Χριστούγεννα με την Εθνική Εμπιστοσύνη του ΗΒ

Δραστηριότητες και Δραστηριότητες Παραθεριστικών Εκδηλώσεων σε Αρχοντικά και Ιστορικούς Χώρους

Φανταστείτε εικόνες παιδικής ηλικίας των Χριστουγέννων, εικονογραφημένα βιβλία, ταινίες και ευχετήριες κάρτες και οι πιθανότητες είναι να σκεφτείτε τα Χριστούγεννα με την Εθνική Εμπιστοσύνη.

Αυτά είναι τα είδη των εγκαταστάσεων και των σπιτιών που είναι το απόθεμα The National Trust στο εμπόριο. Η Εθνική Εμπιστοσύνη, ως μία από τις σημαντικότερες οργανώσεις του Ηνωμένου Βασιλείου για την προστασία και τη διατήρηση των αρχοντικών της , των ιστορικών οικιών, των σημαντικών τοπίων και των κήπων, διατηρεί δεκάδες αρχοντικά του 16ου, 17ου και 18ου αιώνα, βικτοριανά και εδαφικά κτήματα.

Είναι δύσκολο να φανταστούμε πιο κατάλληλες ρυθμίσεις για τα γιγαντιαία χριστουγεννιάτικα δέντρα, γλάστρες γεμάτες ζεστό κρασί, Χριστουγεννιάτικη μουσική και όλα τα άλλα εορταστικά στοιχεία της εορταστικής περιόδου.

Περάστε τα Χριστούγεννα με την Εθνική Εμπιστοσύνη

Το National Trust συμφωνεί και, κάθε χρόνο, πολλά από τα πιο σημαντικά σπίτια και τα τοπία του είναι ανοιχτά για ειδικές εκδηλώσεις κατά τη διάρκεια των διακοπών. Υπάρχουν διακοσμητικά και χριστουγεννιάτικα μαγαζιά μαγειρικής, αργά νυχτερινά ψώνια, συναυλίες για τα Χριστούγεννα και ειδικά γεύματα, αναγνώσεις του Dickens και πολλές στιγμές, διακοσμημένα σπίτια και κήποι.

Εδώ είναι μόνο μερικά από τα κύρια σημεία του 2016

(Συμβουλή: Κάντε κλικ στο σύνδεσμο "Τι είναι σε" σε κάθε ιστοσελίδα της ιδιοκτησίας για πλήρεις λεπτομέρειες) :

Μάθετε τι συμβαίνει κατά τη διάρκεια των Χριστουγέννων του 2016 με το National Trust σε όλο το Ηνωμένο Βασίλειο