Ανασκόπηση: Hyatt Times Square Νέα Υόρκη

Αν ψάχνετε για ένα ξενοδοχείο στο Μανχάταν στην πυκνή πλατεία Times Square και στο Broadway, το Hyatt Times Square New York είναι μια εξαιρετική επιλογή για οικογένειες. Αυτό το ξενοδοχείο της αλυσίδας Hyatt προσφέρει καταφύγιο από την αισθητική υπερφόρτωση στο επίπεδο του δρόμου.

Αυτό το ξενοδοχείο στην πόλη Νέα Υόρκη διαθέτει εστιατόριο, μπαρ / lounge και καφετέρια. Οι επιχειρηματικές ευκολίες σε αυτό το ξενοδοχείο 3.0-αστέρων περιλαμβάνουν επιχειρηματικό κέντρο, μικρούς χώρους συναντήσεων και υπηρεσία λιμουζίνας ή αυτοκινήτου πόλης.

Αλλά δεν ανησυχείτε - μόλις φτάσετε το κλειδί του δωματίου σας, ένας ανελκυστήρας θα σας χτυπήσει επάνω όπου είναι πιο ήρεμος και πιο ήσυχος.

Το Hyatt Times Squares προσφέρει 487 δωμάτια, που κυμαίνονται από standard δωμάτια μέχρι ευρύχωρες σουίτες. Το μικρότερο δωμάτιο που μπορεί να φιλοξενήσει μια τετραμελή οικογένεια είναι ένα standard δωμάτιο 350 τετραγωνικών ποδιών με δύο queen κρεβάτια. Όλα τα δωμάτια προσφέρουν παρόμοια σύγχρονη διακόσμηση, έπιπλα υψηλής ποιότητας, τηλεοράσεις επίπεδης οθόνης και μοντέρνα μπάνια, αλλά το μέγεθος μπορεί να είναι ένα θέμα για τις οικογένειες.

Deluxe Σουίτα

Η πολυτελής σουίτα 460 τετραγωνικών ποδιών με συνδεόμενα δωμάτια και ξεχωριστούς χώρους καθιστικού και υπνοδωματίου ήταν ένα εξαιρετικά άνετο μέγεθος για τις οικογένειες και θυμίζει ένα κομψό διαμέρισμα του Μανχάταν μείον την κουζίνα. Αισθανόμαστε αληθινά σαν αληθινοί νέοι της Υόρκης, χάρη στα παράθυρα από το δάπεδο μέχρι την οροφή, τα οποία εντυπωσίασαν σημαντικά τον θόρυβο του δρόμου. κομψή, ξανθιά έπιπλα από ξύλο. έργα τέχνης με θέμα την πόλη. και μια δροσερή, νεωτεριστική ατμόσφαιρα που στίγεψε με ένα whimsical πορτοκαλί μπαλόνι σκυλί Jeff Koons στο ράφι.

Τα διπλά κρεβάτια ήταν στριμωγμένα σε κρεβάτια υψηλής ποιότητας και μπορούσαμε να διασκεδάσουμε με μια μεγάλη τηλεόραση με επίπεδη οθόνη και δωρεάν wi-fi. Μια άλλη ευχάριστη επιείκεια ήταν το ευρύχωρο, μοντέρνο μαύρο μπάνιο που περιλάμβανε μια ντουζιέρα με καμπίνα και ντους ψιλής βροχής και εξαιρετική πίεση νερού. Η πολυτελής σουίτα μας προσέφερε την προσθήκη ξεχωριστής μπανιέρας.

Δείπνο

Για δείπνο, το ξενοδοχείο διαθέτει ένα διασκεδαστικό και κάπως ρετρό εστιατόριο T45 Midtown στο ισόγειο με εξαιρετική εξυπηρέτηση, καλό φαγητό και ένα χαλαρωτικό περιβάλλον. Υπάρχει ένα μεγάλο γυμναστήριο στον τέταρτο όροφο που διαθέτει μια μεγάλη ποικιλία εξοπλισμού και δωρεάν μπουκάλια νερού. Η Hyatt Times Square φιλοξενεί επίσης το Spa Timeless-Marilyn Monroe, το οποίο είναι ένα εξαιρετικό μέρος για να κάνετε το μασάζ μετά από περπάτημα στους δρόμους της πόλης όλη την ημέρα. Μόνο για ενήλικες, το δραματικό σαλόνι Rooftop είναι το μέρος για να το κεφάλι το βράδυ για κοκτέιλ με θέα στην Times Square.

Τοποθεσία

Όμως, το καλύτερο πράγμα για αυτό το ξενοδοχείο είναι η τοποθεσία του στο κέντρο της πόλης, με την περιοχή θέατρο, τα καταστήματα Fifth Avenue, το Rockefeller Center και το Radio City Music Hall, όλα σε κοντινή απόσταση με τα πόδια. Αυτοί οι δρόμοι μπορεί να είναι εξαιρετικά γεμάτοι μερικές φορές, καθιστώντας δύσκολο το χειρισμό ενός καροτσιού ή τη διαχείριση νεότερων παιδιών. Αλλά για τους γονείς που ταξιδεύουν με έφηβους, τα πλήθη μπορούν να προσθέσουν στον ενθουσιασμό, ειδικά όταν κοιτάζετε επάνω και βλέπετε την οικογένειά σας σε μία από τις γιγάντιες ηλεκτρονικές πινακίδες Time Square. Επιπλέον, ο σταθμός του μετρό 42nd Street απέχει λιγότερο από πέντε λεπτά με τα πόδια, παρέχοντας εύκολη πρόσβαση στην υπόλοιπη πόλη.

Καλύτερα δωμάτια: Εάν σας ενοχλεί ο θόρυβος του δρόμου, ζητήστε ένα δωμάτιο σε υψηλότερο όροφο, το οποίο επίσης θα σας δώσει μια καλύτερη θέα.

Για οικογένειες, ένα standard δωμάτιο με δύο queen-size κρεβάτια θα ταιριάζει στο νομοσχέδιο αλλά είναι δύσκολο να νικήσετε τις πιο ευρύχωρες πολυτελείς σουίτες με δύο queen κρεβάτια και ένα μεγάλο μπάνιο, με ένα ευρύχωρο, μοντέρνο μπάνιο με ντους και ξεχωριστή μπανιέρα.

Καλύτερη εποχή: η πόλη της Νέας Υόρκης είναι ένας προορισμός όλων των εποχών, αλλά τα καλοκαίρια μπορεί να είναι ζεστός και οι χειμώνες μπορεί να είναι πικρό κρύο. Για πολλούς επισκέπτες που προέρχονται από διάφορα μέρη της χώρας, η άνοιξη και η πτώση είναι το γλυκό σημείο. Το ξενοδοχείο προσφέρει ειδικές προσφορές σε διάφορες χρονικές στιγμές καθ 'όλη τη διάρκεια του έτους.

Επισκέφτηκε: Φεβρουάριος 2016

Ελέγξτε τιμές στο Hyatt Times Square New York

Αποποίηση ευθυνών: Όπως συνηθίζεται στην ταξιδιωτική βιομηχανία, ο συγγραφέας έλαβε δωρεάν υπηρεσίες για σκοπούς αναθεώρησης. Αν και δεν έχει επηρεάσει αυτήν την αναθεώρηση, πιστεύει στην πλήρη αποκάλυψη όλων των πιθανών συγκρούσεων συμφερόντων. Για περισσότερες πληροφορίες, ανατρέξτε στην Πολιτική Ηθικής.

Μείνετε ενημερωμένοι σχετικά με τις τελευταίες ιδέες για οικογενειακές διακοπές, ταξιδιωτικές συμβουλές και προσφορές. Εγγραφείτε στο ενημερωτικό δελτίο δωρεάν οικογενειακών διακοπών μου σήμερα!