Τέταρτη πυροτεχνήματα τον Ιούλιο στο Frederick, Maryland 2017

Το τέταρτο του Ιουλίου στο Frederick είναι ένα γεγονός όλη την ημέρα! Οι απογευματινές δραστηριότητες περιλαμβάνουν ζωντανές μουσικές παραστάσεις, τουρνουά βόλεϊ, διαγωνισμούς διατροφής, καλύτερη πατριωτική εκδήλωση, φαγητό και πολλά άλλα. Η κοινότητα συγκεντρώνεται για να γιορτάσει την Ημέρα της Ανεξαρτησίας με μια θεαματική έκθεση πυροτεχνημάτων το σούρουπο.

Τοποθεσία

Baker Park, Δεύτερη και Bentz Streets, Φρέντερικ, Μέριλαντ. (301) 228-2844. Το πάρκο των 44 στρεμμάτων είναι η ιδανική τοποθεσία για μια ολόκληρη μέρα οικογενειακής διασκέδασης.

Εκτός από τις ειδικές εκδηλώσεις διακοπών, οι εγκαταστάσεις αναψυχής περιλαμβάνουν τη λίμνη Culler, μια δημόσια πισίνα, πολυάριθμες παιδικές χαρές, αθλητικά πεδία και χώρους για πικ-νικ.

Χώρος στάθμευσης: ΔΩΡΕΑΝ χώρο στάθμευσης παρέχεται όλη την ημέρα στην εκκλησία Street, Court Street, W. Patrick Street και Carroll Creek Parking Decks. Ο χώρος στάθμευσης θα είναι επίσης διαθέσιμος στο Frederick High School (που βρίσκεται στο 650 Carroll Parkway) με κόστος $ 5. Οι παροχές ωφελούνται από τους εκπαιδευτικούς αθλητικών εκστρατειών Frederick High School. Η υπηρεσία μεταφοράς δεν θα παρασχεθεί κατά τη φετινή γιορτή. Ο χώρος στάθμευσης για άτομα με ειδικές ανάγκες έχει διατεθεί κατά μήκος της δεύτερης οδού, δυτικά της λεωφόρου College και από το West College Terrace έως το Midnite Alley και στο Carroll Parkway, κοντά στη διασταύρωση του West College Terrace.

Τελετή έναρξης της Ημέρας της Ανεξαρτησίας

Στις 12 το βράδυ θα συναντήσετε τοπικούς αξιωματούχους και εκπροσώπους της επιτροπής εβδομάδας του Συντάγματος του κεφαλαίου του Φρειδερίκου των θυγατέρων της εθνικής κοινωνίας της αμερικανικής επανάστασης για ειδική ανάγνωση του προοιμίου της διακήρυξης της ανεξαρτησίας.

Μεγάλες εκδρομές μπανιέρα Frederick

Αρ 12:30 μ.μ. στην Culler Lake. Σταματήστε για να δείτε 9 ομάδες ανταγωνίζονται για $ 1000 σε μετρητά και βραβεία.

Μουσική ψυχαγωγία

Ένα ευρύ φάσμα μουσικής θα πραγματοποιηθεί σε τέσσερα στάδια. Απολαύστε rock and roll, χώρα, reggae, λαϊκή και πατριωτική μουσική όλη την ημέρα.

Δραστηριότητες των παιδιών

12:30 - 6 μ.μ. Υπάρχει αφθονία διασκέδασης για παιδιά, όπως βόλτες με πόνυ, χειροτεχνία, ζωολογικός κήπος, καρουζέλ, βόλτα με τρένο, αναπηδήσεις από φεγγάρι, κλόουν, περίπατο ξυλοπόδαρων, δεξαμενή βυθίσματος, διαδηλώσεις πολεμικών τεχνών, κι αλλα.

Οι διασκέψεις κοστίζουν ανά διαδρομή, ή προσφέρονται βραχιολάκια για απεριόριστες βόλτες.

Κήποι Μπύρας και Κρασιού

Διάφορες τοποθεσίες, ανοιχτές το μεσημέρι. Τρεις θέσεις σε όλο το πάρκο. $ 5.00 κάλυψη χρέωση για την ημέρα για να επισκεφθείτε οποιονδήποτε από τους κήπους για να απολαύσετε Spin τα κρασιά κρασιού μπουκαλιών και Sangria και Flying Dog και Premium διανομείς παρασκευάζει. Όλοι οι επισκέπτες στο κήπο πρέπει να είναι 21 ετών ή μεγαλύτεροι με έγκυρη ταυτότητα για κατανάλωση.

Ψυχαγωγικές δραστηριότητες

Κολύμπι
Η Δημοτική Πισίνα Edward P. Thomas Jr. είναι ανοιχτή από τις 12:30 έως τις 8:00 μ.μ.
Κάτοικοι: $ 4 ενήλικες. $ 2 για παιδιά κάτω των 12 ετών
Μη μόνιμοι κάτοικοι: $ 6 ενήλικες. $ 3 για παιδιά 12 και κάτω

Βαρκάδα
Μεσημέρι - 10 μ.μ.
$ 5 για βάρκα ενός ατόμου ανά ½ ώρα
$ 10 για βάρκα δύο ατόμων ανά ½ ώρα

Τείχος αναρρίχησης
Μεσημέρι - Dusk
$ 5 ανά ανάβαση

Πυροτεχνήματα

Στο σούρουπο - Τα πυροτεχνήματα θα εκτοξευθούν από το Δημοτικό Σχολείο Parkway στο 300 Carroll Pkwy. Οι καλύτερες περιοχές θέασης περιβάλλουν την πισίνα στη λεωφόρο Fleming, στο γκαζόν Frederick High School ή στην ανοιχτή περιοχή γύρω από το Bandshell στην περιοχή Carillon.

Η επίδειξη είναι ορατή από τις περισσότερες περιοχές του Baker Park, με εξαίρεση την περιορισμένη ορατότητα από το καθιστικό Band Shell Stage και την παρακείμενη παιδική χαρά. Τα μεγάλα δέντρα που βρίσκονται αμέσως στις ορατές γραμμές θα επηρεάσουν επίσης την ορατότητα. Σημάδια γύρω από το Parkway Elementary θα υποδείξουν περιοχές όπου οι επισκέπτες μπορούν και δεν μπορούν να καθίσουν.

Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφτείτε τη διεύθυνση www.celebratefrederick.com

Δείτε περισσότερα για τα πυροτεχνήματα της 4ης Ιουλίου στο Μέριλαντ