Πώς να βρείτε ευκαιρίες εθελοντισμού στο Κλίβελαντ

Ο εθελοντισμός είναι ένας από τους πιο ικανοποιητικούς τρόπους να γίνετε μέλος του Κλίβελαντ και να βοηθήσετε την κοινότητα να ευδοκιμήσει. Υπάρχουν δεκάδες μη κερδοσκοπικές και εθελοντικές οργανώσεις που προσφέρουν κάθε είδους ευχάριστα και ουσιαστικά έργα.

Είτε έχετε μία ώρα για να δωρίσετε είτε ένα χρόνο, ενδιαφέρεστε να διδάξετε τα παιδιά, να αποκαταστήσετε κοινοτικούς κήπους ή να βοηθήσετε τους άστεγους, υπάρχει ένα έργο που είναι κατάλληλο για σας.

Αναζητήστε μερικούς από τους παρακάτω οργανισμούς και βρείτε ένα πρόγραμμα εθελοντισμού που ταιριάζει καλύτερα στα ενδιαφέροντά σας και στο επίπεδο δέσμευσης:

Business Volunteers Unlimited - Αυτή η οργάνωση είναι ένα κέντρο που παρακολουθεί τους εθελοντές με τοπικά μη κερδοσκοπικά σωματεία, φιλανθρωπικές οργανώσεις και άλλες ευκαιρίες.

Habitat for Humanity - Ο κλάδος του Cleveland του Habitat for Humanity απαριθμεί τις τρέχουσες ανάγκες τους στην ιστοσελίδα τους. Οι θέσεις κυμαίνονται από ειδικευμένους εμπόρους έως προσωπικό πληρώματος στο προσωπικό του γραφείου. Βοηθήστε την ιδιοκτησία κατοικίας να γίνει πραγματικότητα για τις οικογένειες του Cleveland.

Ομοσπονδία Εβραϊκών Κοινοτήτων - Αυτή η τοπική οργάνωση παραθέτει δεκάδες εθελοντικές ευκαιρίες για παιδιά, έφηβους και ενήλικες.

Cleveland Food Bank - Η τράπεζα τροφίμων του Cleveland είναι το κέντρο εκκαθάρισης για τις περισσότερες από τις φιλανθρωπικές κουζίνες τροφίμων στο NE Ohio. Πάντα χρειάζονται εθελοντές για να γεμίζουν κιβώτια τροφίμων, να μεταφέρουν τρόφιμα και αποθέματα. Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα τους.

Big Brothers / Big Sisters - Να είστε εκεί για ένα παιδί ή έφηβο που δεν έχει πατέρα ή μητέρα με το οποίο να μοιράζονται αθλήματα, εκδρομές Σαββατοκύριακου ή νέα της ημέρας. Διαβάστε περισσότερα στον ιστότοπο για το πώς να γίνετε Big Brother ή Big Sister.