Το Wimbledon Fortnight - Το μεγαλύτερο τουρνουά Grand Slam του τένις του Lawn Tennis

Ενημερώθηκε στις 9 Ιουνίου 2014

Το πρώτο μου καλοκαίρι στην Αγγλία άρχισε την εβδομάδα ότι δύο από τους κορυφαίους παίκτες του τένις της Αμερικής αντιμετώπιζαν ο ένας τον άλλον σε έναν τελικό ανδρών του Wimbledon στις 4 Ιουλίου. Δεν ήμουν πραγματικά ένας ανεμιστήρας τένις, αλλά ήταν αδύνατο να μην πιαστεί από το έντονο ενδιαφέρον που ανέλαβε το Λονδίνο.

Ήταν μια ζεστή μέρα, έτσι οι άνθρωποι είχαν τα παράθυρά τους ανοιχτά. Η γειτονιά μου έμοιαζε άδειο και μέσα από όλα αυτά τα ανοιχτά παράθυρα, η τακτική, τηλεοπτική επίδραση των μπάλες του τένις που έπληξαν τις ρακέτες του τένις, ακολουθούμενη από ευγενικά χειροκροτήματα, ήταν όλος ο ήχος στους δρόμους.

Το Wimbledon είναι το κορυφαίο πρωτάθλημα για τους κορυφαίους παίκτες του τένις και τους οπαδούς του κόσμου.

Στην Αγγλία, κατά τη διάρκεια του εβδομήντα του Wimbledon, είναι το μόνο άθλημα για το οποίο κανείς μιλάει. Τα μικρά αυτοκίνητα του Wimbledon που οδηγούν τους παίκτες γύρω από την πόλη - που συνήθως οδηγούνται από μέλη των γυναικών LTA (Lawn Tennis Association) που δεν μπορούν να πιστέψουν την τύχη τους - είναι παντού.

Σε αντίθεση με μερικά από τα σημαντικότερα κοινωνικά αθλητικά γεγονότα της Αγγλίας, η πλειοψηφία των εισιτηρίων του Wimbledon προορίζεται για το κοινό που ανταγωνίζεται στο Wimbledon Ticket Ballot για το δικαίωμα να αγοράσει ένα ζευγάρι θέσεων.

Ένας περιορισμένος αριθμός εισιτηρίων για τα Δικαστήρια του Κέντρου και τα Δικαστήρια 1 και 2 προορίζονται για πώληση στο κοινό μόνο για τις τελευταίες τέσσερις ημέρες αγώνα. Ένα άλλο 6.000 εισιτήρια εισόδου εδάφους είναι διαθέσιμα κάθε μέρα. Και το μόνο που έχετε να κάνετε για να πάρετε ένα από αυτά είναι να πάρετε νωρίς και, βροχή ή λάμψη, σταθείτε στην ουρά. Αυτές τις μέρες, έχουν γυρίσει κάμπινγκ έξω για μια πρώιμη θέση στην ουρά εισιτηρίων μια πιο πολιτισμένη υπόθεση - με μια κλήση ξυπνήματος, τουαλέτα και πλύσιμο εγκαταστάσεων και ακόμη και τσάι.

Διαβάστε περισσότερα σχετικά με τον τρόπο λήψης εισιτηρίων τελευταίας στιγμής και κάμπινγκ έξω για το Wimbledon.

Παραδόσεις στο Wimbledon

Ως το παλαιότερο τουρνουά τένις στον κόσμο (το Wimbledon ιδρύθηκε το 1877), η εκδήλωση συνοδεύεται από παραδόσεις από όλες τις πλευρές - από αυτό που οι φορείς και οι θεατές φορούν στον τρόπο που αναμένεται να συμπεριφέρονται μέσα στην λέσχη του τένις και τι τρώνε και ποτό.

Αν κάποιος σας δώσει ένα ελεύθερο καπέλο ή τσάντα τσαγιού στο δρόμο σας στο Wimbledon, καλύτερα να το τοποθετήσετε στην τσάντα σας. Εάν προβάλλεται αυτό το είδος διαφήμισης με καμικάζι, θα σας ζητηθεί ευγενικά να το παραδώσετε. Εάν δεν το κάνετε, δεν μπορείτε να γίνετε δεκτοί.

Για να βεβαιωθείτε ότι το κάνετε σωστά, ελέγξτε έξω μερικά Wimbledon Dos και Don'ts .

Και, ό, τι κι αν κάνεις, ενώ βρίσκεστε στο γήπεδο τένις All England στο Wimbledon, μην διστάζετε τον Andy Murray.

Δοκιμάστε τις γνώσεις σας με αυτό το ιστορικό λαβύρινθο του Wimbledon από τον έμπειρο εμπειρογνώμονα τένις του Jeff Cooper.