Καταστήματα Queenstown: Ψώνια Κοντά στη γέφυρα Bay

Outlet Shopping Mall Κοντά στη γέφυρα του κόλπου Chesapeake

Το Queenstown Premium Outlets είναι ένα πολυτελές εμπορικό κέντρο εξόδου που βρίσκεται στην ανατολική πλευρά της γέφυρας του Chesapeake Bay, κοντά στην Annapolis, Maryland . Το κέντρο εξόδου είναι ιδιοκτησία μιας επιχείρησης Simon Property Group, ένας ηγέτης στην λιανική βιομηχανία που διαχειρίζεται πολλά από τα εμπορικά κέντρα της περιοχής. Είναι ένας δημοφιλής προορισμός διακοπής για τους ανθρώπους στο δρόμο προς και από την Ανατολική ακτή του Μέριλαντ και τις παραλίες του Ατλαντικού.

Τα καταστήματα βρίσκονται μόλις μία ώρα δυτικά της Washington DC. Υπάρχουν περισσότερα από 60 καταστήματα, όπως το COACH Factory, το Factory Store Polo Ralph Lauren, το Factory Store Banana Republic, το Old Navy Outlet και πολλά άλλα. Σημειώστε ότι υπάρχει περιορισμένη διατροφή στα καταστήματα, μόνο η Auntie Anne's και η Subway.

Το Κουίνσταουν πήρε το όνομά του από την "Καλή Βασίλισσα Άννα" της Αγγλίας. Βρίσκεται στην κομητεία Queen Anne, η πόλη ήταν το σπίτι της πρώτης έδρας κομητείας από το 1707-1782. Το κομητειακό κάθισμα μετακομίστηκε στο Κέντροville το 1782. Στα τέλη της δεκαετίας του 1850, το Queenstown αποτελούσε στάση για πολλά ατμόπλοια που μεταφέρουν εμπορεύματα κατά μήκος του ποταμού Τσέστερ και της Βαλτιμόρης. Σήμερα, η γεωργία και η συγκομιδή θαλασσινών είναι οι κυριότεροι οικονομικοί παράγοντες στην περιοχή μας. Το Queenstown Outlets και το Queenstown Harbour Golf Links φέρνουν πολλούς επισκέπτες στην πόλη.

Πως φτάνετε στις πρίζες

Διεύθυνση: 441 Outlet Center Drive Queenstown, Maryland (410) 827-8699.



Τα καταστήματα Queenstown βρίσκονται 10 μίλια ανατολικά από τη γέφυρα του Chesapeake Bay, δίπλα στην US-50 East (Ocean Gateway), όπου ο αυτοκινητόδρομος χωρίζεται με το US-301 North. (Εθνική οδός Blue Star Memorial)

Οδηγίες οδήγησης: Από την Ουάσιγκτον DC: Πάρτε την πρωτεύουσα Beltway (I-495) σε Rt. 50 ανατολικά που ενώνει 301 Βορρά. Περάστε τη γέφυρα του Chesapeake Bay στο Rt.

50E / 301N διαίρεση. Οι έξοδοι βρίσκονται στα αριστερά. Από τη Βαλτιμόρη: Πάρτε I-695 έως 97 Νότου σε Rt 50E / 301N. Περάστε τη γέφυρα του Chesapeake Bay στο Rt. 50E / 301N διαίρεση. Οι έξοδοι βρίσκονται στα αριστερά.

Ώρες Mall:
Παρασκευή-Σάββατο: 10 π.μ. - 9 μ.μ.
Κυριακή-Πέμπτη: 10 π.μ. - 7 μ.μ.
Δείτε την επίσημη ιστοσελίδα για τις ώρες των διακοπών.

Μπορείτε να εξοικονομήσετε χρήματα εγγράφοντας στο VIP Shopper Club για δωρεάν online πρόσβαση στο VIP Lounge. Τα μέλη απολαμβάνουν αποκλειστικά ηλεκτρονικά κουπόνια, ένα κουπόνι για ένα δωρεάν βιβλίο VIP Coupon, πληροφορίες εμπιστευτικών από τα αγαπημένα σας εμπορικά σήματα και ενημερώσεις μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου για επερχόμενες πωλήσεις και εκδηλώσεις.

Επίσημη Ιστοσελίδα: www.premiumoutlets.com

Σχετικά με το Simon Property Group

Η Simon Property Group, Inc. είναι μια εταιρεία S & P 100 και παγκόσμιος ηγέτης στον κλάδο των ακινήτων λιανικής. Η Εταιρεία κατέχει σήμερα ή έχει συμφέρον σε περισσότερες από 325 λιανικές ιδιότητες ακινήτων στη Βόρεια Αμερική και την Ασία που περιλαμβάνει περίπου 242 εκατομμύρια τετραγωνικά πόδια. Τα κεντρικά γραφεία της εταιρείας βρίσκονται στην Ινδιανάπολη της Ινδιάνας. Οι τοπικές ιδιοκτησίες περιλαμβάνουν το Potomac Mills , το κέντρο μόδας στο Pentagon City , τα καταστήματα Premium Hagerstown, τα καταστήματα Premium Leesburg Corner , το κέντρο πόλεων Bowie, το κέντρο της πόλης St. Charles , το Arundel Mills , τα καταστήματα Premium της Clarksburg και πολλά άλλα.

Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφτείτε τη διεύθυνση www.simon.com.