Η βρετανική μουσική εμπειρία στο Λίβερπουλ θα ανοίξει το 2017

Το BME Λίβερπουλ θα ανοίξει το 2017

Η British Music Experience, που περιγράφεται παρακάτω, έκλεισε. Θα κινηθεί ανοιχτό στο Λίβερπουλ, όπου θα στεγαστεί στο κτίριο Cunard, το 2017, Το άνοιγμα του Λίβερπουλ έχει προγραμματιστεί για τις 11 Φεβρουαρίου 2017.

Το αξιοθέατο θα λειτουργήσει από την TBL, μια διεθνή εταιρεία που επίσης λειτουργεί το Titanic Belfast.

Οι παρακάτω πληροφορίες και η έλξη της νέας μουσικής στο O2 στο Λονδίνο είναι μόνο για πληροφορίες. Η έλξη αυτή έχει κλείσει για αρκετά χρόνια. Αλλά η νέα έλξη στο Λίβερπουλ μπορεί να έχει πολλά από τα ίδια χαρακτηριστικά. Ελέγξτε αργότερα το 2016 για περισσότερες πληροφορίες.

BME - Μια νέα μουσική έλξη στο O2 στο Λονδίνο:

Η Βρετανική Μουσική Εμπειρία (BME) είναι μια μόνιμη, υψηλής τεχνολογίας μουσική έκθεση στον αυτοανακηρυγμένο "πιο δημοφιλή" μουσικό χώρο του κόσμου, το O2 στο Greenwich του Λονδίνου.

Καταλαμβάνοντας 22.000 τετραγωνικά πόδια της φούσκας O2 (πρώην Millennium Dome), η έκθεση είναι το μοναδικό βρετανικό αξιοθέατο αφιερωμένο στα τελευταία 60 χρόνια της βρετανικής λαϊκής μουσικής.

Όχι μόνο ένα μουσείο, το BME είναι γεμάτο από διαδραστικά εκθέματα, χρησιμοποιώντας τεχνολογία αιχμής οπτικοακουστικής τεχνολογίας, για να προσφέρει στους επισκέπτες πραγματικές εμπειρίες απόδοσης σε μουσική, τραγούδι και χορό.

BME Essentials:

Φορητοί μουσικοί θα το αγαπήσουν:

Φανταστείτε τον εαυτό σας τον επόμενο σπουδαίο κιθαρίστα - αν μόνο θα μπορούσατε να πάρετε αυτή τη χορδή D7 κάτω pat; Τώρα έχετε την ευκαιρία σας. Στο Gibson Interactive Studio, δοκιμάστε το χέρι σας με μια ηλεκτρική ή ακουστική κιθάρα Gibson, ένα Baldwin Piano ή ένα κιτ τύμπανο Slingerland. Μπορείτε να πάρετε ένα μάθημα και να παίξετε μαζί με τους KT Tunstall, Amy Macdonald και άλλους.

Οι προσπάθειές σας καταγράφονται και μπορείτε να τις αποθηκεύσετε στο διαδίκτυο για να ακούσετε - ή να αναδείξετε στους φίλους σας - στην προσωπική σας σελίδα της ιστοσελίδας της BME, αφού φτάσετε στο σπίτι σας.

Για τους πιο φιλόδοξους, θα γίνονται εργαστήρια, μαθήματα και συναυλίες από καιρό σε καιρό.

Σκεφτείτε ότι είστε ένας πραγματικός κινητήρας; Η επόμενη μεγάλη φωνή ;:

Στην εμπειρία του Χορού Δεκαετίες, μπορείτε να πάρετε μαθήματα σε όλα τα τελευταία βήματα - της οποιασδήποτε δεκαετίας επιλέγετε. Η απόδοσή σας καταγράφεται και μετατρέπεται σε ένα ολόγραμμα που μπορείτε να αποθηκεύσετε και να αναπαράγετε στο σπίτι. Ποιος ξέρει, ίσως να ξεκινήσετε μια online τρέλα - όπως το μωρό που χορεύει, κάποια χρόνια πίσω.

Στο φωνητικό περίπτερο, ακούστε, μαθαίνετε και τραγουδάτε μαζί με κορυφαίους βρετανούς καλλιτέχνες. Και yup, μπορείτε να το αποθηκεύσετε και στην ιστοσελίδα.

Άλλα εκθέματα στη βρετανική μουσική εμπειρία στο O2 London:

Οι επισκέπτες μπορούν να εντοπίσουν τις μουσικές τάσεις μέσα από τις δεκαετίες και να μάθουν για την επιρροή της μουσικής στην τέχνη, τη μόδα και την πολιτική. Εκατοντάδες βρετανοί καλλιτέχνες παρουσιάζονται - οι Beatles, Iron Maiden, David Bowie, Motorhead.

Εξερευνήστε τα μουσικά είδη σε βάθος - Skiffle σε Reggae, Rock 'n Roll, Blues, Punk, Grime - και κατεβάστε μουσική από το αρχείο BME.

Και οι οπαδοί των μουσικών αναμνηστικών δεν θα απογοητευτούν. Υπάρχει μια καλή συλλογή από βασικά βρετανικά μουσικά αναμνηστικά - το ντέιβ Μπάουϊ, το Ashes to Ashes, κλόουν κοστούμι και το Ziggy Stardust, το εξώφυλλο Woodstock του Roger Daltrey, ένα vintage φόρεμα από την Amy Winehouse.

Περισσότερα για εισιτήρια:

Κρατήστε το δελτίο εισόδου επειδή καταγράφει το ταξίδι σας γύρω από την έκθεση. Αγγίζοντας το SmartTicket σε στρατηγικά τοποθετημένους αισθητήρες, παρακολουθείτε αυτό που έχετε δει και απολαύσατε. Επιτρέπει επίσης την είσοδο στη διαδραστική κιθάρα, το χορό και τις φωνητικές εμπειρίες. Αργότερα, η εισαγωγή του αριθμού SmartTicket στον ιστότοπο BME σας δίνει πρόσβαση σε όλα αυτά, καθώς και σε 3 δωρεάν λήψεις iTunes.

Πρέπει να κάνετε κράτηση εκ των προτέρων;

Είναι καλή ιδέα. Η είσοδος γίνεται με χρονοθυρίδα. Εάν ξεκινήσετε το O2 κατά τη διάρκεια μιας πολυάσχολης περιόδου (πριν από μια συναυλία του Michael Jackson, πείτε), θα μπορούσατε να διαπιστώσετε ότι έχουν ήδη κλείσει όλα τα slots για την ημέρα.

Πώς μπορώ να φτάσω στο O2 ;:

Ο ευκολότερος τρόπος είναι από το υπόγειο του Λονδίνου. Το O2 είναι περίπου 15 λεπτά από το κεντρικό Λονδίνο στη γραμμή Jubilee έως το σταθμό North Greenwich. Είναι επίσης εύκολο να φτάσετε εκεί με βάρκα, λεωφορείο, ελαφρύ σιδηρόδρομο και αυτοκίνητο του Dockland.

Οι πλήρεις οδηγίες για τη μετάβαση στο O2 μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα του O2

Ποιος είναι πίσω από αυτό ;:

Το BME είναι ένας εγγεγραμμένος φιλανθρωπικός και μη κερδοσκοπικός οργανισμός που υποστηρίζεται από πέντε σημαντικούς χορηγούς:

Ο βρετανικός μουσικός αντιπρόσωπος Harvey Goldsmith, ο οποίος προεδρεύει της φιλανθρωπίας, ήταν η κινητήρια δύναμη πίσω από τη νέα έκθεση.