Ένας ταξιδιωτικός οδηγός για το πώς να επισκεφθείτε την Ατλάντα με έναν προϋπολογισμό

Η Ατλάντα είναι ένα σταυροδρόμι στην καρδιά του αμερικανικού νότου, που φιλοξενεί ένα από τα πιο πολυσύχναστα αεροδρόμια του κόσμου και ένα λαβύρινθο των μεγάλων διακρατικών αυτοκινητοδρόμων. Αλλά αξίζει να σταματήσετε και να επισκεφθείτε τα μοναδικά αξιοθέατα αυτής της δυναμικής πόλης.

Πότε να επισκεφθείτε:

Πολλοί από τους επισκέπτες της Ατλάντα έρχονται εδώ για να κάνουν συνδέσεις πτήσεων ή να παρακολουθήσουν επαγγελματικές συναντήσεις. Αλλά αν έχετε μια επιλογή, σχεδόν οποιαδήποτε εποχή πέρα ​​από το πολύ ζεστό, υγρό καλοκαίρι είναι μια ευχάριστη στιγμή για να επισκεφθείτε.

Οι χειμώνες τείνουν να είναι ήπια, αλλά φέρνουν επίσης την περιστασιακή παραλυτική πάγου. Το φθινόπωρο χαρακτηρίζει το φεστιβάλ ως το βορρά στα βουνά της Γεωργίας.

Ερχόμενοι εδώ:

Το Διεθνές Αεροδρόμιο Hartsfield-Jackson είναι το πιο πολυσύχναστο αεροδρόμιο επιβατών παγκοσμίως. Βρίσκεται σε απόσταση 10 μιλίων SW από το κέντρο της πόλης. Μπορεί να είναι μια ακριβή βόλτα στην πόλη, οπότε αναζητήστε τα τραίνα Metropolitan Rapid Transit Authority (MARTA) που σταματούν στη δυτική είσοδο στο συγκρότημα τερματικών σταθμών. Τα τρένα MARTA φθάνουν και αναχωρούν από το αεροδρόμιο κάθε οκτώ λεπτά. Το ταξίδι στο κέντρο της πόλης διαρκεί 15 λεπτά, αλλά οι χρόνοι μπορεί να είναι μεγαλύτεροι σε ώρες αιχμής. Με αυτοκίνητο, το I-75 είναι η διαδρομή Βορρά-Νότου που εκτείνεται από το Άνω Μίτσιγκαν στο Μαϊάμι. Το I-85 παίρνει μια διαγώνια διαδρομή NE σε SW. Το I-20 τρέχει το EW. Ο αυτοκινητόδρομος που περιβάλλει την Ατλάντα είναι I-285, κοινώς ονομαζόμενος "The Perimeter" από τους ντόπιους.

Τριγυρίζω:

Τα τρένα του αεροδρομίου κάνουν τις μεταφορές εδάφους φθηνότερες εδώ. Η MARTA προσφέρει διάφορα προγράμματα έκπτωσης, συμπεριλαμβανομένων των προγραμμάτων για επισκέπτες, φοιτητές και ηλικιωμένους ή αναπήρους.

Οι επισκέπτες μπορούν να αγοράσουν ένα ημερήσιο, απεριόριστο δελτίο για $ 9. εάν θα είστε εδώ για τέσσερις ημέρες, η τιμή μειώνεται σε λιγότερο από $ 6 / ημέρα.

Που να μείνω:

Η εύρεση μιας οικονομικά προσιτής αίθουσας αίθουσας της Ατλάντα δεν είναι δύσκολη αν δεν υπάρχει ένα σημαντικό γεγονός στην πόλη. Οι κύριες αλυσίδες, όπως το Sheraton και το Marriott, προσφέρουν στους ταξιδιώτες επαγγελματίες τις απαραίτητες ανέσεις σε πολλές τοποθεσίες (μόνο το Marriott έχει 70 ιδιότητες σε μεγαλύτερη Ατλάντα).

Υπάρχουν λιγότερο δαπανηρές εναλλακτικές λύσεις για όσους δεν έχουν επιχειρηματικές ανάγκες. Η τιμή μπορεί να εμφανίσει κάποιες καλές προσφορές. Κάποτε πληρώσαμε $ 58 / διανυκτέρευση σε μια προσφορά Priceline για να μείνουμε σε ένα επιχειρηματικό ξενοδοχείο Midtown, όπου τα ράφια έφταναν τα $ 200 / νύχτα. Ξενοδοχείο τεσσάρων αστέρων κάτω από $ 175 / νύχτα: University Inn κοντά στο Πανεπιστήμιο Emory Νοσηλευτικής Σχολής.

Που να φάω:

Η Ατλάντα έχει γίνει φαβορί για το φαγητό και δεν είναι περίεργο. Η πόλη και τα προάστιά της προσφέρουν ποικιλία που λίγες αμερικανικές πόλεις μπορούν να ταιριάξουν. Αλλά ένα από τα πιο εικονικά εστιατόρια εδώ είναι πραγματικά ένα drive-in. Το Varsity τιμάται ως το μεγαλύτερο εστιατόριο Drive-In στον κόσμο (στην επιχείρηση από το 1928). Δεν είναι τόπος υγιεινής διατροφής, αλλά είναι μια εμπειρία της Ατλάντα. Τα σκυλιά τσίλι και οι πορτοκαλάδες είναι το γεύμα της επιλογής για τους περισσότερους επισκέπτες. Περισσότερα πολυτελή γεύματα μπορείτε να βρείτε στο τμήμα Buckhead της Ατλάντα, λίγα μίλια βόρεια του Midtown Peachtree. Εδώ, τα μοντέρνα εστιατόρια ανοίγουν και κλείνουν, ενώ οι στάβλα συνεχίζουν να προσαρμόζονται. Για να δείτε τις τιμές και τις κουζίνες που προσφέρονται, συμβουλευτείτε το Creative Loafing και μην χάσετε τις φτηνές προτάσεις τους.

Ακαδημαϊκή Ατλάντα:

Η Ατλάντα είναι πάρα πολύ μια "πόλη κολλεγίων", με μια σειρά από διάσημες πανεπιστημιουπόλεις στην περιοχή.

Αυτά μπορεί να είναι η πηγή των φθηνών και υψηλής ποιότητας εκδηλώσεων, των μουσείων και της ψυχαγωγίας. Το Consortium του Πανεπιστημιακού Κέντρου της Ατλάντα στην ιστορική συνοικία West End φιλοξενεί πολλά ιστορικά μαύρα κολλέγια που προσφέρουν πολλές ευκαιρίες καθ 'όλη τη διάρκεια του έτους. Στην κεντρική περιοχή (βόρεια του κέντρου) βρίσκεται η ευρύτερη πανεπιστημιούπολη της Georgia Tech. Το Emory University βρίσκεται ακριβώς στα ανατολικά της περιοχής του κέντρου της πόλης. Σε όλους αυτούς τους τομείς, είναι δυνατό να βρείτε φθηνά γεύματα. Ψάξτε για τα μέρη που φροντίζουν τους μαθητές και απολαύστε.

Αθλητισμός όλων των Κατηγοριών:

Οι Ατλάντες αγαπούν το μπέιζμπολ Braves, το ποδόσφαιρο Falcons και το μπάσκετ Hawks. Το Πανεπιστήμιο της Γεωργίας (στην Αθήνα, περίπου 70 μίλια ανατολικά) προσφέρει αθλήματα της Νοτιοανατολικής Συνδιάσκεψης και είναι ένας ισχυρός αντίπαλος για την Georgia Tech Yellowjackets, που φέρνει τους αντιπάλους του Συνεδρίου του Ατλαντικού.

Η Ατλάντα Motor Speedway νότια της Ατλάντα κοντά στο Hampton, Ga φιλοξενεί δύο αγώνες Winston Cup κάθε χρόνο και πολλά άλλα μικρότερα γεγονότα. Οι αγορές έκπτωσης όπως το StubHub είναι πιθανές πηγές για εισιτήρια.

Περισσότερα Συμβουλές της Ατλάντα: