25

Το 2013, το λεωφορείο B67 προσφέρει νέα υπηρεσία καθημερινής πτήσης που συνδέει το South Williamsburg με το κέντρο της πόλης του Μπρούκλιν μέσω του Ναυτικού Ναυπηγείου και του DUMBO.

Συμβουλή ταξιδιώτη : Και πάλι, είναι έξυπνο να ελέγχετε τα δρομολόγια λεωφορείων στο Hopstop ή στην ιστοσελίδα του MTA Trip Planner της Νέας Υόρκης για τυχόν καθυστερήσεις ή αλλαγές.

4. Ferry Boat: Εποχικά, Πάρτε ένα ταξί νερού από το Μανχάταν στο DUMBO

Ένας υπέροχος τρόπος για να φτάσετε στο DUMBO και στο Brooklyn Bridge Park είναι με το πλοίο. Ένα ταξί νερού λειτουργεί μεταξύ του Μανχάταν και του Ντούμπο - αλλά μόνο εποχιακά, ξεκινώντας από τα τέλη της άνοιξης.

Λάβετε χρονοδιαγράμματα και ναύλους στα πορθμεία της Νέας Υόρκης.

5. Με αυτοκίνητο: Οδήγηση στο πάρκο DUMBO και Brooklyn Bridge Park

Τέλος, μπορείτε εύκολα να οδηγήσετε το DUMBO από το Μπρούκλιν, το Κουίνς, το Μανχάταν και το Long Island. ο χώρος στάθμευσης είναι ένα άλλο θέμα . Το DUMBO βρίσκεται κοντά στην οδό Gowanus και φυσικά κοντά στη γέφυρα του Μπρούκλιν και τη γέφυρα του Μανχάταν. Για λεπτομερείς οδηγίες, ελέγξτε τον ιστότοπο του προορισμού σας, για παράδειγμα οδηγίες στην αποθήκη του St. Ann στο DUMBO.