Πανεπιστημιακά δωμάτια Dorm - ένας φτηνός και γοητευτικός τρόπος για να μείνετε στο Ηνωμένο Βασίλειο

Τα δωμάτια στο ιστορικό πανεπιστήμιο Dorms είναι ένας μεγάλος εναλλακτικός τρόπος για να μείνετε

Dorm δωμάτια σε πανεπιστήμια γύρω από το Ηνωμένο Βασίλειο είναι μεγάλες εναλλακτικές επιλογές για φθηνά καταλύματα σε ευχάριστο, ιστορικό και συχνά συναρπαστικό περιβάλλον.

Κατά τη διάρκεια των διακοπών - που περιλαμβάνουν διαλείμματα για το Πάσχα και τα Χριστούγεννα καθώς και για καλοκαιρινές διακοπές (από Ιούνιο έως Σεπτέμβριο) - μπορείτε να επιλέξετε να μείνετε σε μια μεσαιωνική κατοικία, ένα κάστρο του 12ου αιώνα ή ένα εκπληκτικό αρχιτεκτονικό κτίριο σε μια ολοκαίνουργια πανεπιστημιούπολη.

Τα καταλύματα περιλαμβάνουν συνήθως μεγάλο αγγλικό πρωινό - μαζί με δημητριακά, ψωμιά, φρούτα και χυμούς - που γίνονται στις υπέροχες αίθουσες φαγητού του 17ου, 18ου και 19ου αιώνα ( η μεγάλη αίθουσα στο Hogwarts έρχεται στο μυαλό ). Θα βρείτε επίσης φθηνά γεύματα και δείπνα.

Εδώ και εκεί μπορείτε να βρείτε επίσης σουίτες με πολλά υπνοδωμάτια και κοινόχρηστη κουζίνα - κατάλληλη για ταξίδια με οικογένεια, ίσως.

Και, τα περισσότερα είναι διαθέσιμα για περίπου την ίδια τιμή με δωμάτια λογικής ποιότητας δωμάτια.

Τα κοιμητήρια δεν είναι αυτά που χρησιμοποιούνται

Περιμένετε καθημερινές υπηρεσίες καθαρισμού, ιδιωτικά ντους ή μπάνια σε πολλούς κοιτώνες, ευρυζωνική σύνδεση στο internet, κλινοσκεπάσματα και πετσέτες και, μερικές φορές, εγκαταστάσεις καφέ και τσαγιού. Κάποια στιγμή, οι κοινόχρηστοι χώροι προσέφεραν επίσης τηλέφωνα που ενεργοποιούνταν από τηλεφωνικές κάρτες που μπορούσαν να αγοραστούν, αλλά σε αυτή την εποχή των έξυπνων τηλεφώνων, πολύ λίγοι το κάνουν αυτό πια.

Φυσικά υπάρχει ένα πάνω και κάτω σε όλα. Έτσι, εδώ μπορείτε να περιμένετε:

Πλεονεκτήματα της παραμονής στο Uni Digs

Μειονεκτήματα της διαμονής σε δωμάτια Dorm

Πώς να κλείσετε ένα πανεπιστήμιο Dorm δωμάτιο στο Ηνωμένο Βασίλειο

Υπάρχουν διάφοροι τρόποι για να βρείτε και να κάνετε βιβλιοθήκες στο πανεπιστήμιο του Ηνωμένου Βασιλείου: