Απολαύστε την Ουάσιγκτον, DC σε έναν προϋπολογισμό

Εξερευνώντας την Ουάσινγκτον, το DC δεν χρειάζεται να σπάσει την τράπεζα. Υπάρχουν πολλοί τρόποι για να απολαύσετε την Ουάσινγκτον, ενώ παραμένετε στον προϋπολογισμό. Εδώ είναι ένας οδηγός για δωρεάν αξιοθέατα, ψυχαγωγία, φθηνά ξενοδοχεία, επιλογές για φαγητό και ψώνια με προϋπολογισμό.

Επισκεφθείτε τα δωρεάν αξιοθέατα

Γιατί να ξοδεύετε χρήματα για τα εισιτήρια εισόδου όταν υπάρχουν δωδεκάδες δωρεάν μουσεία, πάρκα, μνημεία και ιστορικές τοποθεσίες γύρω από την περιοχή DC; Εδώ είναι ένας οδηγός για 50 Δωρεάν Ουάσινγκτον, DC Αξιοθέατα.

Απολαύστε δωρεάν και φθηνή ψυχαγωγία

Το Millennium Stage του Kennedy Center προσφέρει δωρεάν νυχτερινές παραστάσεις. Ψάχνετε για θεατρικές εκπτώσεις; Μερικά θέατρα προσφέρουν σπουδαστές και ανώτερες τιμές και μπορείτε επίσης να εξοικονομήσετε χρήματα με την αγορά εισιτηρίων τελευταίας στιγμής. Ένας άλλος τρόπος για να λάβετε εκπτώσεις για ένα ευρύ φάσμα δραστηριοτήτων είναι να βρείτε τοπικά κουπόνια . Κατά τη διάρκεια των καλοκαιρινών μηνών, οι ελεύθερες υπαίθριες ταινίες έχουν γίνει δημοφιλείς και προσφέρονται σε πολλά μέρη της περιοχής. Θα βρείτε επίσης δωρεάν καλοκαιρινές συναυλίες σε όλη την πρωτεύουσα της πρωτεύουσας. Κατά τη διάρκεια της εορταστικής περιόδου, υπάρχουν πολλές δωρεάν εορταστικές εκδηλώσεις γύρω από την περιοχή DC. Υπάρχουν πολλά ελεύθερα φεστιβάλ και εκδηλώσεις που γίνονται στην Ουάσινγκτον, DC καθ 'όλη τη διάρκεια του έτους. Δείτε τα μηνιαία ημερολόγια συμβάντων για λεπτομέρειες. (Παρακαλούμε σημειώστε ότι τα ημερολόγια περιλαμβάνουν κάποια φεστιβάλ με αμοιβή) Δείτε επίσης, 25 δωρεάν πράγματα που πρέπει να κάνετε στην Ουάσιγκτον DC

Μείνετε σε ένα φτηνό ξενοδοχείο

Θέλετε να μείνετε στην πόλη χωρίς να ξοδέψετε ολόκληρο τον προϋπολογισμό σας σε ένα δωμάτιο ξενοδοχείου; Εδώ είναι μερικά φθηνά ξενοδοχεία που είναι βολικό για τα περισσότερα από τα αξιοθέατα της Ουάσιγκτον, DC. Θέλετε να μοιραστείτε ένα δωμάτιο; Θα βρείτε μια σειρά από ξενώνες στην περιοχή Ουάσινγκτον, DC που παρέχουν φθηνά καταλύματα για ύπνο, καθώς και κουζίνες, χώρους πλύσης και πλυντήρια. Τα ξενοδοχεία συχνά προσφέρουν εποχιακές προσφορές, δείτε έναν οδηγό για τις προσφορές και τα πακέτα ξενοδοχείων της Ουάσιγκτον.

Φάτε Φτηνές

Η Ουάσινγκτον, DC έχει πολλά θαυμάσια εστιατόρια και πολλές φτηνές επιλογές, καθώς και ακριβές θέσεις για φαγητό. Οι παρακάτω οδηγοί θα σας βοηθήσουν να βρείτε τα καλύτερα φθηνά εστιατόρια και εστιατόρια της Washington, DC.

Εξοικονομήστε χρήματα για ψώνια για ευκαιρίες

Απολαύστε εξοικονόμηση σε κορυφαίες μάρκες παντοπωλείων, προϊόντα οικιακής και ομορφιάς, ρούχα, βιβλία, παιχνίδια, ταξίδια και πολλά άλλα.