Σαββατοκύριακο της Ημέρας των Ευχαριστιών στο Ρίνο

Τι να κάνετε γύρω από το Reno / Tahoe

Ημέρα των Ευχαριστιών και το Σαββατοκύριακο στο Reno μας φέρνουν επιλογές για φαγητό, δείπνο και συμμετοχή σε ποικίλες εκδηλώσεις και εκτροπές φιλικές προς την οικογένεια. Η ημέρα των ευχαριστιών είναι μια από τις αγαπημένες μου διακοπές, επειδή είναι μια εποχή που οι δραστηριότητες περιστρέφονται γύρω από πολλά καλά φαγητά και επισκέπτονται με την οικογένεια και τους φίλους.

Ημέρα των Ευχαριστιών στο εστιατόριο Reno και Lake Tahoe

Ευχαριστιών Δείπνο που δεν έχετε να μαγειρέψετε

Δεν έχετε το χρόνο ή την ενέργεια για να προετοιμάσετε ένα μεγάλο δείπνο ημέρας ευχαριστιών; Υπάρχουν αρκετές επιλογές για εσάς για ένα προετοιμασμένο δείπνο ημέρας των Ευχαριστιών χωρίς την εργασία.

Εάν τυχαίνει να μαγειρεύετε και χρειάζεστε κάποια αντικείμενα τελευταίας στιγμής, ελέγξτε αυτά τα σούπερ μάρκετ την ημέρα των Ευχαριστιών .

Ευχαριστιών Οικογενειακές Εκδηλώσεις & Πράγματα που πρέπει να κάνετε

Εδώ είναι μερικά από τα πράγματα που πρέπει να κάνετε κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου Ευχαριστιών του 2014 ...

Ευκαιρίες για να μοιράζεστε τη γενναιοδωρία των ευχαριστιών σας

Μαύρη Παρασκευή - Αγορές Σαββατοκύριακου Ευχαριστιών

Η μαύρη Παρασκευή στο Ρίνο είναι η πιο πολυσύχναστη ημέρα αγορών του έτους.

Τα περισσότερα από τα μεγάλα καταστήματα και τα εμπορικά κέντρα θα είναι ανοιχτά νωρίς και θα παραμείνουν ανοιχτά για παρατεταμένες ώρες. Οι αγοραστές θα βρουν πολλές ευκαιρίες σε όλα τα είδη των εμπορευμάτων, καθώς οι λιανοπωλητές προσπαθούν να σας προσελκύσουν να δαπανήσουν, να περάσουν, να ξοδέψουν.

Ευχαριστιών Σαββατοκύριακο αθλητικές εκδηλώσεις στο UNR

Ευχαριστιών Σαββατοκύριακο σκι

Τα περισσότερα χιονοδρομικά κέντρα Reno / Lake Tahoe και οι περιοχές πρόκειται να ανοίξουν λίγο πριν ή με την Ημέρα των Ευχαριστιών, συμπεριλαμβανομένου του Mt. Rose Tahoe σκι , Boreal, Heavenly, Northstar Καλιφόρνια, Squaw Valley, Sierra-at-Tahoe, και μπολ ζάχαρης. Αν υπάρχει αρκετό χιόνι, μπορείτε επίσης να κάνετε οικογενειακές εκδρομές σε ορισμένες από τις τοπικές περιοχές χιονιού. Αποκτήστε τις πιο πρόσφατες πληροφορίες από τις περιοχές σκι και τα είδη χιονιού.

Ταξίδι Σαββατοκύριακου Ευχαριστιών

Οι πληροφορίες για το αεροδρόμιο, οι καλύτερες τιμές αερίου και οι αποστάσεις οδήγησης για το ταξίδι των Ευχαριστιών σας ...

Μην ξεχάσετε να ελέγξετε τις καιρικές συνθήκες και τις συνθήκες για τις οδικές αρτηρίες πριν βγείτε από το λόφο στο σπίτι της γιαγιάς.

Πάρκα Reno και ψυχαγωγία κλειστά για τις διακοπές των ευχαριστιών