Σταθμός λεωφορείων του Μιλγουόκι

Milwaukee Hub για Amtrak, Greyhound και άλλες υπηρεσίες λεωφορείων

Ο διατροπικός σταθμός είναι ένας σημαντικός συγκοινωνιακός κόμβος που βρίσκεται στο κέντρο του Μιλγουόκι. Ο σταθμός εξυπηρετεί επιβάτες που χρησιμοποιούν υπηρεσία τρένων Amtrak, καθώς επίσης Greyhound, Lamers, Jefferson Lines, Indian Trails και Coach USA. Σύμφωνα με το Υπουργείο Μεταφορών του Ουισκόνσιν, περισσότεροι από 1,3 εκατομμύρια επιβάτες χρησιμοποιούν την εγκατάσταση ετησίως.

Πού: Ο σταθμός Intermodal βρίσκεται στα 433 W.

St. Paul Ave, Milwaukee
Χώρος στάθμευσης: Χώρος στάθμευσης 300 θέσεων βρίσκεται δυτικά του σταθμού σε 460 W. St. Paul.

Amtrak

Οι διαδρομές Amtrak που εξυπηρετούν την περιοχή Milwaukee είναι η υπηρεσία Hiawatha και ο Empire Builder.

Για πληροφορίες της Amtrak, επισκεφθείτε τη διεύθυνση www.amtrak.com ή επισκεφθείτε τον μετρητή εισιτηρίων Amtrak στο σταθμό Intermodal. Τα εισιτήρια μπορούν να αγοραστούν στο χώρο του μετρητή εισιτηρίων ή σε ένα περίπτερο εισιτηρίων αυτοεξυπηρέτησης.

Λαγωνικό

Τα λεωφορεία λαγωνικών εξυπηρετούν το Green Bay, το Appleton, το Madison, το Σικάγο και όλα τα σημεία βόρεια, νότια, ανατολικά ή δυτικά από οποιοδήποτε από αυτά τα σημεία σύνδεσης. Το Greyhound δεν εξυπηρετεί απευθείας τα αεροδρόμια Mitchell International ή O'Hare.

Για πληροφορίες σχετικά με τα Greyhound, επισκεφτείτε τη διεύθυνση www.greyhound.com ή επισκεφθείτε το μετρητή εισιτηρίων Greyhound στο Intermodal Station.

Προπονητής ΗΠΑ

Τα λεωφορεία των ΗΠΑ προπορεύουν από τον σταθμό Intermodal απευθείας στο Union Station του Σικάγου, στο αεροδρόμιο O'Hare, στη Minneapolis και σε πολλές πόλεις στο Wisconsin. Εάν ταξιδεύετε στο O'Hare από το σταθμό Intermodal, το καλύτερο στοίχημά σας είναι πιθανότατα να ανεβείτε στο λεωφορείο Coach USA. Η διαδρομή είναι περίπου 2 ώρες, με στάσεις στους εσωτερικούς και διεθνείς τερματικούς σταθμούς.

Για πληροφορίες για το Coach USA, επισκεφθείτε το www.coachusa.com ή επισκεφθείτε το μετρητή εισιτηρίων Greyhound στο Intermodal Station.