Κορυφαία franchises της Οκλαχόμα

Το περιοδικό Entrepreneur Magazine , μία από τις κορυφαίες εταιρικές εκδόσεις του έθνους, έχει δημιουργήσει για πολλά χρόνια έναν ετήσιο κατάλογο των κορυφαίων εταιριών franchise της χώρας. Ο κατάλογος καταρτίζεται βάσει των ακόλουθων κριτηρίων:

Στη λίστα υπάρχουν αρκετές εταιρείες που εδρεύουν στην Οκλαχόμα, μερικές από τις οποίες βρίσκονται στην Oklahoma City.

Εδώ είναι οι κορυφαίες εταιρείες franchise της Οκλαχόμα:

Sonic Corporation

Με έδρα την Οκλαχόμα Σίτι, με περίοπτα γραφεία στο Bricktown , η Sonic είναι μία από τις πιο δημοφιλείς αλυσίδες γρήγορου φαγητού στο έθνος. Το εστιατόριο με στυλ οδήγησης, το οποίο είναι γνωστό για τα κώματά του, τα κρόταλα και τα λουκάνικα, έχει γίνει ισχυρό από το 1953.

Η Sonic κατατάσσεται σταθερά ως ένα από τα κορυφαία franchises στη χώρα, καθώς και μία από τις κορυφαίες επιχειρήσεις fast food. Επί του παρόντος, η Sonic έχει περισσότερα από 3.500 franchised εστιατόρια σε εθνικό επίπεδο, και η εταιρεία συνεχίζει να επεκτείνεται.

Εκπαιδευτές Απασχόλησης Express

Ιδρύθηκε το 1983 από τον Robert Funk, τον William Stoller και τον James Gray, οι Εκπρόσωποι της Απασχόλησης Express παρέχουν στελέχωση σε όλο τον κόσμο. Επί του παρόντος, έχουν πάνω από 700 τοποθεσίες franchise, 30 μόνο στην Οκλαχόμα.

Πορτοκάλι Leaf κατεψυγμένο γιαούρτι

Orange Leaf ξεσπά στη σκηνή το 2008, δημοφιλής εν μέρει εξαιτίας μιας ποικιλίας γεύσεων γιαουρτιού και ενός εκλεκτικού μπαρ toppings.

Ένα χρόνο αργότερα, ξεκίνησαν franchising και τώρα υπάρχουν πάνω από 300 τοποθεσίες σε περισσότερες από 36 πολιτείες.

Bonus Building Care

Το Bonus Building Care με έδρα το Indianola της Οκλαχόμα έκανε ένα τεράστιο άλμα ως franchise στη δεκαετία του 2000. Η εμπορική εταιρεία καθαρισμού ξεκίνησε από τον Arleen Cavanaugh το 1996 και σήμερα έχει πάνω από 250 franchises σε ολόκληρο το έθνος.

Μόλις ανάμεσα στους φίλους

Ίσως να είστε εξοικειωμένοι με τις εκδηλώσεις πώλησης αποστολών Just Between Friends στο Κρατικό Fair Park της Οκλαχόμα Σίτι. Αυτό που ίσως δεν γνωρίζετε είναι ότι η εταιρεία ιδρύθηκε από δύο μητέρες Tulsa το 1997. Οι τοπικές πωλήσεις τους ήταν τόσο επιτυχημένες ώστε η ιδέα εξαπλώθηκε σε όλη τη χώρα με franchises. Θα βρείτε πάνω από 150 τοποθεσίες, στην πραγματικότητα.

Billy Sims μπάρμπεκιου

Το Heisman που κέρδισε πίσω από το Πανεπιστήμιο της Οκλαχόμα άνοιξε το δικό του εστιατόριο μπάρμπεκιου το 2004. Λίγα χρόνια αργότερα, η έννοια έγινε franchise. Με έδρα το Tulsa, υπάρχουν περίπου 50 τοποθεσίες, κυρίως στην Οκλαχόμα. Ωστόσο, εξαπλώνεται σε κοντινές πολιτείες του Κάνσας, Αρκάνσας και Μιζούρι. Υπάρχουν ακόμη και μερικοί στο Μίτσιγκαν, την περιοχή στην οποία οι Sims έπαιζαν επαγγελματικά με τα Λιοντάρια.