Εμπορικά κέντρα Outlet κοντά στην Ουάσιγκτον, DC

Πού να βρείτε την καλύτερη αγορά έκπτωση στο Μέριλαντ και τη Βόρεια Βιρτζίνια

Ψάχνετε για μια διαπραγμάτευση ή μια μεγάλη ποικιλία από χώρους αγορών; Αυτά τα εμπορικά κέντρα εξόδου στο Μέριλαντ και τη Βιρτζίνια αξίζει τον κόπο. Μέσα σε μια ώρα με το αυτοκίνητο από την Ουάσιγκτον, DC, θα βρείτε την καλύτερη επιλογή των καταστημάτων και τις καλύτερες τιμές για τα στοιχεία σχεδιαστών και εμπορικών σημάτων από τα ρούχα μέχρι τα ηλεκτρονικά στα οικιακά σκεύη.

Arundel Mills - 7000 Arundel Mills Circle, Ανόβερο, MD. (410) 540-5110. Ένας από τους μεγαλύτερους προορισμούς για ψώνια, φαγητό και διασκέδαση του Baltimore-Washington, DC.

Το Arundel Mills διαθέτει πάνω από 200 εξειδικευμένα καταστήματα λιανικής πώλησης, μια ποικιλία από εστιατόρια, κινηματογραφική αίθουσα με οθόνη 24 ιντσών και ένα συγκρότημα ψυχαγωγίας εφήβων.

Καταστήματα Premium της Clarksburg στο υποκατάστημα της καμπίνας - 22705 Clarksburg Road, Clarksburg, MD. (240) 702-1200. Το νεότερο κέντρο διανομής της περιοχής φέρνει πολυτελή καταστήματα και τραπεζαρία, καθώς και υπαίθριο αμφιθέατρο στο βόρειο Montgomery County. Το κέντρο στυλ του χωριού διαθέτει 90 λιανικής πώλησης υψηλής ποιότητας, όπως Ann Taylor, Banana Republic, Disney, Fossil, Gap, Outlet Fragrance, Motherhood, Κατασκευαστήριο Nike, Polo Ralph Lauren, Sketchers, Under Armor και πολλά άλλα.

Tanger Outlets National Harbour - 6800 Oxon Hill Road, Εθνικό Λιμάνι, MD. (301) 567-3880. Το νέο εμπορικό κέντρο εξόδου άνοιξε τον Νοέμβριο του 2013 στην κομητεία του Πρίγκιπα Γεωργίου, μόλις 8 μίλια από το κέντρο της Ουάσιγκτον DC. Ο Τάνγκερ είναι το πλησιέστερο κέντρο διανομής στην πρωτεύουσα του έθνους. Τα κορυφαία καταστήματα εμπορικών σημάτων περιλαμβάνουν το Calvin Klein, το H & M, το IZOD, το Gap Factory Store, το αμερικανικό Eagle Outfitters, το Tommy Hilfiger, το εργοστάσιο καταστημάτων Banana Republic, το Black Market Outlet του Λευκού Σπιτιού, το Outlet του Chico, το Columbia, το Brooks Brothers Factory Store, το Aeropostale, το PS

από την Aeropostale, το Factory Store Crew, το Le Creuset Outlet και πολλά άλλα.

Leesburg Corner Premium Outlets - 241 Fort Evans Road, Σουίτα 241, Leesburg, VA. (703) 737-3071. Αναβαθμισμένες αγορές εξόδου σε υπαίθριο χωριό. Πάνω από 110 καταστήματα που περιλαμβάνουν σχεδιαστές και αθλητικά ρούχα, σπίτι και έπιπλα, κοσμήματα, δώρα και πολλά άλλα.

Οι λιανοπωλητές περιλαμβάνουν καταστήματα όπως η Ann Taylor, η Μπανάνα Δημοκρατία, ο Calvin Klein, ο Eddie Bauer, η Jones New York, η Reebok, η OshKosh B'Gosh, η Crate & Barrel, η Pottery Barn και πολλά άλλα.

Potomac Mills Outlet Mall - 2700 Potomac Mills Circle, πρίγκηπα William, VA. (703) 496-9301
Ένα από τα μεγαλύτερα εμπορικά κέντρα παγκοσμίως με περισσότερα από 220 καταστήματα έκπτωσης με σχεδιαστές και εμπορικά σήματα όπως το Nordstrom RACK, η 5η Saks Fifth Avenue, η Polo Ralph Lauren, οι Brooks Brothers, η Nautica, η Banana Republic, η Mikasa, η GAP, το North Place και πολλά άλλα. Το Potomac Mills διαθέτει πολλές επιλογές για φαγητό και κινηματογράφο με οθόνη 18 ιντσών.

Hagerstown Premium Outlets - 495 Premium Outlets Blvd., Hagerstown, MD. (301) 790-0300
Outlet κέντρο με πάνω από 100 λιανοπωλητές, γήπεδο φαγητού και παιδική χαρά. Τα καταστήματα εμπορικών σημάτων περιλαμβάνουν την Adidas, την Banana Republic, τους Brooks Brothers, την Calvin Klein, την Coach, την Gap Outlet, την Guess, την J. Crew, την Kate Spade, τη Nike, την Tommy Hilfiger, την Under Armor και πολλά άλλα.

Πωλήσεις Premium της Queenstown - 441 Outlet Center Drive, Queenstown, MD. (410) 827-8699
Πάνω από 60 καταστήματα σχεδιαστών που βρίσκονται μόλις 10 μίλια ανατολικά της γέφυρας του Chesapeake Bay. Οι έμποροι λιανικής πώλησης περιλαμβάνουν το Εργοστάσιο COACH, το Εργοστάσιο Καταστημάτων Polo Ralph Lauren, το Εργοστάσιο Μπανάνα Δημοκρατίας, το Old Navy Outlet και πολλά άλλα.

Δείτε επίσης, Καλύτερες γειτονιές για αγορές στην περιοχή Washington DC