Πώς να πάρετε από το Διεθνές Αεροδρόμιο Mitchell στο κέντρο του Μιλγουόκι

Με μόνο ένα τερματικό σταθμό σε τρεις διαδρομές - ο διεθνής αερολιμένας General Mitchell στη νότια πλευρά του Milwaukee (3500 S. Howell Ave., Milwaukee) είναι ένα αεράκι για να ταξιδέψετε. Και παρά το μέγεθος της, το αεροδρόμιο του Milwaukee εξυπηρετεί 35 άλλες πόλεις μέσω μη απευθείας πτήσεων. Συνδέσεις μέσω Ατλάντα, Ντιτρόιτ ή Μινεάπολις στο Δέλτα είναι μια επιλογή, όπως και οι μικρές πτήσεις μεταξύ του Milwaukee και των κόμβων της United στο Διεθνές Αεροδρόμιο O'Hare του Σικάγου, το Ντένβερ, το Τορόντο και το Χιούστον.

Η Νοτιοδυτική έχει προσφάτως αποκτήσει μεγαλύτερο μερίδιο αγοράς στο Μιλγουόκι. αυτή η αεροπορική εταιρεία προσφέρει μόνες πτήσεις σε πόλεις όπως το Κανκούν. Σαν Φρανσίσκο; Το LaGuardia της Νέας Υόρκης. Σιάτλ. Το Reagan National και το Fort Lauderdale / Hollywood και το Ορλάντο της Φλόριντα

Μετά την προσγείωση, υπάρχουν αρκετές εύκολες επιλογές για να φτάσετε στο κέντρο του Μιλγουόκι, το οποίο είναι περίπου 10 μίλια μακριά, απευθείας Βόρεια. Ανεξάρτητα από το είδος της μεταφοράς που κάνετε, το ταξίδι είναι περίπου 20 με 30 λεπτά.

Νοικιασμένο αυτοκίνητο

Οκτώ γραφεία ενοικίασης αυτοκινήτων με μετρητές στο Διεθνές Αεροδρόμιο Mitchell βρίσκονται μέσα στο αεροδρόμιο, πράγμα που σημαίνει ότι δεν χρειάζεται να φτάσετε στο λεωφορείο μετά τη μακρά πτήση. Οι οργανισμοί είναι Alamo, Avis, Προϋπολογισμός, Ενοικίαση αυτοκινήτου σε δολάρια, Enterprise, Hertz, National, και Thrifty.

Αφού πιάσετε τις αποσκευές σας ή περάσετε, αν δεν έχετε ελέγξει τις τσάντες, στην Αίτηση αποσκευών, περπατήστε απέναντι από τη δομή στάθμευσης.

Στο επίπεδο του εδάφους είναι οι εταιρείες ενοικίασης αυτοκινήτων.

Υπάρχουν δύο τρόποι για να ταξιδέψετε στο κέντρο του Μιλγουόκι: παίρνοντας το I-94 West (αυτοκινητόδρομο) ή WI-794-West λίμνη Freeway / Hoan Bridge (ακολουθεί την λίμνη). Κάθε διαδρομή διαρκεί περίπου 20 λεπτά χωρίς κίνηση, λίγο περισσότερο με κυκλοφορία, η οποία τείνει να αυξηθεί κατά τις τυπικές ώρες αιχμής από τις 7:30 π.μ. έως τις 9:30 π.μ. και από τις 4 μ.μ. έως 6 μ.μ.

Λεωφορείο

Δύο γραμμές στο Σύστημα Λεωφορείων County Milwaukee County εξυπηρετούν το αεροδρόμιο, χρησιμοποιώντας μια στάση που βρίσκεται στο χώρο του αεροδρομίου στο μέσο μεταξύ των Αφίξεων και των Αναχωρήσεων. Έξοδος από τις πόρτες στην έξοδο αποζημίωσης αποσκευών 1. Ο ναύλος για κάθε τρόπο είναι $ 2.25 και μόνο μετρητά είναι αποδεκτή. Η Πράσινη Γραμμή κατευθύνεται τόσο βόρεια όσο το Glendale / Bayshore Town Centre, ταξιδεύοντας στο κέντρο του Milwaukee κατά μήκος της διαδρομής, φτάνοντας μέχρι την Water Street, ενώ # 80 κατευθύνεται προς το κέντρο του Milwaukee μέσω της 6ης οδού.

Μπορείτε επίσης να πάρετε το λεωφορείο λεωφορείων Wisconsin Coach USA, το οποίο αναχωρεί και απομακρύνει τους επιβάτες λίγο έξω από τις αφίξεις, κοντά στην έξοδο αποσκευών 2. Η διαδρομή Express Airport είναι 25 λεπτά από το αεροδρόμιο προς το κέντρο της πόλης Milwaukee. το εισιτήριο κοστίζει 8 δολάρια ανά κατεύθυνση και τα εισιτήρια μπορούν να αγοραστούν εκ των προτέρων.

Τρένο

Η γραμμή Hiawatha Amtrak διαρκεί αρκετές φορές κάθε μέρα ανάμεσα στο κέντρο του Σικάγου και το κέντρο του Μιλγουόκι. Υπάρχει σταθμός κοντά στο Διεθνές Αεροδρόμιο Mitchell (κωδικός Amtrak MKA) προσβάσιμο από το λεωφορείο Amtrak στο αεροδρόμιο. Hop για το λεωφορείο στο κέντρο του Milwaukee (κωδικός Amtrak MKE) και πληρώστε $ 8- $ 9 one-way ή $ 16- $ 18 round-trip. Απέχει 15 λεπτά με το αυτοκίνητο. Ελέγξτε το πρόγραμμα μέσω της ιστοσελίδας της Amtrak.

Σαΐτα

Το GO Riteway είναι η μόνη υπηρεσία μεταφοράς με λεωφορείο στο διεθνές αεροδρόμιο Mitchell.

Το γραφείο κρατήσεων βρίσκεται κοντά στην Αίτηση Αποσκευών. Μπορείτε είτε να κλείσετε το ταξίδι σας μπροστά από το χρόνο χρησιμοποιώντας αυτό το σύνδεσμο στην ιστοσελίδα της εταιρείας ή στο γραφείο κατά την άφιξη. Οι τιμές για ένα κοινό λεωφορείο είναι $ 15 μονόδρομη και $ 29 round-trip μεταξύ downtown Milwaukee και το αεροδρόμιο.

Uber ή Lyft

Τόσο η υπηρεσία Uber όσο και η υπηρεσία Lyft - με κοινή παρουσία με εθνική παρουσία - επιτρέπεται να παραλάβουν επιβάτες δίπλα στην Αίτηση Αποσκευών 2 και να αναζητήσουν τα σήματα "Exit to Ticketing".

Ταξί

Υπάρχει στάση ταξί έξω από την Αίτηση Αποσκευών 3. Μετά την έξοδο από το κτίριο, διασχίστε το δρόμο και αναζητήστε το περίπτερο ταξί στην επόμενη λωρίδα. Η τυπική τιμή μεταξύ του αεροδρομίου και της πόλης Milwaukee είναι περίπου $ 25 μονόδρομη.