Ο Μπαλέτο Καρυοθραύστης και Περισσότερες Διακοπές στο Ρένο

Παραδοσιακή παράσταση διακοπών παίζει σε τρεις τοποθεσίες Reno

Σχετικά με τις παραστάσεις των Καρυοθραύστη στο Ρίνο

Ο Reno έχει μακρά παράδοση να διοργανώνει μπαλέτο "The Nutcracker" κατά τη διάρκεια των εορτών και το 2014 δεν αποτελεί εξαίρεση. Το κοινό μπορεί να απολαύσει αυτό το ζωντανό και πολύχρωμο μπαλέτο σε οποιαδήποτε από τις δύο τοποθεσίες του Reno ή να δει και τα δύο δεδομένου ότι θα διοργανωθούν σε διαφορετικές ημερομηνίες. Και οι δύο παραστάσεις θα είναι μεγάλη ψυχαγωγία για όλη την οικογένεια.

Πού να δείτε τις παραστάσεις του Καρυοθραύστη

Κέντρο πρωτοποριακής τέχνης Pioneer - Η σκηνή στο Κέντρο Pioneer Performing Arts θα είναι ζωντανή με νεράιδα ζαχαροπλαστικής και χορευτικά ποντίκια ως AVA

Το Μπαλέτο Θέατρο παρουσιάζει την 19η ετήσια παραγωγή του μπαλέτου "Ο Καρυοθραύστης" στις 12, 13, 14, 2014. Η AVA Music για το μπαλέτο θα παρασχεθεί από τη Φιλαρμονική Ορχήστρα του Ρίνο για να εκτελέσει τη βαθμολογία του Τσαϊκόφσκι. Η Λόρα Τζάκσον θα διεξαγάγει την ορχήστρα. Οι κορυφαίοι ρόλοι θα εκτελούνται από χορευτές που έχουν εμφανιστεί με επαγγελματικές εταιρίες μπαλέτου όπως το West Ballet, το Μπαλέτο του Χιούστον και το Μπαλέτο Diablo. Ένα μεγάλο μέρος τοπικού ταλέντου θα γεμίσει τους υπόλοιπους ρόλους.

Οι παραστάσεις του "The Nutcracker" θα λάβουν τη σκηνή την Παρασκευή 12 Δεκεμβρίου στις 8 μ.μ., το Σάββατο 13 Δεκεμβρίου στις 2 μ.μ. και 8 μ.μ. και την Κυριακή 14 Δεκεμβρίου στις 2 μ.μ. Ένα ειδικό πάρτι Ζαχαρίας θα διεξαχθεί μετά το Σάββατο και τις απογευματινές παραστάσεις της Κυριακής, όπου τα παιδιά μπορούν να γνωρίσουν τους χαρακτήρες των Καρφιτσαριστών.

Μπορείτε να αγοράσετε εισιτήρια online ή να καλέσετε το box office του Pioneer Center στο 1-866-553-6605. Οι ώρες γραφείου είναι από Δευτέρα έως Παρασκευή 11 π.μ. έως 6 μ.μ. Το Κέντρο Pioneer είναι 100 S.

Βιρτζίνια Street στο Ρίνο. Οι τιμές των εισιτηρίων είναι $ 25 έως $ 55. Υπάρχουν εκπτώσεις για ηλικιωμένους και παιδιά.

Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε το Θέατρο Μπαλέτου AVA ή καλέστε (775) 762-5165. Επικοινωνήστε με το Κέντρο Τεχνών της Pioneer στο (775) 686-6600.

Το Grand Sierra Resort - "Ο Καρυοθραύστης" στο Grand Sierra Resort εκτελείται από το Bay Pointe Ballet από το Νότιο Σαν Φρανσίσκο.

Αυτή η παράσταση έχει γίνει μια παραθεριστική παράδοση με τον πέμπτο χρόνο της το 2014. Αυτή η οικογενειακή παράσταση διαθέτει προσαρμοσμένες σκηνές και κοστούμια και το μαγευτικό σκορ του Τσαϊκόφσκι. Θα ταξιδέψετε μέσα από το Snow Forest στο Land of the Sweets για να γιορτάσετε τη νίκη της Clara πάνω από τον φοβερό King Rat.

Θα υπάρχουν δύο παραστάσεις στο Grand Theatre στο Grand Sierra Resort - 7 μ.μ. το Σάββατο 6 Δεκεμβρίου και 2 μ.μ. την Κυριακή 7 Δεκεμβρίου. Οι τιμές είναι $ 29 έως $ 59. Τα εισιτήρια είναι διαθέσιμα στο διαδίκτυο ή καλώντας το 1-800-648-3568. Το Grand Sierra Resort βρίσκεται στο 2500 East 2nd Street στο Reno.

Το Nugget in Sparks - Αυτή η έκδοση του "The Nutcracker" θα εκτελεστεί από την Reno Dance Company στο Showroom της Celebrity από τις 19 έως τις 23 Δεκεμβρίου 2014. Οι ώρες που θα εμφανιστούν θα είναι στις 20 Δεκεμβρίου στις 20 Δεκεμβρίου και στις 20 το βράδυ στις 2 μ.μ. , 2 μ.μ. και 7 μ.μ. στις 21 και 22 Δεκεμβρίου και στις 2 μ.μ. στις 23 Δεκεμβρίου. Τα εισιτήρια για ενήλικες είναι 26,95 δολάρια, οι ηλικιωμένοι είναι 21,95 δολάρια, τα παιδιά είναι 19,95 δολάρια, οι VIP θάλαμοι είναι 36,95 δολάρια. Μπορείτε να αγοράσετε εισιτήρια online ή να καλέσετε (800) 648-1177. Το Nugget βρίσκεται στη λεωφόρο Nugget 1100 στο Sparks.

Περισσότερες παρουσιάσεις διακοπών στο Reno

Jazz για τις διακοπές - Η Ορχήστρα Jazz Reno (RJO) φέρνει τη Jazz για τις διακοπές στη βόρεια Νεβάδα για όλους να απολαύσουν το Σάββατο 20 Δεκεμβρίου 2014.

Συνοδεύοντας το 17 κομμάτι του RJO είναι η βραβευμένη τζαζ τραγουδίστρια Madeline Eastman, τα διεθνή αστέρια βρύσης και μπαλέτου, η Ορχήστρα Jazz Youth Reno και άλλοι καλεσμένοι που θα κάνουν όλες τις μαγικές διακοπές τους στις 7:30 μ.μ.

Η επίδειξη θα πραγματοποιηθεί στο Nightingale Concert Hall, στο κτίριο της Εκκλησίας Καλών Τεχνών στο Πανεπιστήμιο της Νεβάδα, Ρίνο. Η διεύθυνση είναι 1335 N. Virginia Street. Τα εισιτήρια είναι $ 25 γενικής αποδοχής, $ 10 για φοιτητές και μπορούν να αγοραστούν online.

Το Χριστουγεννιάτικο Θαύμα θα παίζει στο Eldorado Resort Casino στο Ρίνο από τις 18 Νοεμβρίου μέχρι τις 27 Δεκεμβρίου 2014. Αυτή η παράσταση των Χριστουγέννων χρεώνεται σαν παραθεριστική γιορτή με χορό και τραγούδι, όμορφα κοστούμια, εντυπωσιακή σκηνική σκηνή και μεγάλη γραμμή χορωδίας των βοηθών του Σάντα . Το κοινό θα προσκληθεί να συμμετάσχει σε ένα τραγούδι μαζί με κλασικά εορταστικά όπως τα "Λευκά Χριστούγεννα", "Winter Wonderland" και πολλά άλλα.

Οι παραστάσεις θα είναι από Τρίτη έως Κυριακή στις 7 μ.μ., καθώς και αργά το Σάββατο και Κυριακή στις 3 μ.μ. Τα εισιτήρια ξεκινούν από 25,95 δολάρια για ενήλικες και 19,95 δολάρια για παιδιά ηλικίας 5 έως 12 ετών. Τα πακέτα δείπνου και εμφάνισης ξεκινούν από 35,95 δολάρια. Τα εισιτήρια είναι διαθέσιμα στο διαδίκτυο ή καλώντας το 1-800-879-8879. Παιδιά κάτω των 5 δεν επιτρέπονται στο εκθεσιακό κέντρο Eldorado. Το Eldorado βρίσκεται στην 345 North Virginia Street στο κέντρο του Reno.

Το Ham for the Holidays είναι μια ξεκαρδιστική φάρσα των Χριστουγέννων στη φανταστική πόλη Hamlin της Γεωργίας την παραμονή των Χριστουγέννων το 1939. Ο τοπικός ραδιοφωνικός σταθμός WHAM (προφέρεται W-HAM) έχει μια ειδική παράσταση προγραμματισμένη για τα Χριστούγεννα. Ο WHAM έχει συγκεντρώσει τους ραδιοφωνικούς ηθοποιούς μαζί και, μαζί με τον Orson Welles στο δρόμο του στο σταθμό για να συμμετάσχει στο cast για την παράσταση, υπάρχει μεγάλη ενθουσιασμός. Δυστυχώς, η Γεωργία έχει χτυπήσει με μια φρικιά χιονοθύελλα και δεν φτάνει ούτε ο Orson Welles, ούτε το σενάριο για την παράσταση.

Οι παραστάσεις ξεκινούν στις 8 μ.μ. στις 5 Δεκεμβρίου, 6, 10, 11, 12, 13, 17, 18, 19 και 20, Θα υπάρξουν Κυριακάτικα βράδια στις 2 μ.μ. στις 14 και 21 Δεκεμβρίου.

Οι κρατήσεις διατίθενται μέσω του box office του The Bruka Theater στο (775) 323-3221. Τα ατομικά εισιτήρια είναι $ 20 για γενικά $ 18 για φοιτητές, ηλικιωμένους και στρατιωτικούς. Όλα τα εισιτήρια είναι $ 25 στην πόρτα. Κρατήσεις διατίθενται επίσης στο Melting Pot World Emporium στην οδό 1047 S. Virginia στο Reno. Το Bruka επικυρώνει την στάθμευση στο Parking Gallery στο First and Sierra Streets. Εισιτήρια διαθέσιμα στο διαδίκτυο από τα Brown Paper Εισιτήρια. Το θέατρο Bruka βρίσκεται στην οδό 99 Ν. Βιρτζίνια στο κέντρο του Ρίνο.

Μια Χριστουγεννιάτικη Κάρτα: Το Μουσικό θα πραγματοποιηθεί στο Πανεπιστήμιο της Νεβάδα, Ρίνο, στο θέατρο Redfield Proscenium στο Εκκλησάκι Καλών Τεχνών. "Ο Ebenezer Scrooge είναι ένας ευημερούσα κακομαθητής που πιστεύει ότι ο προσωπικός πλούτος είναι πολύ πιο πολύτιμος από την ευτυχία και την άνεση των άλλων. Ο Scrooge συνοψίζει τα συναισθήματά του για τα Χριστούγεννα και τα φιλανθρωπικά δώρα, αλλά αναγκάζεται να αντιμετωπίσει τους εγωιστικούς τρόπους του, όταν τρία φαντάσματα την Παραμονή των Χριστουγέννων τον οδηγούν στο παρελθόν, το παρόν και το μέλλον του. το πρωί με ένα χαρούμενο «Χρόνια Χριστούγεννα» πριν περάσετε την ημέρα επανασυνδέοντας και μοιραστείτε την αγάπη με εκείνους που τον σημαίνουν περισσότερο. Το έργο, με τη μουσική του Alan Menken και στίχους Lynn Ahrens, θα διευθύνεται από τον βραβευμένο με το βραβείο Tony Adam Cates. Οι παραστάσεις θα είναι 2 Δεκεμβρίου έως 6 Δεκεμβρίου 2014 στις 7:30 μ.μ. και 7 Δεκεμβρίου στις 1:30 μ.μ.

Το θέατρο βρίσκεται στην πανεπιστημιούπολη UNR στην οδό 1664 Ν. Βιρτζίνια στο Ρίνο. Τα εισιτήρια μπορούν να αγοραστούν online. Για περισσότερες πληροφορίες, καλέστε (775) 784-4ART.

Πηγές: Θέατρο Μπαλέτου AVA, Κέντρο πρωτοποριακής τέχνης Pioneer, Grand Sierra Resort, Θέατρο Bruka, Πανεπιστήμιο της Νεβάδα, Ρίνο.