Καλύτερα επίσημα καταστήματα σχεδιαστών εργοστασίων για τις βρετανικές ευκαιρίες μόδας

Αυτά τα επίσημα - και μυστικά - εργοστάσια και καταστήματα αποθήκης είναι τα καλύτερα μέρη για να ανακαλύψετε πραγματικές ευκαιρίες για ρούχα και αξεσουάρ που ποτέ δεν έχετε ονειρευτεί ότι θα μπορούσατε να αντέξετε οικονομικά.

Αν έχετε υποψιαστεί ότι τα προϊόντα που προσφέρονται σε κάποια σημεία πώλησης "Έκπτωση" έχουν ήδη πωληθεί στα καταστήματά τους ή ότι ορισμένα από τα αποκαλούμενα εμπορικά σήματα σχεδιαστών υπάρχουν μόνο στον κόσμο των καταστημάτων, ίσως έχετε δίκιο πολλές φορές.

Ορισμένες μάρκες θα έχουν ένα ή δύο καταστήματα σε ψηλούς δρόμους ή σε κέντρα πόλεων (με διογκωμένες τιμές) μόνο για να δημιουργήσουν κάποια αξιοπιστία και να μπορούν να ισχυριστούν ότι προσφέρουν μεγάλες εκπτώσεις. Μπορείτε να μάθετε αρκετά εύκολα. Ελέγξτε το "κατάστημα εντοπισμού" στην ιστοσελίδα του εμπορικού σήματος. Εάν τα περισσότερα από τα καταστήματα και οι προμηθευτές τους βρίσκονται σε καταστήματα με εκπτώσεις, έχετε την απάντησή σας.

Τα αφιερωμένα shophounds που κάνουν την έρευνά τους κάνουν τσάντες ευκαιρίας σε εμπορικά κέντρα. Αλλά οι καλύτερες προσφορές, στα κορυφαία προϊόντα έρχονται απευθείας από τους κατασκευαστές στα επίσημα εργοστασιακά καταστήματα. Αυτά είναι μερικά από τα καλύτερα για τα κλασικά βρετανικά εμπορικά σήματα μόδας.

Burberry και Aquascutum

Το Χόλιγουντ μπορεί να έχει δημιουργήσει την ανεξίτηλη εικόνα του αλλοδαπού ανταποκριτή σε ένα μαύρισμα παλτό, αλλά η Aquascutum εφευρέθηκε το πρώτο αδιάβροχο πανί στον κόσμο που έκανε το παλτό της τάφρου πιθανό. Η εταιρεία πωλεί πολυτελή βρετανικά κατασκευασμένα ράφτια σε όλο τον κόσμο. Ακριβώς απέναντι από την Regent Street του Λονδίνου είναι ο ανταγωνιστής της Burberry - η εταιρεία που εφευρέθηκε γαμπαρδίνη.

Η Burberry διαθέτει τα μαύρα, κόκκινα, μαύρα και λευκά κασκόλ (κασκόλ, ομπρέλες, πορτοφόλια), τα οποία εντοπίζονται εύκολα στα εμπορικά κέντρα έκπτωσης.

Αλλά, για το κλασικό αδιάβροχο, με βάση τα σχέδια της εταιρείας για τον Βρετανικό Στρατό ή αδιάβροχο βρετανικό ραπτική από το Aquascutum, πρέπει να πάτε στα καταστήματα εργοστασίων τους. Να είστε έτοιμοι να περάσετε αν και επειδή το 30% έως 50% της πλήρους τιμής μπορεί ακόμα να οδηγήσει σε μια έντονη τιμοκατάλογο όταν η πλήρης τιμή για το τρίχωμα της γυναικείας τάφρου κυμαίνεται από £ 650 έως £ 2,000.

Βολικά, τα ανταγωνιστικά εργοστάσια είναι σχεδόν γείτονες:

Barbour

Αυτή η εταιρεία είναι γνωστή για τα είδη ένδυσης της χώρας της, ειδικά κερωμένα και καπιτονέ μπουφάν, που φοριούνται για τις βρετανικές επιδιώξεις της χώρας από το κυνήγι, τα γυρίσματα, το ψάρεμα και την πεζοπορία μέχρι την καλλιέργεια κυρίων και τη μεταφορά των παιδιών στο σχολείο στο Range Rover. Στο εργοστάσιο τους, στο Jarrow, δίπλα στην έδρα τους στο South Shields, στα βορειοανατολικά της Αγγλίας, περιμένουν 50% ή και περισσότερο από τα ρούχα, τα αξεσουάρ και τα υποδήματα τους για άνδρες, γυναίκες και παιδιά.

Μούρο

Mulberry κάνει πολυτελή δερμάτινα προϊόντα, ακριβές και υψηλής ποιότητας τσάντες και άλλα είδη μόδας. Μια τσάντα Mulberry στο λιανικό εμπόριο μπορεί εύκολα να σας επιστρέψει £ 700 ή περισσότερο. Η εταιρία διαθέτει πολλά καταστήματα εργοστασίων, αλλά το καλύτερο είναι το αρχικό, στο Shepton Mallet, κοντά στην έδρα τους και στα εργοστάσια του Somerset.

Το κατάστημα Shepton Mallet βρίσκεται μόλις στο δρόμο από ένα από τα καλύτερα εμπορικά κέντρα εκπτώσεων του Ηνωμένου Βασιλείου, Kilver Court Designer Village . Είναι επίσης πολύ κοντά Μπάνιο με ρωμαϊκά λουτρά, θαυμάσια ψώνια και ηχώ της Jane Austen .

Χτυπήματα

Τα παπούτσια έχουν κάνει γάντια πολυτελείας και άλλα δερμάτινα είδη από το 1777. Το εργοστασιακό τους κατάστημα στο Wiltshire διαθέτει μια πλήρη γκάμα από δερμάτινα γάντια με επένδυση και ατσάλι για άνδρες και γυναίκες, που οδηγούν γάντια και γυαλιά, τσάντες, ομπρέλες, ζώνες, καπέλα και άλλα αξεσουάρ. Τα εμπορεύματα έχουν διακοπεί γραμμές ή είναι ατελείς και πωλούνται σε περίπου μισές υψηλές τιμές του δρόμου.

Ενώ είστε εκεί, πιάστε το για να δείτε το μουσείο τους όπου μπορείτε να μάθετε για την ιστορία της κατασκευής γαντιών και να δείτε τα γάντια Coronation που φοριούνται από τη σημερινή βασίλισσα καθώς και τα γάντια στεφάνης Tudor που φοριούνται από τη βασίλισσα Ελισάβετ Ι, γάντια που φοριούνται από τον καταδικασμένο βασιλιά Charles I, γάντια διασημότητας, εργαλεία κατασκευής γαντιών και άλλα αντικείμενα που συνδέονται με αυτή την αρχαία βιομηχανία.