Γιορτάστε τον Charles 2017 (Waldorf, MD 4 Ιουλίου Πυροτεχνήματα)

Η περιοχή του Charles County, Maryland, φιλοξενεί την ειδική εκδήλωση "Γιορτάστε τον Charles, A Fun-Filled Fourth", στις 4 Ιουλίου με φαγητό, διασκέδαση και έκθεση πυροτεχνημάτων. Η στάθμευση και η είσοδος είναι δωρεάν. Η μουσική ψυχαγωγία θα παρέχεται από το Sam Grow και το The British Invasion Band. Η εκδήλωση, που βρίσκεται στο Waldorf, Maryland, περιλαμβάνει ένα "Best of Charles Marketplace", το οποίο διαθέτει φαγητό και ποτά από τοπικά εστιατόρια και καταστήματα τροφίμων.

Τα συμμετέχοντα καταστήματα τροφίμων περιλαμβάνουν: Kona Ice, Θησαυροί της Princess Chrystal, Κούρεμα με χαρά, Περιστρέψτε ξανά, Sir Pops Πολύ καλαμπόκι καλαμπόκι, Φιστίκια φυτών, Θησαυροί της Diane, Κοτόπουλο και ράβδους του Mike, Cookies Cakes, Artsy Anything, , Shelly Cusic, τις νόστιμες δημιουργίες του Vince, τις ραβδώσεις G-ROD Jerk και το μπάρμπεκιου, το μπάρμπεκιου του Dooley, την ασιατική γεύση, την δημιουργική δημιουργία, το παγωτό τσίρκου, τη γεύση του Southern Maryland, τη φρυγανιστική εταιρία Wee Bean και το Grill Good Stuff. Οι δραστηριότητες των παιδιών περιλαμβάνουν φουσκωτά, ζωγραφική προσώπου, καρικατούρες, σκάφη προφυλακτήρα Crabby Cove και πολλά άλλα. Τα βραχιολάκια All-You-Can-Play θα είναι διαθέσιμα για αγορά για $ 5 το καθένα.

Τοποθεσία και Χώρος στάθμευσης

Στάδιο επίπλων Regency, 11765 St. Linus Dr. Waldorf, Μέριλαντ. Το στάδιο βρίσκεται νότια του Billingsley Road, της νέας αυτοκινητοδρόμου Ανατολής / Δύσης που συνδέει τη διαδρομή US 301 και τη διαδρομή MD 5.

Ο χώρος στάθμευσης θα είναι διαθέσιμος στο Γυμνάσιο La Plata (6035 Radio Station Road, La Plata) και στο St.

Charles High School (5305 Piney Church Road, Waldorf). Παρέχεται δωρεάν υπηρεσία μεταφοράς με λεωφορείο από το Γυμνάσιο της La Plata στην εκδήλωση.

Πρόγραμμα

Διαβάστε περισσότερα για την 4η Ιουλίου στην περιοχή Washington DC