Πού να πάρκο στη Νέα Υόρκη

Πώς να βρείτε Γκαράζ του Μανχάταν εύκολα και γρήγορα

Η εύρεση ενός διαθέσιμου χώρου στάθμευσης στους δρόμους του Μανχάταν μπορεί να είναι μια απογοητευτική και χρονοβόρα προσπάθεια. Ακόμα κι αν έχετε τύχη σε ένα χώρο στάθμευσης, σύγχυση σημάδια και έληξε μετρητές μπορεί να οδηγήσει σε ακριβά εισιτήρια. Δεν είναι εύκολο να καταλάβουμε πού να σταθμεύσετε στη Νέα Υόρκη.

Δεν είναι λοιπόν περίεργο ότι πολλοί οδηγοί της Νέας Υόρκης εξαρτώνται από τα γκαράζ. Ο χώρος στάθμευσης σε ένα γκαράζ θα σας κοστίσει περισσότερο από το πάρκινγκ στο δρόμο, αλλά θα σας εξοικονομήσει χρόνο και πονοκεφάλους όταν βιάζεστε.

Σύμφωνα με το Park It! Ο οδηγός , ένας κατάλογος των γκαράζ στάθμευσης του Μανχάταν, διαθέτει 1.100 θέσεις στάθμευσης εκτός δρόμου και 100.000 χώρους σε υπαίθριους χώρους στάθμευσης στο Μανχάταν. Τα γκαράζ πάρκινγκ της Νέας Υόρκης κυμαίνονται από τα μικροσκοπικά (το ένα στο 324 West 11th Street έχει μόλις επτά διαστήματα) στο τεράστιο (το γκαράζ στο Pier 40 και η West Street έχει 3.500 θέσεις).

Ωστόσο, η εύρεση ενός βολικού χώρου στάθμευσης κοντά στον προορισμό σας, όταν πραγματικά χρειάζεστε, μπορεί να είναι ένα αποθαρρυντικό έργο. Ευτυχώς, ορισμένοι από τους New Yorkers έχουν συντάξει λίστες και καταλόγους των καλύτερων σταθμών στάθμευσης στην πόλη - απλά φροντίστε να επιλέξετε ένα γκαράζ με δίκαιο τίμημα και να αποφύγετε τυχόν πρόσθετες χρεώσεις όταν σταθμεύετε.

Για έναν λεπτομερή κατάλογο όλων των γκαράζ στάθμευσης στο Μανχάταν και πρόσθετες συμβουλές στάθμευσης, επισκεφθείτε το επίσημο Park It! Ιστοσελίδα της Νέας Υόρκης.

Επιλέγοντας ένα γκαράζ με δίκαιες τιμές

Η Margot Tohn, που έγραψε ένα παλιό βιβλίο "Park It! NYC", λέει να αναζητήσει γκαράζ στάθμευσης που ανήκουν σε μεγαλύτερες εταιρείες που κατέχουν πολλαπλές εγκαταστάσεις. οι εταιρείες αυτές έχουν συχνά πρότυπα εργαζομένων που ενθαρρύνουν την καλύτερη εξυπηρέτηση και ορισμένες μεγαλύτερες εταιρείες γκαράζ προσφέρουν επίσης μειωμένες τιμές και κουπόνια.

Το Edison ParkFast διαχειρίζεται περισσότερες από 15 θέσεις στάθμευσης στο Μανχάταν και εκτελεί προωθήσεις στην ιστοσελίδα τους, ενώ το Icon Parking διαθέτει περισσότερες από 200 εγκαταστάσεις στο Μανχάταν και προσφέρει επίσης τακτικές επιγραμμικές προσφορές και εκπτωτικά κουπόνια.

Η μέση τιμή για μηνιαία στάθμευση στο Μανχάταν είναι πάνω από 500 δολάρια, σύμφωνα με τον Tohn, αλλά μερικά γκαράζ θα προσφέρουν εκπτώσεις εάν δεσμευτείτε για ένα συμβόλαιο έξι ή δώδεκα μηνών, επομένως προχωρήστε και προσπαθήστε να διαπραγματευτείτε όταν κάνετε κράτηση για το σημείο στάθμευσης.

Από την άλλη πλευρά, τα ωριαία ποσοστά τείνουν να διαφέρουν σημαντικά ανάλογα με τη γειτονιά - γι 'αυτό θα πρέπει πάντα να προσπαθείτε να βρείτε μια μεγαλύτερη γκαράζ πάρκινγκ σε ιδιαίτερα πυκνοκατοικημένες περιοχές όπως η Times Square και το East Village για να αποφύγετε υψηλότερες τιμές.

Αποφυγή πρόσθετων χρεώσεων και ανατροπής

Πάντα να διαβάζετε τα αναγραφόμενα τιμολόγια και να επιβεβαιώνετε την τιμή πριν φύγετε από το αυτοκίνητό σας. Θα πρέπει επίσης να βεβαιωθείτε ότι επιβεβαιώνετε ότι ο χρόνος που σημειώθηκε στον έλεγχο απαιτήσεων είναι σωστός και ότι καταλαβαίνετε όταν πρέπει να είστε έξω για να αποφύγετε πρόσθετες χρεώσεις.

Λάβετε υπόψη ότι πολλά γκαράζ χρεώνουν επιπλέον για υπερμεγέθη οχήματα και μερικά έχουν τιμές "event" για μεγάλες διακοπές και φεστιβάλ, οπότε ποτέ δεν πονάει να ζητήσετε από τον υπάλληλο στάθμευσης ποια είναι τα ποσοστά για την ημέρα που χρησιμοποιείτε το γκαράζ. Με αυτόν τον τρόπο, μπορείτε - με 100% βεβαιότητα - να είστε σίγουροι ότι δεν πρόκειται να χρεωθείτε πρόσθετες αμοιβές ή απρόσμενες τιμές.

Κατά τον προγραμματισμό ενός προϋπολογισμού για το πάρκινγκ σας στη Νέα Υόρκη, θα πρέπει επίσης να παράγετε μια συμβουλή για τον χώρο στάθμευσης του γκαράζ. Σύμφωνα με την έρευνα του Margot Tohn, η τυπική άκρη είναι μερικά δολάρια, αλλά μερικοί μηνιαίοι Parkers δίνουν επίσης μεγαλύτερη συμβουλή κατά τη διάρκεια της εορταστικής περιόδου . Προτείνει την ανατροπή όταν αφήνετε το αυτοκίνητό σας για μια μικρή επιπλέον καλή θέληση προς τον valet που φροντίζει το όχημά σας.

> Ενημερώθηκε από την Elissa Garay