Πώς να φτάσετε από τη Σεβίλλη στο Μαρόκο

Η τοποθεσία της Σεβίλλης στα νότια της Ισπανίας το καθιστά εξαιρετικό σημείο εκκίνησης για τη βορειοαφρικανική χώρα του Μαρόκου. Ελέγξτε τις διάφορες επιλογές που έχετε στη διάθεσή σας.

ΣΦΑΙΡΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ

Έχετε τρεις επιλογές για να φτάσετε από τη Σεβίλλη στο Μαρόκο:

Πτήσεις

Η Ryanair έχει πτήσεις από τη Σεβίλλη στο Μαρακές, την κορυφαία επιλογή των περισσότερων τουριστών για πόλεις που επισκέπτονται το Μαρόκο.

Αυτός είναι μακράν ο πιο γρήγορος τρόπος να φτάσετε από τη Σεβίλλη στο Μαρόκο.

Τη Σεβίλλη στη Μάλαγα και το Μαρόκο

Αν τα ταξιδιωτικά σας σχέδια περιλαμβάνουν ταξίδι από τη Σεβίλλη στη Μάλαγα ούτως ή άλλως, θα μπείτε στον πειρασμό να ταξιδέψετε από εκεί στο Μαρόκο. Υπάρχει πλοίο, αλλά το ταξίδι είναι μεγάλο. Καλύτερα είναι να κάνετε μια ξενάγηση. Διαβάστε περισσότερα για ξεναγήσεις από την Ισπανία και το Μαρόκο ξεκινώντας από τη Μάλαγα .

Με λεωφορείο και πορθμείο

Για λίγο περισσότερη περιπέτεια, γιατί να μην πάρετε το πλοίο στο Μαρόκο;

Το καλύτερο λιμάνι για πορθμεία προς το Μαρόκο είναι η Tarifa . Το ταξίδι είναι γρήγορο, έχει τα περισσότερα πορθμεία και ακόμα αποβάθρα στο λιμάνι της πόλης στο Ταγγέρη, παρά στο νέο λιμάνι του Tangier Med που είναι μια ώρα έξω από την πόλη.

Ο Algeciras έχει επίσης πολλά δρομολόγια πλοίων, αλλά λιγότερα από ό, τι από την Tarifa, και αποβάθρα στο Tangier Med.

Κάντε κράτηση για τα δρομολόγια πλοίων από το Algeciras και το Tarifa από το FRS. Αν αυτά είναι πλήρως κλειστά, δοκιμάστε το Trasmediterranea, το οποίο έχει δρομολόγια από Algeciras προς Tarifa Med και Ceuta, ένα ισπανικό θύλακα λίγο ανατολικά του Ταγγέρη.

Ένα λεωφορείο, το οποίο διευθύνεται από την TG Comes, διαρκεί από τη Σεβίλλη μέχρι την Tarifa και στη συνέχεια στο Algeciras μισή ώρα αργότερα. Το Tarifa είναι ένα πιο ενδιαφέρον σημείο για να σταματήσετε (είναι δημοφιλές για θαλάσσια σπορ και παρακολούθηση φαλαινών), αλλά αν θέλετε μόνο να φτάσετε στο Μαρόκο, δεν διαφέρει από το σημείο που αναχωρείτε. Το λεωφορείο από τη Σεβίλλη προς το Tarifa διαρκεί τρεις ώρες και ένα επιπλέον 30 λεπτά για να Algeciras.