Φεστιβάλ Κινηματογράφου GI 2017 στην Ουάσιγκτον, DC

Το Φεστιβάλ Κινηματογράφου GI παρουσιάζει τόσο κλασικές όσο και πρώτες ταινίες που γιορτάζουν τις ηρωικές ιστορίες των Αμερικανικών Ενόπλων Δυνάμεων και τον παγκόσμιο αγώνα για ελευθερία και ελευθερία. Αυτό το μοναδικό φεστιβάλ θα πραγματοποιηθεί στην Ουάσινγκτον, ακριβώς πριν από το Σαββατοκύριακο της Ημέρας Μνήμης για να τιμήσει το θάρρος και την ανιδιοτέλεια των αμερικανικών στρατευμάτων. Το Φεστιβάλ Κινηματογράφου GI περιλαμβάνει δεκάδες κινηματογραφικές προβολές και παρουσιάσεις από βραβευμένους ηθοποιούς και διευθυντές του Χόλιγουντ και συζητήσεις με τους στρατιώτες, τους δημοσιογράφους, τους συγγραφείς και τους κινηματογραφιστές.

Ημερομηνίες: 24-28 Μαΐου 2017

Αδεια

All-Access Pass : $ 350 (για περιορισμένο χρονικό διάστημα, τα δελτία είναι διαθέσιμα για $ 250) Ζήστε την εμπειρία του GIFF σε VIP στυλ! Αυτό το δελτίο περιλαμβάνει πρόσβαση σε δεκάδες κινηματογραφικές πρεμιέρες GIFF, όλα τα επίσημα GIFF μετά από πάρτι, προσκλήσεις μόνο για εκδηλώσεις Τρίτη - Κυριακή, ευκαιρίες για διασημότητα σε κόκκινο χαλί, σκηνές προτεραιότητας για εκδηλώσεις GIFF και πολλά άλλα.

Εισιτήρια ενιαίου τεύχους : Εύρος από $ 12 για προβολές matinee έως $ 50 για προβολές πρώτης προβολής με εισδοχή σε μεταγενέστερα συμβαλλόμενα μέρη.

Χώρος προβολής ταινιών

Φεστιβάλ Κινηματογράφου GI

Θα ανακοινωθεί

Για το πλήρες lineup και για την αγορά εισιτηρίων, επισκεφθείτε την επίσημη ιστοσελίδα στο gifilmfestival.com