Γιατί αυτή είναι η χρονιά για την περιήγηση στην κοιλάδα του θανάτου

Η άνοιξη υπόσχεται μια καταπληκτική εποχή αγριολούλουδου

Ξεκινώντας από τον Φεβρουάριο, το δάπεδο της έρημο ζωντανεύει με ανθοί - κάτι που μπορεί να φαίνεται περίεργο για ένα μέρος που είναι γνωστό ότι είναι ένα από τα πιο ξηρά στον κόσμο. Αυτό το έτος είναι μοναδικό, ωστόσο, επειδή η κοιλάδα έλαβε μια ασυνήθιστη ποσότητα βροχής το φθινόπωρο και το χειμώνα του περασμένου έτους. Κατά την πιο πρόσφατη επίσκεψή μου τον Δεκέμβριο, βιώσαμε ένα βράδυ ένα βράδυ, το οποίο είναι περισσότερο βροχή από ό, τι έχω δει προσωπικά στην κοιλάδα του Θανάτου.

Αυτή η ασυνήθιστη ποσότητα βροχοπτώσεων μπορεί να δείξει ένα πράγμα - μια έρημο στην άνθιση αυτή την άνοιξη. Η άνοιξη έρχεται νωρίς στην κοιλάδα, συνήθως μεταξύ των αρχών Φεβρουαρίου έως τα μέσα Απριλίου. Αλλά αυτοί είναι επίσης οι ιδανικοί μήνες για να επισκεφθείτε, δεδομένου ότι οι θερμοκρασίες αυτή τη στιγμή είναι επίσης ήπια.

Αρκετοί ταξιδιωτικοί πράκτορες μπορούν να σας μεταφέρουν στην κοιλάδα του Death Valley και να αναχωρούν τον Φεβρουάριο και τον Μάρτιο - προσφέροντας τα πάντα, από ταξίδια με μοτοσικλέτα μέχρι ταξίδια με τα πόδια και ταξίδια περιπέτειας.

Χωριό Πεζοπορίας

Εξερευνήστε τα ύψη και τα βάθη αυτής της άνυδρης κοιλάδας με τους Country Walkers, όπου θα περπατήσετε μέσα από το γυαλισμένο μάρμαρο του Mosaic Canyon, θα εξερευνήσετε τις πολύχρωμες μεταλλικές καταθέσεις της καλλιτεχνικής παλέτας, θα κατεβείτε από τη θέα του Dante και θα δείτε το Telescope Peak σε τετραήμερη, νυχτερινή περιήγηση. Κάθε μέρα, προγραμματίζετε να περπατάτε μεταξύ δύο και πέντε μιλίων. Οι ιδανικοί χρόνοι είναι μεταξύ της καθυστερημένης πτώσης και της νωρίς της άνοιξης, όταν οι θερμοκρασίες στην κοιλάδα είναι ζεστές και ήπιες.

Austin Adventures

Εξερευνήστε την ειρωνεία του μεγαλύτερου πάρκου στα χαμηλότερα 48 κράτη, την κοιλάδα του θανάτου, με το Austin Adventures. Οι οδηγοί εμπειρογνωμόνων θα εισαγάγουν τους επισκέπτες στους τροχαίους αμμόλοφους, τις ένδοξες παλέτες, τα χρυσά φαράγγια και τα βραχώδη ηφαιστειακά κατάλοιπα. Διαμονή σε μια όαση που τροφοδοτείται από έναν από τους μεγαλύτερους και παλαιότερους υδροφορείς του κράτους που βρίσκεται σε μία από τις πιο ξηρές κοιλάδες του κόσμου.

Η περιήγηση περιλαμβάνει βόλτες με ποδήλατο και Jeep βόλτες, εξερεύνηση backcountry, πεζοπορία και πολλά άλλα ενώ κατοικείτε στην άνεση του ιστορικού Furnace Creek Inn.

Globus

Το Globus προσφέρει στους επισκέπτες την ευκαιρία να γνωρίσουν όλα τα εκπληκτικά αξιοθέατα της περιοδείας τους στη Νότια Καλιφόρνια - όπως το Long Beach, το νησί Catalina και το Σαν Ντιέγκο - καθώς και να επισκεφτούν δύο από τα πιο εκπληκτικά εθνικά πάρκα του κράτους, την κοιλάδα του θανάτου και τον Joshua Tree. Τα κυριότερα σημεία του ταξιδιού είναι η επίσκεψη στο Ash Meadows - η μεγαλύτερη όαση που παραμένει στην έρημο του Mojave και η ύπαρξη σχεδόν 30 ειδών φυτών και ζώων που δεν υπάρχουν πουθενά αλλού γη - όπως τα νησιά της Γκαλαπάγκας της ερήμου. Στην περιοχή της Νότιας Καλιφόρνιας, οι επισκέπτες θα μπορούν να επισκεφθούν το Εθνικό Μνημείο Cabrillo, το Hotel Del Coronado στο Σαν Ντιέγκο και να φτάσουν στον εναέριο τραμ στο Palm Springs.

Smithsonian Journeys

Περάστε έξι ημέρες στο Εθνικό Πάρκο Death Valley με το Smithsonian Journeys. Τα αξιοθέατα της περιοδείας περιλαμβάνουν το Shoreline Butte, το Badwater, το Harmony Borax Works, τη θέα του Dante, αμμόλοφους, off-roading στο Titus Canyon και μια επίσκεψη στον κρατήρα Ubehebe. Θα έχετε την ευκαιρία να ζήσετε την ανατολή του ηλίου στο Zabriskie Point, παρουσιάσεις από ειδικούς του Smithsonian καθ 'όλη τη διάρκεια του ταξιδιού, πεζοπορία στο Golden Canyon, μια βόλτα κατά μήκος του Salt Creek και πολλά άλλα.

Ένα από τα καλύτερα μέρη του ταξιδιού είναι μια επίσκεψη στην ιστορική Όπερα Amargosa, τη δημιουργία χορευτή και καλλιτέχνη, Marta Beckett. Οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν ένα ντοκιμαντέρ για την όπερα για την προετοιμασία της επίσκεψης και στη συνέχεια να την περιηγηθούν την τελευταία ημέρα του ταξιδιού. Το ταξίδι τελειώνει με μια επίσκεψη στο Εθνικό Καταφύγιο Άγριας Ζωής Ash Meadows στο δρόμο επιστροφής στο Λας Βέγκας όπου το ταξίδι είναι πλήρες.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Πολλές εκδρομές περιλαμβάνουν επίσης μια επίσκεψη στο Κάστρο του Scotty, αλλά λόγω της έκρηξης των πλημμυρών τον Οκτώβριο του 2015, το κάστρο είναι σήμερα κλειστό και υπό ανακαίνιση.