Τετάρτη Ιουλίου πυροτεχνήματα 2017 στην Ουάσιγκτον DC

Εορτασμοί της Ημέρας της Ανεξαρτησίας στο DC, Μέριλαντ και Βιρτζίνια

Η Washington DC είναι ένα θεαματικό μέρος για να γιορτάσουμε τις 4 Ιουλίου! Το National Mall, με τα μνημεία της Ουάσιγκτον DC και το Καπιτώλιο των ΗΠΑ στο βάθος, αποτελεί ένα όμορφο και πατριωτικό σκηνικό για τους εορτασμούς της Ημέρας της Αμερικής. Πρόκειται για μια ολοήμερη εκδήλωση στην πρωτεύουσα του έθνους, ξεκινώντας με μια παρέλαση στη λεωφόρο Constitution και τελειώνοντας με μια εντυπωσιακή έκθεση πυροτεχνημάτων πάνω από το Μνημείο της Ουάσιγκτον .

Ακολουθεί ένας οδηγός για όλα τα γεγονότα της 4ης Ιουλίου στο National Mall, καθώς και εναλλακτικές τοποθεσίες πυροτεχνημάτων γύρω από την περιοχή του Maryland και της Virginia.

Οι εορτασμοί της 4ης Ιουλίου στην Ουάσινγκτον, DC, είναι μεταξύ των πιο παρευρισκομένων γεγονότων του έτους και πολλοί άνθρωποι φθάνουν νωρίς για να τοποθετήσουν μια θέση στο γκαζόν. Υπάρχουν πολλές δραστηριότητες προγραμματισμένες καθ 'όλη τη διάρκεια της ημέρας για να κρατήσετε όλη την οικογένεια απασχολημένη. Αν επισκέπτεστε έξω από την πόλη, είναι καλή ιδέα να κάνετε κρατήσεις ξενοδοχείων το συντομότερο δυνατό. Δείτε έναν οδηγό για την Washington DC Hotels για συμβουλές σχετικά με τους τόπους διαμονής. Εάν θέλετε να πάρετε μια περιήγηση στην πόλη, παίρνουν απασχολημένοι, γι 'αυτό πρέπει να κάνετε κράτηση εκ των προτέρων. Δείτε έναν οδηγό για τις καλύτερες περιηγήσεις στην Ουάσιγκτον DC.

Να φτάσετε στο National Mall

Ο καλύτερος τρόπος να φτάσετε στο National Mall είναι να πάρετε το μετρό . Σταθμοί γύρω από το ξενοδοχείο περιλαμβάνουν το Smithsonian, το κέντρο μετρό, το Gallery Place-Chinatown, η πλατεία Δικαστηρίων, το Ομοσπονδιακό Τρίγωνο και το L'Enfant Plaza. Ο σταθμός Smithsonian θα είναι "μόνο εισόδου" κατά την ολοκλήρωση της επίδειξης πυροτεχνημάτων. Συνήθως διαρκεί 1 ½ έως 2 ώρες για να καταργηθεί το Mall μετά τα πυροτεχνήματα.

Η δημόσια πρόσβαση στο National Mall αρχίζει στις 10:00 π.μ., με όλους τους επισκέπτες να εισέρχονται μέσω ενός σημείου ελέγχου ασφαλείας. Διαβάστε περισσότερα για να φτάσετε στο National Mall, μέσα μαζικής μεταφοράς, πάρκινγκ, ασφάλεια και κλείσιμο δρόμου.

Η παρέλαση της Ημέρας της Ανεξαρτησίας της Ουάσιγκτον
Ώρα έναρξης παρέλασης: 11:45 π.μ.
Διαδρομές παρέλασης: Λεωφόρος Συντάγματος και 7η έως 17ο Στ.

Δείτε ένα χάρτη της διαδρομής παρέλασης

Η παρέλαση της 4ης Ιουλίου στο Ουάσινγκτον, DC περιλαμβάνει ζώνες πορείας, στρατιωτικές και ειδικές μονάδες, πλωτήρες και VIP. Η παρέλαση προσελκύει ένα μεγάλο πλήθος, οπότε σχεδιάζεται να φτάσει νωρίς για να βγει ένα καλό σημείο προβολής. Διαβάστε περισσότερα για την Παρέλαση της Ημέρας της Εθνικής Ανεξαρτησίας

Φεστιβάλ Folklife του Smithsonian
Το ετήσιο γεγονός περιλαμβάνει καθημερινές και βραδινές παραστάσεις μουσικής και χορού, χειροτεχνίες και διαδηλώσεις μαγειρικής, αφήγηση και συζητήσεις πολιτιστικών θεμάτων. Το θέμα του προγράμματος 2017 θα είναι Circus Arts και American Folk. Οι ώρες στις 4 Ιουλίου είναι 11 π.μ. έως 5 μ.μ. Διαβάστε περισσότερα για το Φεστιβάλ Folklife του Smithsonian.

Στις 4 Ιουλίου στο Εθνικό Αρχείο
Το Εθνικό Αρχείο γιορτάζει την 4η Ιουλίου με ειδικό προγραμματισμό που γιορτάζει την υπογραφή της Διακήρυξης της Ανεξαρτησίας. Επισκεφθείτε το κτίριο του Εθνικού Αρχείου για αυτό το ξεχωριστό πάρτι γενεθλίων από τις 10:00 π.μ. έως τις 5:30 μ.μ. Ο εορτασμός περιλαμβάνει πατριωτική μουσική, δραματική ανάγνωση της Διακήρυξης από ιστορικούς θεατές και ελεύθερες οικογενειακές δραστηριότητες και ψυχαγωγία από αμερικανικά στρατιωτικά συγκροτήματα. Το κάθισμα στα βήματα της σύνταξης της λεωφόρου είναι διαθέσιμο σε βάση πρώτης έδρας.

Συναυλία για τους λόγους του Μνημείου της Ουάσιγκτον
6-9 μ.μ.

Θέατρο Σίλβαν . Downrange, το μουσικό συγκρότημα των Ηνωμένων Πολιτειών περιλαμβάνει μια ποικιλία rock, pop, country, R & B και πατριωτική μουσική.

Τέταρτη συναυλία στο Καπιτώλιο
Ώρα: 8 - 9:30 μ.μ. (Η είσοδος αρχίζει στις 3 μ.μ.)
Τοποθεσία: Δυτικός χλοοτάπητας του αμερικανικού Καπιτώπου

Μια παράδοση στις 4 Ιουλίου στην πρωτεύουσα του έθνους περιλαμβάνει μια ζωντανή συναυλία της Εθνικής Συμφωνικής Ορχήστρας και αρκετούς ποπ καλλιτέχνες που εκτελούν πατριωτική μουσική στο West Lawn του Κτιρίου των ΗΠΑ Capitol. Η συναυλία και η παράσταση ακολουθούνται από μια εντυπωσιακή έκθεση πυροτεχνημάτων πάνω από το Μνημείο της Ουάσιγκτον. Η συναυλία είναι ελεύθερη και ανοιχτή στο κοινό. Δεν χρειάζονται εισιτήρια. Η ετήσια εκδήλωση θα μεταδοθεί ζωντανά στο WETA TV 26 με επανάληψη της εκπομπής στις 10:00 μ.μ. Διαβάστε περισσότερα και δείτε φωτογραφίες των ερμηνευτών για το A Capitol Fourth.

Πυροτεχνήματα της 4ης Ιουλίου στο National Mall
Πυροτεχνήματα Χρόνος: Στο σκοτάδι, συνήθως γύρω στις 9:15 μ.μ. Βροχή Ημερομηνία: 5 Ιουλίου
Θέση εκτόξευσης: Τα πυροτεχνήματα ξεκινούν από την αντανακλαστική πισίνα Lincoln Memorial και φωτίζουν τον ουρανό πάνω από το μνημείο της Ουάσιγκτον.

Δείτε Φωτογραφίες των πυροτεχνημάτων

Καλύτερα μέρη για να δείτε το National Fireworks Mall

Η εκπληκτική θέα των πυροτεχνημάτων μπορεί να φανεί και από το Μνημείο Πολέμου Ναυτικού (Iwo Jima) στο Arlington, τη Βιρτζίνια κοντά στο σταθμό Rosslyn του μετρό και τις περιοχές κατά μήκος της πλευράς Βιρτζίνια του ποταμού Potomac που μπορεί να επιτευχθεί από το George Washington Memorial Parkway . Μπορείτε να σταθμεύσετε στο πάρκινγκ Gravelly Point , το οποίο βρίσκεται περίπου σε τέταρτο μίλι από τη γέφυρα του 14ου ορόφου. Ένα άλλο σπουδαίο μέρος για να παρακολουθήσετε τα πυροτεχνήματα είναι το Memorial Air Force στο Columbia Pike. Ένα ολοήμερο φεστιβάλ θα πραγματοποιηθεί στο πάρκο Long Bridge στο Arlington, προσφέροντας μια εξαιρετική τοποθεσία για να δείτε τα πυροτεχνήματα National Mall.

Δείτε επίσης, 4 Ιουλίου παρελάσεις στην Ουάσιγκτον, DC, Μέριλαντ και Βόρεια Βιρτζίνια

Σχεδιάζετε να επισκεφθείτε έξω από την πόλη; Δείτε έναν πλήρη ταξιδιωτικό οδηγό της Ουάσιγκτον, με συμβουλές για την καλύτερη ώρα για να επισκεφθείτε, πόσο χρόνο θα μείνετε, πού να μείνετε, τι να κάνετε, πώς να φτάσετε στην περιοχή και πολλά άλλα.

Τετάρτη Ιουλίου πυροτεχνήματα στο Μέριλαντ το 2017

Το Μέριλαντ έχει μια ποικιλία από μέρη για να δει πυροτεχνήματα για τις 4 Ιουλίου. Οι περισσότερες εκδηλώσεις είναι φιλικές προς την οικογένεια και περιλαμβάνουν ζωντανή ψυχαγωγία. Τα γεγονότα πραγματοποιούνται στις 4 Ιουλίου, εκτός εάν σημειώνεται διαφορετικά.

Annapolis - Dock της Αννάπολης, Αννάπολις, Μέριλαντ. (410) 263-1183. Παρέλαση και πυροτεχνήματα: Η παρέλαση ξεκινάει στις 6:30 μ.μ. Πυροτεχνήματα στις 9:15 μ.μ. Παρέλαση: Δυτική οδό, γύρω από τον Εκκλησιαστικό Κύκλο, κάτω από την κεντρική οδό προς την αποβάθρα πόλεων. Το συγκρότημα συναυλιών της Ναυτικής Ακαδημίας θα εμφανιστεί στο τέλος της προβλήτας City Just πριν από τα πυροτεχνήματα.

Βαλτιμόρη - Τα πυροτεχνήματα μπορούν να προβληθούν από διάφορες τοποθεσίες στο κέντρο της πόλης και στις γύρω περιοχές, όπως το Federal Hill, το Fell's Point και το Harbor East. Η ζωντανή μουσική ξεκινά στις 7 μ.μ. στο Αμφιθέατρο Inner Harbor, που βρίσκεται στους δρόμους Pratt και Light. Πυροτεχνήματα το σούρουπο.

Bowie - Στάδιο του Πρίγκιπα Γιώργου, 4101 NE Crain Hwy, Μπόουι, Μέριλαντ. Εμφάνιση πυροτεχνημάτων μετά το παιχνίδι. Για περισσότερες πληροφορίες και εισιτήρια, καλέστε (301) 805-6000.

Boyds / Germantown - Germantown Soccerplex , 18041 Κύκλος Κεντρικού Πάρκου, Boyds, Μέριλαντ. (240) 777-6820. Πατριωτική συναυλία στις 7 μ.μ. και πυροτεχνήματα στις 9:15 μ.μ.

Παραλία Chesapeake - 2 Ιουλίου 2017 το σούρουπο. Ένα από τα μεγαλύτερα πυροτεχνήματα στο Chesapeake Bay. Τα πυροτεχνήματα μπορούν να προβληθούν από οποιοδήποτε σημείο κατά μήκος του νερού στην παραλία Chesapeake, τη North Beach και το Breezy Point. Βροχή Ημερομηνία: 3 Ιουλίου.

College Park - Πανεπιστήμιο του Μέριλαντ, College Park. Χώρος στάθμευσης 1, εκτός Campus Drive κοντά στην είσοδο του Πανεπιστημίου Boulevard / Adelphi Road. (301) 864-8877. Τα τρόφιμα και η μουσική ξεκινούν στις 7 μ.μ., με πυροτεχνήματα περίπου στις 9 μ.μ. Ενημέρωση: Αναβλήθηκε για τις 5 Ιουλίου.

Κολομβία - λίμνη Kittamaquandi, 10221 Κύκλος Wincopin Columbia, Μέριλαντ. (410) 740-4545. Η μουσική, η ψυχαγωγία των παιδιών αρχίζει στις 5 μ.μ. Πυροτεχνήματα στις 9:30 μ.μ.

Φρέντερικ - Μπέικερ Παρκ, Δεύτερος και Bentz Streets, Φρέντερικ, Μέριλαντ. (301) 228-2844. Μια ολόκληρη μέρα δραστηριοτήτων, που αρχίζει το μεσημέρι. Μουσική σε τέσσερα στάδια, πυροτεχνήματα και πολλά άλλα.

Gaithersburg - Πάρκο Bohrer στο πάρκο Summit Hall Farm, Gaithersburg, Μέριλαντ. (301) 258-6350. Η συναυλία και οι δραστηριότητες θα διεξαχθούν από τις 5-9 μ.μ.

Greenbelt - Buddy Attick Park, 555 Crescent Rd., Greenbelt, Maryland. (301) 397-2200. Η διασκέδαση ξεκινά στις 4 μ.μ. Πυροτεχνήματα το σούρουπο. Ενημέρωση: Τα πυροτεχνήματα αναβλήθηκαν για τις 5 Ιουλίου.

Kensington / Wheaton - Γυμνάσιο Albert Einstein, 11135 Newport Road, Κένσινγκτον, Μέριλαντ. Η διασκέδαση ξεκινά στις 7:30 μ.μ. και η έκθεση πυροτεχνημάτων θα ξεκινήσει περίπου στις 9:15 μ.μ. Η δωρεάν υπηρεσία μεταφοράς με λεωφορείο θα παραλάβει τους επιβάτες στις 6:15 μ.μ. στο Westfield Wheaton και στο σταθμό του μετρό Wheaton.

Laurel - 1η Ιουλίου 2017. Granville Gude Park, Laurel Lake, Laurel, Μέριλαντ. (301) 725-5300 ext. 44. Παρέλαση στις 11 π.μ. Πυροτεχνήματα το σούρουπο.

Ocean City - Δύο Τοποθεσίες! Η οδός N. Division (Inlet - 27η) και η Northside Park στην 125η πόλη του Αγίου Όρους, MD. Γιορτάστε την Ημέρα της Ανεξαρτησίας με μια δωρεάν συναυλία, ακολουθούμενη από πυροτεχνήματα στις 9:30 μ.μ.

Poolesville - Poolesville Polo Grounds, 14660 Hughes Rd., Poolesville, Μέριλαντ. Η ζωντανή μουσική ξεκινά στις 6 μ.μ., η πυροτεχνία στις 9 μ.μ. Χώρος στάθμευσης είναι $ 5 ανά όχημα. (301) 972-8888.

Rockville - Mattie JT Stepanek Park, 1800 Piccard Drive (King Farm), Rockville, Μέριλαντ. Η ζωντανή διασκέδαση ξεκινά στις 7 μ.μ. Πυροτεχνήματα στις 9:15 μ.μ.

Έξι Σημαίες Αμερικής - Μίτσελβιλ, Μέριλαντ. (301) 249-1500. Το πάρκο ψυχαγωγίας χορηγεί μια θεαματική έκθεση πυροτεχνημάτων στις 4 Ιουλίου. Απολαύστε μια ολόκληρη μέρα οικογενειακής διασκέδασης.

Solomons - Riverwalk, Σολομώντα, Μέριλαντ. Η παραθαλάσσια κοινότητα φιλοξενεί μια εκδήλωση απογευματινών δρόμων και πυροτεχνήματα. Το Street Fair ξεκινά στις 3 μ.μ. Πυροτεχνήματα στις 9:30 μ.μ.

Takoma Park - Μέκκα Τάκομα Παρκ, 7611 Piney Branch Road, Takoma Park, Μέριλαντ. Παρέλαση στις 10 π.μ. στη διασταύρωση των λεωφόρων Carroll και Ethan Allen. Πυροτεχνήματα στις 9:30 μ.μ.

Waldorf - Regency Έπιπλα Στάδιο, 11765 Αγίου Λίνους Δρ, Waldorf, Μέριλαντ. "Γεύση του County Charles", ζωντανή μουσική, δραστηριότητες για παιδιά και πυροτεχνήματα. Η ψυχαγωγία αρχίζει στις 4:30 μ.μ. Πυροτεχνήματα στις 9:15 μ.μ.

Πυροτεχνήματα τέταρτου Ιουλίου στη Βόρεια Βιρτζίνια το 2017

Η Βιρτζίνια έχει διάφορα μέρη για να δει τα πυροτεχνήματα του 4ου Ιουλίου. Μπορείτε να δείτε εντυπωσιακή θέα των πυροτεχνημάτων στο National Mall από το Marine Corps War Memorial (Iwo Jima) στο Arlington της Βιρτζίνια κοντά στο σταθμό Rosslyn του μετρό και τις περιοχές κατά μήκος της πλευράς Virginia του ποταμού Potomac που μπορεί να επιτευχθεί από το George Washington Memorial Parkway . Μπορείτε να σταθμεύσετε στο πάρκινγκ Gravelly Point , το οποίο βρίσκεται περίπου σε τέταρτο μίλι από τη γέφυρα του 14ου ορόφου. Ένα άλλο σπουδαίο μέρος για να παρακολουθήσετε τα πυροτεχνήματα είναι το Memorial Air Force στο Columbia Pike. Ένα ολοήμερο φεστιβάλ θα πραγματοποιηθεί στο πάρκο Long Bridge στο Arlington, προσφέροντας μια ιδανική τοποθεσία για να δείτε τα πυροτεχνήματα National Mall.

Εδώ είναι μερικές άλλες θέσεις στη Βιρτζίνια για να δείτε πυροτεχνήματα 4 Ιουλίου. Τα γεγονότα πραγματοποιούνται στις 4 Ιουλίου, εκτός εάν σημειώνεται διαφορετικά.

Αλεξάνδρεια - Πάρκο Oronoco Bay, 100 Madison St., Αλεξάνδρεια, Βιρτζίνια. Γιορτάστε τα Γενέθλια της Αλεξάνδρειας και τις Η.Π.Α. στις 8 Ιουλίου 2017, 7-10 μ.μ. Απολαύστε συναυλία από την Συμφωνική Ορχήστρα Αλεξάνδρειας στις 9 και πυροτεχνήματα στις 9:30 μ.μ.

Fairfax - Fairfax City, Ημέρα Ανεξαρτησίας Παρέλαση μέσα από την περιοχή στο κέντρο της πόλης από τις 10 π.μ. Η μουσική ψυχαγωγία ξεκινά στις 7 μ.μ. στο Fairfax High School με εντυπωσιακή έκθεση πυροτεχνημάτων στο σκοτάδι. (703) 385-7858.

Εκκλησία Falls - Γυμνάσιο George Mason, 7124 Leesburg Pike, Εκκλησία Falls, Βιρτζίνια. Η ζωντανή μουσική θα ξεκινήσει στις 7 μ.μ., ακολουθούμενη από πυροτεχνήματα στις 9:20 μ.μ.

Herndon - πάρκο Bready, κοινοτικό κέντρο Herndon, Ave. Ferndale 814 Ερντόν, Βιρτζίνια. (703) 787-7300. Η ζωγραφική προσώπου, η γλυπτική του μπαλονιού, το μπίνγκο και οι χειροτεχνίες αρχίζουν στις 6:30 μ.μ. Μουσική στις 7 μ.μ. Πυροτεχνήματα στις 9:30 μ.μ.

Κυριαρχία του βασιλιά - 16000 θεματικό πάρκο Way, Doswell, Βιρτζίνια. Εορτασμοί της ημέρας της ανεξαρτησίας και πυροτεχνήματα.

Leesburg - πάρκο Ida Lee, Rt. 15 (King Street) και Ida Lee Drive, Leesburg, Βιρτζίνια. (703) 777-1368. Οι πύλες ανοίγουν στις 6 μ.μ. Πυροτεχνήματα γύρω στις 9:30 μ.μ.

Manassas - 9431 West Street, Manassas, Βιρτζίνια. (703) 335-8872. Απολαύστε τη ζωντανή μουσική, τις δραστηριότητες των παιδιών, τα τρόφιμα και τα πυροτεχνήματα. Η διασκέδαση ξεκινά στις 4 μ.μ. Πυροτεχνήματα στις 9:15 μ.μ.

Όρος Vernon Estate - Πάρκο Γιώργος Ουάσινγκτον, Όρος Βέρνον, VA. (703) 780-2000. Το κτήμα θα φιλοξενήσει βραδινά πυροτεχνήματα την 30 Ιουνίου και την 1η Ιουλίου 2017. Είσοδος: 30 δολάρια ανά ενήλικα, 20 δολάρια ανά παιδί. Τα πυροτεχνήματα κατά τη διάρκεια της ημέρας θα προβληθούν κατά τη διάρκεια της ετήσιας εκδήλωσης της Ημέρας της Ανεξαρτησίας στις 4 Ιουλίου.

Reston - Lake Fairfax Park, 1400 λίμνη Fairfax Dr., Reston, Βιρτζίνια. (703) 471-5415. Τα πυροτεχνήματα ξεκινούν γύρω στις 21:15

Κέντρο Βιέννης - Βιέννης, 120 Cherry Street Νοτιοανατολικά, Βιέννη, Βιρτζίνια. Τέχνες και χειροτεχνία, φαγητό, ζωντανή μουσική, πωλητές και παιχνίδια. Οι εορτασμοί αρχίζουν στις 11 π.μ. Πυροτεχνήματα στις 9:15 μ.μ. στο Southside Park στο Ross Dr.

Williamsburg - Στο Colonial Williamsburg , απολαύστε τη ζωντανή ψυχαγωγία, μια δραματική ανάγνωση της Διακήρυξης της Ανεξαρτησίας, παραστάσεις των Fifes and Drums, μια υπαίθρια παράσταση της Συμφωνικής Ορχήστρας της Βιρτζίνια και πυροτεχνήματα σε ένα πατριωτικό σκηνικό. Οι εορτασμοί αρχίζουν στις 5 μ.μ. Πυροτεχνήματα στις 9:20 μ.μ. Οι Busch Gardens γιορτάζουν με πατριωτικό αφιέρωμα. Οι παραστάσεις του πάρκου ξεκινούν στις 5:30 μ.μ. και κορυφώνονται με το Tour de Force: Fireworks Finale στις 9:30 μ.μ.

Δείτε επίσης: