Πώς να γιορτάσετε τα γενέθλιά σας Disneyland

Πώς να γιορτάσει ένα γενέθλια Disneyland

Αν σκεφτόμαστε να γιορτάσουμε τα γενέθλιά σας και σας αρέσει να πηγαίνετε στη Disneyland, μπορείτε να τα κάνετε και τα δύο ταυτόχρονα. Είναι ένας από τους πιο ευχάριστους τρόπους να περάσετε την ιδιαίτερη μέρα σας.

Είναι εύκολο να έχετε ένα μαγικό Disneyland Birthday

Εάν έχετε ερευνήσει αλλού, μπορεί να έχετε ακούσει ή να διαβάσετε πολλά σύγχυση σχετικά με τα γενέθλια της Disneyland. Ορισμένες από αυτές είναι αληθινές, μερικές είναι ξεπερασμένες και μερικές δεν είναι παρά αστικές μύθοι.

Όλα όσα βρίσκετε εδώ έχουν επιβεβαιωθεί με το προσωπικό της Disney, καθώς και δοκιμασμένα και αποδεδειγμένα από άλλους.

Μπορείτε να γιορτάσετε οποιαδήποτε εποχή του χρόνου: Τι εάν δεν μπορώ να πάω στη Disneyland για τα ακριβή μου γενέθλια, μπορεί να σκέφτεστε. Εδώ είναι το καλύτερο πράγμα για τα γενέθλια και τη Disneyland. Μπορείτε να γιορτάσετε κάθε μέρα και πολλές φορές το χρόνο όπως θέλετε. Αν λέτε ότι γιορτάζετε γενέθλια, τότε είστε και κανείς στη Disneyland δεν θα σας ζητήσει να δείτε το πιστοποιητικό γέννησής σας για να το αποδείξετε.

Τα κουμπιά γενεθλίων είναι δωρεάν: Το πιο σημαντικό πράγμα που πρέπει να κάνετε είναι να πάρετε ένα κουμπί γενεθλίων. Μπορείτε να διαλέξετε κάποιον μέχρι το Δημαρχείο της Disneyland ή στο Εμπορικό Επιμελητήριο της California Adventure. Εάν μένετε σε ξενοδοχείο που ανήκει στην Disney, ζητήστε ένα όταν κάνετε check-in.

Φορέστε αυτό το κουμπί και τα μέλη του Cast θα πουν Happy Birthday σε σας όλη την ημέρα - και μην εκπλαγείτε αν άλλοι επισκέπτες που στέκονται στη γραμμή στο Space Mountain αρχίζουν να σας τραγουδούν.

Δεν υπάρχουν όρια ηλικίας: Μην ανησυχείτε ότι είσαι πολύ νέος ή πολύ παλιά. Δεν υπάρχουν όρια ηλικίας για κάθε γιορτή ή όφελος για τα γενέθλια του Disneyland.

Πώς να πάρετε χαιρετισμούς γενεθλίων χαρακτήρων : Εάν φοράτε ένα κουμπί γενεθλίων και ζητάτε ένα χαρακτήρα για ένα αυτόγραφο και θα αφήσουν ένα μήνυμα γενεθλίων. Φέρτε μια ευχετήρια κάρτα για να υπογράψουν και θα είναι ένα υπέροχο σουβενίρ.

Πράγματα που δεν μπορείτε να κάνετε στη Disneyland τα γενέθλιά σας

Αυτά είναι μερικά πράγματα που εμφανίζονται στο διαδίκτυο, αλλά δεν είναι δυνατά.

Δεν μπορείτε να πάρετε δωρεάν την εισαγωγή γενεθλίων: Πριν από μερικά χρόνια, θα μπορούσατε να πάρετε στη Disneyland δωρεάν για τα γενέθλιά σας, αλλά αυτό το πρόγραμμα έχει τελειώσει.

Δεν μπορείτε να πάρετε ένα μέτωπο της γραμμής Pass Pass: Αυτός είναι ένας αστικός μύθος. Αν φοράτε το κουμπί γενεθλίων σας, θα λάβετε πολλά χαιρετισμούς. Οι άνθρωποι μπορούν ακόμη και να σας δώσουν γενέθλια τις ευχές σας ενώ στέκεστε στη γραμμή, αλλά η ξεχωριστή σας μέρα δεν θα σας φτάσει στο μπροστινό μέρος της γραμμής.

Έχοντας πάρτι γενεθλίων στη Disneyland

Ένα γεύμα σε οποιοδήποτε από τα εστιατόρια του Disneyland Resort κάνει για μια αξέχαστη γιορτή γενεθλίων. Και βεβαιωθείτε ότι ο διακομιστής σας γνωρίζει τα γενέθλια, ώστε να μπορούν να πασπαλίσουν λίγο επιπλέον Pixie Dust για το αγόρι ή το κορίτσι γενεθλίων.

Μπορείτε επίσης να παραγγείλετε μια τούρτα γενεθλίων που θα παραδοθεί σε οποιοδήποτε από τα εστιατόρια πλήρους εξυπηρέτησης και στα δύο πάρκα και στα ξενοδοχεία που ανήκουν στην Disney. Για παραγγελία, τηλεφωνήστε στο 714-781-3463 έως και 60 ημέρες πριν από την επίσκεψή σας και τουλάχιστον τρεις ημέρες πριν από την προτιμώμενη ημερομηνία παράδοσης.

Η Disneyland μπορεί επίσης να σας βοηθήσει να σχεδιάσετε ένα μαγικό party quinceanera.

Άλλοι τρόποι να γιορτάσουν τα γενέθλια της Disneyland

Εάν μένετε σε ξενοδοχείο που ανήκει στην Disneyland, πείτε στο προσωπικό ότι είναι τα γενέθλιά σας.

Δεν είναι εγγυημένο, αλλά μπορεί να οργανώσει κάτι ιδιαίτερο.

Οπουδήποτε ερμηνεύουν οι μουσικοί, ενημερώστε τους για τα γενέθλια. Μπορεί να έχουν μια θαλαμηγό.

Μπορείτε να παραγγείλετε τσάντες καλής ποιότητας και άλλες βελτιώσεις γενεθλίων από εστιατόρια με πλήρη εξυπηρέτηση στο θέρετρο Disneyland Resort, σε χώρους χαρακτήρων Dining και από την υπηρεσία δωματίου στο ξενοδοχείο. Καλέστε το 714-781-3469 για παραγγελία και για περισσότερες πληροφορίες.

Αν θέλετε να πάτε όλοι έξω και διαμένετε σε Disneyland Resort ξενοδοχείο (Disneyland Hotel, Grand Californian ή Paradise Pier), μπορείτε να παραγγείλετε ένα πακέτο γιορτή στο δωμάτιο.

Θα μπορούσατε να το κάνετε αυτό ανά πάσα στιγμή, αλλά τα μικρά σας μπορεί να απολαύσουν να γίνουν φτιαγμένα στα γενέθλιά τους στη Boutique Bibbidi Bobbidi. Μπορείτε να επιλέξετε πακέτα τόσο για αγόρια όσο και για κορίτσια. Οι συμμετέχοντες πρέπει να είναι τουλάχιστον τριών ετών και τα κοστούμια είναι διαθέσιμα μόνο σε παιδιά.

Το μεγαλύτερο παιδί σας μπορεί να απολαύσει μια κάρτα δώρων της Disney που μπορεί να ξοδέψει ό, τι θέλει. Μπορείτε να τα αγοράσετε online.