Ανασκόπηση: Αερομεταφορέας χαμηλού κόστους Spirit Airlines

Οι κριτικές της Spirit Airlines διακηρύσσουν συχνά μια κοινή αντίληψη: ο φορέας χαμηλού κόστους επιβάλλει αυστηρές αποσκευές, οι οποίες είναι αναπόφευκτες, εκτός εάν φτάσετε στο αεροπλάνο χωρίς τσάντα ή τσάντα με κάμερα. Οι κανόνες του ισχύουν για την επιστολή, και τα αρχικά φτηνά εισαγωγικά αεροπορικά εισιτήρια αυξάνονται γρήγορα όταν εμφανιστεί η τελική καρτέλα.

Από την εμπειρία μου, υπάρχει αλήθεια σε αυτήν την αντίληψη. Όμως, όπως συμβαίνει και με τους περισσότερους αερομεταφορείς χαμηλού κόστους, το πνεύμα παρερμηνεύεται από μια μεγάλη ομάδα ταξιδιωτών που κάνουν την ψευδή υπόθεση ότι οι αερομεταφορείς χαμηλού κόστους είναι οι ίδιοι με τους παραδοσιακούς αερομεταφορείς, μόνο φθηνότερα .

Πληρώνει για να εξοικειωθείτε με την προσέγγιση του Spirit σε αεροπορικά ταξίδια προτού κάνετε μη επιστρέψιμες κρατήσεις με την αεροπορική εταιρεία.

Δρομολόγιο για ανασκόπηση

Το δρομολόγιο που αναθεωρήθηκε για το Spirit ήταν μία μονόδρομη πτήση από το Chicago (O'Hare) προς τη Νέα Ορλεάνη τον Ιούλιο του 2016. Το συνολικό κόστος του ταξιδιού για δύο επιβάτες ήταν $ 250.18 USD, το οποίο έσπασε ως εξής: τιμή πτήσης $ 130.86, αποσκευές $ 64, κρατήσεις θέσεων $ 20 και φόρους $ 35.32. Θυμηθείτε, το σύνολο αυτό ήταν για δύο επιβάτες. Το κόστος των $ 125 / άτομο για το τρέξιμο του Chicago-New Orleans είναι λογικό.

Η συνεχής πτήση αναχώρησε από το Σικάγο στις 8:15 π.μ. Υπήρχαν δύο άλλες πτήσεις προς τη Νέα Ορλεάνη από την O'Hare εκείνη την ημέρα, αλλά και οι δύο περιλάμβαναν μεταβαλλόμενα αεροπλάνα και ένα βασικό εισιτήριο σχεδόν διπλάσιο από αυτό που πλήρωσα.

Πτήσεις αερομεταφορών Spirit Airlines

Στο Spirit, αν έχετε αποσκευές, δεν υπάρχει αποφυγή αποσκευών. Οι χρεώσεις φθηνών φορέων για τις ελεγμένες σακούλες και ακόμη και για τη χρήση κερκιδίων.

Στην πραγματικότητα, οι ρυθμίσεις μεταφοράς θα κοστίζουν περισσότερο από τον έλεγχο των αποσκευών σας.

Αυτό ρίχνει μια νέα ρυτίδα στην τυπική τσάντα, μια πρακτική μεταφοράς αποσκευών με την πλειονότητα των ταξιδιωτών του προϋπολογισμού. Επομένως, δώστε προσοχή σε αυτές τις ρυθμίσεις.

Επιτρέπεται ένα δωρεάν στοιχείο μεταφοράς, αλλά πρέπει να χωράει κάτω από το κάθισμα μπροστά σας (μέγιστο μέγεθος 16 "x 14" x 12 ").

Αυτό θα περιλάμβανε μεγαλύτερο πορτοφόλι, θήκη φορητού υπολογιστή ή χαρτοφύλακα.

Την ώρα της αναθεωρημένης πτήσης, η πρώτη ελεγμένη τσάντα ήταν 32 δολάρια, αλλά ένας χώρος μεταφοράς ήταν 35 δολάρια. Το πνεύμα ήταν από τις πρώτες αεροπορικές εταιρείες που χρεώνουν για τη μεταφορά χώρου. Προειδοποίηση: οι τιμές ισχύουν για την αγορά κατά την online κράτηση. Στο αεροδρόμιο, τα τέλη είναι $ 15 / τσάντα υψηλότερα. Στην πύλη, και οι δύο επιλογές αποσκευών κοστίζουν $ 100 / τσάντα.

Θα ενημερωθείτε για αυτά τα διάφορα επίπεδα αποσκευών. Εάν επιλέξετε να μην κάνετε κράτηση για οποιαδήποτε επιλογή, εμφανίζεται ένα αναδυόμενο παράθυρο με το μήνυμα "Πραγματικά δεν χρειάζεστε τσάντες; Αν αλλάξετε γνώμη, θα είναι πιο ακριβό στο αεροδρόμιο".

Όταν ανακοινώθηκε η χρέωση των 100 δολαρίων, το ενημερωτικό δελτίο "Spirit" επέλεξε την επιλογή επιλογών αποσκευών στην πύλη "επιβραδύνει τη διαδικασία επιβίβασης για όλους τους πελάτες, καθυστερεί τις πτήσεις, αυξάνει το κόστος για την εταιρεία και τελικά οδηγεί σε υψηλότερους ναύλους για όλους".

Κατά τον έλεγχο των σακουλών, να έχετε κατά νου ότι το κόστος αυξάνεται απότομα με πολλαπλούς σάκους. Κατά τη διάρκεια αυτής της πτήσης, μια δεύτερη ελεγμένη τσάντα ήταν $ 74. ένα τρίτο $ 161.

Μπορείτε να κερδίσετε εκπτώσεις για τα τέλη αποσκευών και να έχετε πρόσβαση σε φτηνότερες τιμές εάν ενταχθείτε στο "$ 9 Fare Club" της αεροπορικής εταιρείας. Το πραγματικό κόστος είναι 59,95 δολάρια και είναι μία από αυτές τις αυτόματες ανανεώσεις που θα συνεχίσουν να χρεώνουν την πιστωτική σας κάρτα κάθε χρόνο έως ότου παραγγείλετε να σταματήσει.

Εάν πετάτε συχνά το Πνεύμα, αξίζει τον κόπο. Βεβαιωθείτε ότι θα προσγειωθείτε στις λίστες μάρκετινγκ του Spirit, αλλά αν σας αρέσουν οι προσφορές μέσω αεροπορικής αποστολής μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, αυτό δεν θα είναι μεγάλο πρόβλημα.

Επιμελητεία

Το Spirit προσφέρει μια επιλογή που ονομάζεται "The Fast Lane" που συνδυάζει το κόστος μιας τσάντας μεταφοράς, της επιλογής καθίσματος και του check-in στο αεροδρόμιο για $ 63 / άτομο. Δεν είναι μεγάλη συμφωνία.

Το check-in στο αεροδρόμιο για τη λήψη κάρτας επιβίβασης κοστίζει 10 δολάρια. Μπορείτε να εκτελέσετε αυτή τη λειτουργία μόνοι σας online για τίποτα. Θα σας ζητηθεί επίσης να πετάξετε μεταξύ $ 10- $ 25 για κάθε κράτηση θέσεων. Χωρίς αυτό, η αεροπορική εταιρεία θα αναθέσει τη θέση σας.

Το Spirit θα προσπαθήσει επίσης να σας πουλήσει μια πολιτική $ 45 "Flight Flex", η οποία επιτρέπει μία δωρεάν αλλαγή δρομολογίων μέχρι και 24 ώρες πριν την πτήση σας. Μπορείτε να ανεβείτε στη διάταξη επιβίβασης για μια χρέωση $ 6 (χωρίς να διακινδυνεύσετε για έναν κάδο εναέριας κυκλοφορίας, ποιο είναι το θέμα;) και η Spirit θα προσφέρει την ευκαιρία να συνεισφέρει $ 1 ή $ 5 σε ένα περιβαλλοντικό ταμείο που ονομάζεται "GreenUp".

Θα σας ενθαρρύνουμε επίσης να κάνετε κράτηση για το ξενοδοχείο σας και την ενοικίαση αυτοκινήτου μέσω του Spirit. Το ίδιο είδος πωλήσεων προσφέρεται και σε άλλους αερομεταφορείς χαμηλού κόστους όπως η Allegiant και η Ryanair.

Οι προσφορές δεν τελειώνουν εκεί. Στην επόμενη σελίδα, θα σας ζητηθεί να ξοδέψετε $ 14 / άτομο στην ταξιδιωτική ασφάλιση Spirit. Πριν αγοράσετε, σκεφτείτε αν η κάλυψη είναι γραμμένη προς όφελός σας ή προς όφελος του Spirit. Πολλές φορές, είναι καλή ιδέα να αγοράσετε ασφάλιση ανεξάρτητα.

Θα χρειαστείτε κάποια αντίσταση στις πωλήσεις καθώς κάνετε κράτηση. Πολλά από αυτά τα πράγματα είναι η αγορά ιδεών. Συχνά, μπορείτε να κάνετε καλύτερες ρυθμίσεις μόνοι σας.

Η αναχώρηση και η άφιξη ήταν τόσο έγκαιρα για την αναθεωρημένη πτήση. Το πνευματικό προσωπικό κατά τη διάρκεια αυτού του ταξιδιού ήταν φιλικό και επαγγελματικό.

Οι αγορές εξυπηρετούνται

Το πνεύμα πετά σε περίπου 60 προορισμούς στις Ηνωμένες Πολιτείες, την Καραϊβική, την Κεντρική Αμερική και τη Νότια Αμερική. Παρόλο που το πνεύμα δεν εξυπηρετεί καναδικούς προορισμούς, προσφέρει πτήσεις προς τις πόλεις της Πιτσμπεργκ της Νέας Υόρκης (63 μίλια από το Μόντρεαλ ) ή τους καταρράκτες του Νιαγάρα (81 μίλια από το Τορόντο ).

Λάβετε υπόψη ότι δεν καθημερινά πτήσεις εξυπηρετούνται σε κάθε πόλη του Πνεύματος.

Οι κύριοι κόμβοι των ΗΠΑ περιλαμβάνουν το Ντιτρόιτ και το Φορτ Λόντερντεϊλ , με οκτώ άλλες πόλεις εστίασης στην Ατλάντικ Σίτυ, Νιου Τζέρσεϊ, Ατλάντα , Σικάγο, Ντάλας , Χιούστον, Λας Βέγκας , Λος Άντζελες και Μυρτλ Μπιτς, SC

Το Spirit σερβίρει μερικά ελκυστικά σημεία διακοπών όπως η Αρούμπα, το Cabo San Lucas , το Κανκούν, η Punta Cana, ο St. Thomas και το Σαν Φρανσίσκο .

Συμπεράσματα

Θα βρείτε πολλές αρνητικές κριτικές για το πνεύμα, και χωρίς αμφιβολία ορισμένες από αυτές είναι δικαιολογημένες. Αλλά πολλοί άλλοι είναι αποτέλεσμα των ταξιδιωτών που δεν έκαναν την εργασία τους. Όλες οι δυνητικά ενοχλητικές πολιτικές αποσκευών του Spirit είναι σαφώς διευκρινισμένες στην ιστοσελίδα της αεροπορικής εταιρείας.

Μην κλείσετε μια πτήση Spirit, εάν δεν μπορείτε να αντιμετωπίσετε τους πολλούς κανόνες και το χρονοδιάγραμμα των χρονοδιαγραμμάτων. Στην πραγματικότητα, πιθανότατα θα κάνετε λάθη και με άλλες αεροπορικές εταιρείες χαμηλού κόστους. Το πνεύμα προσφέρει ένα καλό παράδειγμα για το πώς λειτουργούν.

Εάν μπορείτε να δώσετε προσοχή στους κανόνες και να βρείτε ένα χαμηλό αεροπορικό εισιτήριο βάσης, το Spirit μπορεί να είναι εξαιρετικά χρήσιμο για να φτιάξετε ταξιδιωτικά σχέδια προϋπολογισμού για μερικά καταπληκτικά σημεία διακοπών.