Άκουσε στο Hurd-μηνιαίο Φεστιβάλ Street Edmond

Απολαύστε Ζωντανή Μουσική, Φορτηγά Τροφίμων και Περισσότερα Κάθε Τρίτο Σάββατο

Με τη μεγάλη επιτυχία άλλων παρόμοιων εκδηλώσεων του φεστιβάλ δρόμου του μετρό, όπως η H & 8th Night Market ή η Premiere on Film Row, οι λαοί στην Citizens Bank of Edmond δημιούργησαν το Heard on Hurd το 2014, το οποίο εφάρμοσε χιλιάδες ανθρώπους για να απολαύσουν μια μέρα μουσικής και φαγητού . Οι διοργανωτές, προφανώς ενθουσιασμένοι από την προσέλευση και το πνεύμα της κοινότητας, ανακοίνωσαν γρήγορα ότι η Heard on Hurd θα γίνει μηνιαία εκδήλωση κατά τους μήνες άνοιξη, καλοκαίρι και πτώση, από τον Μάρτιο έως τον Οκτώβριο.

Στο τέταρτο έτος, ο Heard on Hurd φέρνει περισσότερους από 4.000 επισκέπτες που ταξιδεύουν στους δρόμους του κέντρου του Edmond για να απολαύσουν ώρες ζωντανής μουσικής, νόστιμες επιλογές από διάφορα φορτηγά τροφίμων και ψώνια σε τοπικά καταστήματα μετά από ώρες.

Νέα φέτος είναι η προσθήκη δραστηριοτήτων στο νέο λόμπι της τράπεζας στο κέντρο της πόλης - από ένα τοπικό φεστιβάλ κινηματογράφου μέχρι δειγματοληψίες τροφίμων για ακουστική μουσική - καθώς και καλλιτέχνες του δρόμου που διαθέτουν τοπικούς μουσικούς στη διασταύρωση του Main και του Broadway.

2017 Ημερομηνίες και ώρες

Ακούστηκε Hurd πραγματοποιείται το τρίτο Σάββατο κάθε μήνα από το Μάρτιο έως τον Οκτώβριο. Η διασκέδαση του Φεστιβάλ ξεκινά στις 6:00 μ.μ. και διαρκεί μέχρι τις 22:00. Εδώ θα βρείτε τις συγκεκριμένες ημερομηνίες για τη σεζόν του 2017:

Τοποθεσία & Οδηγίες

Ακούστηκε Hurd λαμβάνει χώρα στο κέντρο του Edmond, Οκλαχόμα , μια κοινότητα ακριβώς βόρεια της πόλης της Οκλαχόμα, στη γωνία Broadway και Hurd Street.

Λόγω της δημοτικότητάς τους, οι διοργανωτές έχουν επεκτείνει την περιοχή ανατολικά στο Littler προκειμένου να επιτρέψουν περισσότερα φορτηγά τροφίμων.

Ζωντανή μουσική

Φέτος, το φεστιβάλ Heard on Hurd χαρακτήρισε συγκροτήματα όπως το Edmond High School Rock Band, Shaky Tuesdays, μια μπλε ποπ ομάδα που ονομάζεται Connor Hicks Band και η χώρα ακούγεται από τον Cutter Elliott.

Αναμείνετε τους ίδιους ήχους στην επίσκεψή σας.

Φορτηγά τροφίμων και πολλά άλλα

Έχει ακούσει για Hurd διαθέτει ορισμένα από τα πιο δημοφιλή φορτηγά τρόφιμα του μετρό. Περιστρέφονται κάθε μήνα αλλά εδώ προσφέρεται μια μεγάλη ποικιλία από εισιτήρια: Υπάρχει επίσης τοπική μπύρα από κατασκευαστές μπύρας.

Αλλες δραστηριότητες

Εκτός από την αφθονία των τροφίμων και της μουσικής, το Heard on Hurd διαθέτει επίσης αναδυόμενα καταστήματα από τοπικούς πωλητές που αντιπροσωπεύουν ρούχα, κοσμήματα, χαρτικά, δώρα και πολλά άλλα, καθώς και έναν καθορισμένο χώρο για παιδιά πίσω από την τράπεζα όπου μπορούν να απολαύσουν τα παιδιά. Glow, Peony και Dragon ζωγραφική προσώπου, και i9 Sports, για να αναφέρουμε μόνο μερικά.

Για περισσότερες πληροφορίες και ενημερώσεις για το Heard on Hurd, δείτε την επίσημη σελίδα στο Facebook ή καλέστε (405) 715-5199.