Παγκόσμιο πλέι οφ του ποδοσφαίρου - Εθνικό πρωτάθλημα

Πανεπιστήμιο του Φοίνιξ Στάδιο για να φιλοξενήσει το εθνικό πρωτάθλημα ποδοσφαίρου κολλεγίων

Τελική ενημέρωση, 11 Ιανουαρίου 2016. Ήταν ένα μεγάλο παιχνίδι, ειδικά αν ήσασταν ένας ανεμιστήρας Alabama Crimson Tide. Κέρδισαν την Clemson Tigers με σκορ 45-40. Πότε θα φιλοξενήσει η Αριζόνα άλλο εθνικό παιχνίδι πρωταθλήματος; Όχι για αρκετά χρόνια.

- - - - - -

Δεν έχετε εισιτήρια στο παιχνίδι; Μετακινηθείτε προς τα κάτω σε αυτήν τη σελίδα για να δείτε πώς διανέμονται τα εισιτήρια ή πώς να τα αγοράσετε. Από σήμερα, οι τιμές των εισιτηρίων κυμαίνονται από περίπου $ 600 έως $ 3.000 η κάθε μία.

- - - - - -

Η εποχή BCS έληξε τον Ιανουάριο του 2014, αντικαταστάθηκε από ένα νέο σύστημα στο οποίο ένα τελικό παιχνίδι θα καθορίσει την καλύτερη ομάδα στο ποδόσφαιρο κολλεγίων. Όπως το Superbowl, θα υπάρξει μια διαδικασία πλέι-οφ για να καθοριστεί ποιες δύο ομάδες θα αγωνιστούν για το πολυπόθητο βραβείο. Το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ποδοσφαίρου του 2016 θα διεξαχθεί εδώ στο Glendale της Αριζόνα. Θα είναι ο όγδοος εθνικός διαγωνισμός εθνικού πρωταθλήματος από το 1987.

Εάν θέλετε να αγοράσετε εισιτήρια στο παιχνίδι, θα πρέπει να τα αγοράσετε από ένα μεσίτη εισιτηρίων. Το Ticketmaster είναι ο επίσημος διαμεσολαβητής εισιτηρίων για το Playoff ποδοσφαίρου κολλεγίου. Χρησιμοποιήστε αυτόν το σύνδεσμο για να δείτε τα εισιτήρια που πωλούνται ή μετακινηθείτε προς τα κάτω αυτή τη σελίδα για να μάθετε περισσότερα για το πώς πωλούνται τα εισιτήρια για αυτό το παιχνίδι.

Πότε είναι το Παιχνίδι Εθνικού Πρωταθλήματος Ποδοσφαίρου 2016 του Κολλεγίου;

Δευτέρα 11 Ιανουαρίου 2016.

Ποιες ομάδες παίζουν;

Κάθε χρόνο, δύο θέσεις μπιλιάρδου θα φιλοξενήσουν ημιτελικούς αγώνες μεταξύ ομάδων που διοργανώνονται από μια επιτροπή επιλογής, με τους νικητές να προχωρούν στο παιχνίδι του πρωταθλήματος.

Μετά το τέλος της κανονικής περιόδου, οι νικητές των πορτοκαλιών και βαμβακιών θα προχωρήσουν στο εθνικό πρωτάθλημα στο Glendale.

Αυτό το έτος: η Clemson Tigers (1) θα παίξει Alabama Crimson Tide (2) για το πρωτάθλημα.

Να είσαι προετοιμασμένος ανεμιστήρας! Αγοράστε τα πουκάμισα, τα κομματάκια και τα κιβώτια ταχυτήτων.

Πού θα γίνει το παιχνίδι;

Το Πανεπιστήμιο του Φοίνιξ Στάδιο (πρώην Στάδιο Καρδινάλων) στο Glendale της Αριζόνα θα φιλοξενήσει το παιχνίδι για να αποφασίσει τον εθνικό πρωταθλητή.

Το Glendale της Αριζόνα βρίσκεται μόλις βορειοδυτικά του Φοίνιξ . Το Πανεπιστήμιο του Phoenix Stadium έχει χωρητικότητα άνω των 63.000, αλλά μπορεί να επεκταθεί σε 73.000 για μεγάλες διοργανώσεις. Αυτό σίγουρα είναι ένα από αυτά!

Πού βρίσκεται το Πανεπιστήμιο του Φοίνιξ Στάδιο;

Εδώ είναι ένας χάρτης και οδηγίες για το Πανεπιστήμιο του Phoenix Stadium στο Glendale.

Μερικοί τυχεροί έχουν ήδη εισιτήρια ή ξέρουν από πού μπορούν να τα πάρουν.

Κανένα εισιτήριο δεν θα διατεθεί προς πώληση στο ευρύ κοινό. Πρέπει είτε να γνωρίζετε κάποιον από μία από τις δύο ομάδες που θα παίξουν που θα σας πουλήσουν ένα εισιτήριο ή να έχετε πρόσβαση σε εισιτήρια εταιρικής χορηγίας. Οι κάτοχοι εποχιακών εισιτηρίων στα παιχνίδια Cardinals της Αριζόνα ΔΕΝ θα έχουν αυτόματα πρόσβαση σε εισιτήρια για αυτό το παιχνίδι.

Κάθε ομάδα που παίζει στο παιχνίδι λαμβάνει 20.000 εισιτήρια.

Υπάρχει τυχαίο σχέδιο για τους ανθρώπους να αγοράσουν εισιτήρια. Οι νικητές του σχεδίου έχουν το δικαίωμα να αγοράσουν δύο εισιτήρια ονομαστικής αξίας. Το τυχαίο σχέδιο εισιτηρίων θα ανοίξει τον Φεβρουάριο πριν από κάθε εθνικό πρωτάθλημα. Η προθεσμία υποβολής για το τυχαίο σχέδιο τελειώνει συνήθως μέσα στο έτος πριν από το παιχνίδι. Αυτό σημαίνει ότι το σχέδιο για το σχέδιο 2106 έχει ήδη πραγματοποιηθεί και είναι κλειστό. Τα άτομα επιλέχθηκαν τυχαία για να λάβουν το δικαίωμα αγοράς εισιτηρίων και ενημερώθηκαν.

Επιλέξτε πακέτα premium μπορούν να είναι διαθέσιμα μέσω του Playoff Premium. Οι τιμές ποικίλλουν και τα πακέτα μπορούν να περιλαμβάνουν πρόσβαση σε φιλοξενία, ανοιχτά μπαρ, μπουφέ τροφίμων, διαδραστικά στοιχεία, συλλογικό ποδοσφαιρικό μύθο, συναντήσεις και χαιρετισμούς και άλλες παροχές.

Δεν έχω ήδη εισιτήρια και δεν ξέρω καθένα που θα μου δώσει τίποτα!

Εάν δεν επιλέξατε το σχέδιο ή δεν έχετε λάβει εισιτήρια από κάποιον χορηγό ή από μία από τις δύο ομάδες, η μόνη σας επιλογή είναι να αγοράσετε εισιτήρια από κάποιον που τα έχει ήδη. Το Ticketmaster είναι ο επίσημος εταίρος του πρωταθλήματος ποδοσφαίρου του ποδοσφαίρου της Ακαδημίας και χειρίζεται τη μοναδική επίσημη ανταλλαγή εισιτηρίων με fan-to-fan υποστηριζόμενη από τους οργανισμούς. Αυτά είναι επαληθευμένα εισιτήρια που είναι διαθέσιμα για άμεση παράδοση μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Χρησιμοποιήστε αυτό το σύνδεσμο για να δείτε τα εισιτήρια που είναι προς πώληση .

Λοιπόν, μια άλλη επιλογή - αν και δεν το συνιστώ - είναι να αγοράσει εισιτήρια από scalpers ή άλλες ηλεκτρονικές ανταλλαγές εισιτηρίων .

Το Scalping δεν είναι παράνομο στην Αριζόνα, αλλά προσέξτε τα εισιτήρια από πωλητές μη εξουσιοδοτημένων εισιτηρίων!

Εάν αποκτήσετε εισιτήρια για το παιχνίδι, εδώ είναι ένα διάγραμμα καθισμάτων για το Πανεπιστήμιο του Phoenix Stadium .

Δεν υπάρχουν εισιτήρια για το παιχνίδι; Δοκιμάστε ένα από αυτά τα δημοφιλή τοπικά σπορ μπαρ.

Χρειάζεστε ένα μέρος για να μείνετε;

Ακολουθούν μερικές συστάσεις για ξενοδοχεία. Αυτά παρατίθενται στη σειρά που βρίσκεται πιο κοντά στο στάδιο. Εάν μείνετε στο κέντρο του Φοίνιξ ή στο κέντρο της πόλης Tempe, το METRO Light Rail μπορεί να σας μεταφέρει γύρω από την τραπεζαρία, τα μπαρ και την ψυχαγωγία στο κέντρο της πόλης.

Glendale, Αριζόνα Ξενοδοχεία
Δυτικά Φοίνιξ Ξενοδοχεία
Peoria, Surprise, Sun City Ξενοδοχεία
Avondale, Ξενοδοχεία Goodyear
Κεντρική / Βόρεια Κεντρική ξενοδοχεία Φοίνιξ
Downtown Ξενοδοχεία Φοίνιξ
Ξενοδοχεία κοντά στο διεθνές αεροδρόμιο Sky Harbor
Ξενοδοχεία στο κέντρο της πόλης Scottsdale
Βόρεια Scottsdale Ξενοδοχεία
Tempe Ξενοδοχεία
Mesa Ξενοδοχεία
Τέλος, αν η τιμή και η τοποθεσία δεν είναι τόσο σημαντικές όσο η πολυτέλεια:
Τα καλύτερα θέρετρα στο Μεγάλο Φοίνιξ

Πώς θα είναι ο καιρός?

Ακολουθούν μερικές στατιστικές και συμβουλές σχετικά με τις καιρικές συνθήκες σχετικά με το Glendale και την υπόλοιπη περιοχή του Phoenix για τα τέλη Δεκεμβρίου και αρχές Ιανουαρίου.

Θα υπάρξουν εκδηλώσεις ανεμιστήρων για να παρακολουθήσουν;

Είσαι betcha. Ελέγξτε την επόμενη σελίδα για να δείτε τι συμβαίνει.

Τι ώρα είναι kickoff και ποιο κανάλι θα είναι το παιχνίδι;

Ένας χρόνος δεν έχει ανακοινωθεί ακόμη. Ενώ είμαι βέβαιος ότι θα μεταδοθεί σε τηλεόραση, αυτές οι λεπτομέρειες δεν έχουν κυκλοφορήσει.

Γιατί ο Φοίνιξ φιλοξενεί τόσα πολλά τεράστια αθλητικά γεγονότα;

Εδώ γιατί! (Βίντεο, από VisitPhoenix.com)

Όλες οι ημερομηνίες, οι ώρες, οι τιμές και οι προσφορές ενδέχεται να αλλάξουν χωρίς προειδοποίηση.

Στις μέρες που οδηγούν στο κολέγιο ποδοσφαίρου του ποδοσφαίρου, οι φίλαθλοι του Εθνικού Πρωταθλήματος θα δουν το κέντρο του Φοίνιξ να μετατραπεί σε αθλητικό επίκεντρο. Όπως το πολύ επιτυχημένο Super Bowl Central το 2015 , το συνεδριακό κέντρο The Phoenix, το CityScape και οι δρόμοι του κέντρου του Φοίνιξ θα αποτελέσουν κόμβο ενθουσιασμού για τους ντόπιους και τους επισκέπτες.

Κεντρικός ανεμιστήρας του Playoff

Ένα πολυήμερο φεστιβάλ ανεμιστήρων στο συνεδριακό κέντρο Phoenix, το οποίο παρέχει στους συμμετέχοντες την ευκαιρία να συμμετέχουν στην εμπειρία του εθνικού πρωταθλήματος.

Οι ημερομηνίες και ώρες είναι:
Παρασκευή 8 Ιανουαρίου 2016 από τις 3 μ.μ. έως τις 8 μ.μ.
Σάββατο 9 Ιανουαρίου 2016 από τις 7:30 π.μ. έως τις 8 μ.μ.
Κυριακή, 10 Ιανουαρίου 2016 από το μεσημέρι έως τις 8 μ.μ.

Τι θα συμβεί:
Διαδραστικά παιχνίδια, δραστηριότητες χορηγίας, ειδικές εμφανίσεις και εκθέματα που γιορτάζουν το ποδόσφαιρο του κολλεγίου, εμφανίσεις από τα συγκροτήματα των συμμετεχόντων φορέων, μαζορέτες και μασκότ και διαδηλώσεις μίνι ποπ για κάθε συμμετέχουσα ομάδα. Το Σάββατο ζωντανεύει η μέρα των μέσων μαζικής ενημέρωσης, καθώς μαθητές-αθλητές και προπονητές από τις δύο ομάδες συμμετέχουν σε συνεντεύξεις για το ειδικό γήπεδο ποδοσφαίρου 50 θέσεων.

Εισιτήρια:
$ 12 για ενήλικες και $ 7 για παιδιά, φοιτητές, ηλικιωμένους και στρατιωτικούς. Για ομάδες 20 ετών και άνω, τα εισιτήρια είναι $ 5 το καθένα. Αγορά εισιτηρίων online.

AT & T Play-Playlist Live!

Μια ελεύθερη, υπαίθρια σειρά συναυλιών θα λάβει χώρα την Παρασκευή 8 Ιανουαρίου 2016 έως την Κυριακή 10 Ιανουαρίου 2016 στο κέντρο του Φοίνιξ, κοντά στο συνεδριακό κέντρο.

Η μπάντα Perry θα εκτελέσει την Παρασκευή το βράδυ, μαζί με την πράξη άνοιγμα David Nail. Ciara και WALK THE MOON θα πάρουν τη σκηνή το Σάββατο. Την Κυριακή, οι οπαδοί θα απολαύσουν μουσική από τον Headliner John Mellencamp, καθώς και τον Andy Grammer και το ταξί Moon. Οι νυχτερινές εκθέσεις πυροτεχνημάτων θα αναδείξουν επίσης τις γιορτές. Το ESPN θα μεταδοθεί ζωντανά καθ 'όλη τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου στο Playlist Playlist Live!

ίχνος.

Αγώνες του Westgate Weekender Fan Fest

Μια δωρεάν, τριήμερη συλλογική εμπειρία.
Σάββατο 9 Ιανουαρίου από τις 1:30 μ.μ. - 5:30 μ.μ.
Giant pong μπύρας, υπερμεγέθης Jenga, αχυρώνα, μπάλα bocce, κάρτες, ζάρια και πολλά άλλα στον υπαίθριο κήπο μπύρας. Παιδική Ζώνη με φερμουάρ και ένα τεράστιο βράχο. Το έθιμο διεθνές MXT της Red Bull (στρατιωτικό ακραίο φορτηγό) θα μετατραπεί σε ζωντανό περίπτερο DJ στις 1:30 μ.μ. Η Nashville, η εθνική δισκογραφική καλλιτέχνιδα Laura Walsh, θα εκτελέσει από τις 3:30 μ.μ. έως τις 5:30 μ.μ.

Κυριακή 10 Ιανουαρίου από τις 1:30 μ.μ. - 5:30 μ.μ.
Το έθιμο της International Red Mull της Red Bull θα είναι πίσω με τους ρυθμούς ανάμειξης του DJ. Στις 3:30 μ.μ. παρευρίσκονται πιάνια μονομαχίας στη σκηνή WaterDance Plaza μαζί με τα παιχνίδια μπύρας-κήπου και τη Ζώνη των Παιδιών. Από τις 6 μ.μ. έως τις 10 μ.μ. το ESPN θα μεταδοθεί ζωντανά με ανάλυση του επερχόμενου πρωταθλήματος.

Δευτέρα 11 Ιανουαρίου από τις 2 μ.μ. - 10 μ.μ.
Το απόλυτο ελεύθερο πάρτυ για το παιχνίδι του παιδιού και το ζωντανό πάρτι προβολής. Φρυγανίστε στο κήπο της μπύρας, παίζουν πινγκ-πονγκ, χαρίστε τη μπάντα των 15 τεμαχίων. Εκείνοι που έχουν εισιτήρια στο μεγάλο παιχνίδι είναι μόνο περίπου ένα μήκος μακριά από την είσοδο του Πανεπιστημίου του Φοίνιξ . Εκείνοι χωρίς εισιτήρια μπορούν να πάρουν ένα ποτό και να καθίσουν στον κήπο της μπύρας και να παρακολουθήσουν το παιχνίδι ζωντανά στη μεγάλη οθόνη της Westgate.

Η παρατήρηση αρχίζει στις 6:30 μ.μ. στο WaterDance Plaza. Θα υπάρχει δωρεάν είσοδος και για τα δύο μέρη.

Η στάθμευση και η είσοδος είναι ελεύθερη και ανοιχτή στο κοινό το Σάββατο 9 Ιανουαρίου και την Κυριακή 10 Ιανουαρίου. Για πάρκινγκ ημέρας τη Δευτέρα, 11 Ιανουαρίου, οι παρτίδες της Westgate Entertainment District θα ανοίξουν και θα αρχίσουν να χρεώνουν 30 $ ανά όχημα ξεκινώντας από τις 6 am Σχέδιο να εισέλθουν από το βόρειο τμήμα της λεωφόρου Glendale. μέσω της 95ης ή 93ης Ave.

Γεύση του Πρωταθλήματος

Ένα γαστρονομικό γεγονός στις 10 Ιανουαρίου 2016 που ξεκινά στις 5 μ.μ. και περιλαμβάνει ένα συνδυασμό κορυφαίων σεφ από την Αριζόνα και σε όλη τη χώρα, επωφελούμενοι από την πρωτοβουλία Extra Yard for Teachers του Ιδρύματος Παιγνιδιού Ποδοσφαίρου. Δείγμα γκουρμέ φαγητό και ποτά που αντιπροσωπεύουν γεωγραφικές περιοχές από όλη τη χώρα. Το headlining της εκδήλωσης θα είναι διάσημος αρχιμάγειρας Food Network, Beau MacMillan, εκτελεστικός σεφ στο Sanctuary στο Camelback Mountain.

Εκτός από αρκετούς άλλους σεφ της περιοχής της Αριζόνα, πέντε σεφ από τις πόλεις του Playoff Semifinal θα είναι επίσης παρόντες. Το γεγονός αυτό αποτελεί όφελος για το Ίδρυμα CFP, τράπεζα τροφίμων της St. Mary στο Phoenix και θα χρησιμοποιηθεί για την υποστήριξη εκπαιδευτικών πρωτοβουλιών για την ευαισθητοποίηση σε προγράμματα που καταπολεμούν την πείνα. Συνεδριακό Κέντρο Φοίνιξ, Κέντρο Φοίνιξ.

CFP Extra Yard για τους εκπαιδευτικούς

Μια πρωτοβουλία του Ακαδημαϊκού Ιδρύματος Ποδοσφαίρου Ακαδημίας, που γιορτάζει καθηγητές στην τοπική κοινότητα ως μέρος του φιλανθρωπικού σκέλους της ΚΑΠ.

Μείνετε συντονισμένοι! Θα συμπεριλάβω τις λεπτομέρειες για αυτά τα γεγονότα και άλλα γεγονότα όπως αυτά ανακοινώνονται.