Όλα όσα πρέπει να ξέρετε για το Διεθνές Αεροδρόμιο Chicago O'Hare

Αποφύγετε την ταλαιπωρία στο O'Hare

Το Διεθνές Αεροδρόμιο O'Hare (ORD) παρέχει συνδέσεις με περισσότερες πόλεις, συχνότερα από οποιοδήποτε άλλο αεροδρόμιο στον κόσμο. Στα περίχωρα της πόλης και συνδέεται με τα όρια της πόλης του Σικάγο με μια λεπτή λωρίδα γης, περισσότεροι από 190.000 άνθρωποι ταξιδεύουν καθημερινά μέσω του O'Hare. Το αεροδρόμιο ψηφίστηκε από το Business Traveller International "Best Airport in North America" ​​επτά χρόνια στη σειρά.

Τερματικά στο O'Hare

Πού να δειπνήσετε & ποτό

Δημόσιες συγκοινωνίες

Το τρένο CTA Blue Line λειτουργεί 24 ώρες την ημέρα μεταξύ του O'Hare και του κέντρου του Σικάγο. Τα τρένα έρχονται γενικά κάθε οκτώ λεπτά από τις 5 π.μ. έως τις 11 το απόγευμα από Δευτέρα έως Παρασκευή και κάθε 10 λεπτά από τις 5 π.μ. έως τις 11 το βράδυ τα Σαββατοκύριακα. Ο μονόδρομος για το αεροδρόμιο είναι περίπου 2 δολάρια, και η διαδρομή διαρκεί 45 λεπτά. το μονόδρομο από το αεροδρόμιο προς την πόλη είναι ~ $ 5.

Ο σταθμός CTA βρίσκεται στον κεντρικό χώρο στάθμευσης, ο οποίος είναι προσβάσιμος από πεζοδρόμους στους τερματικούς σταθμούς 1, 2 & 3.

Υπηρεσία Ταξί

Τα ταξί είναι αρκετά άφθονα, διαθέσιμα με βάση την πρώτη παράδοση, πρώτη εξυπηρέτηση και προσβάσιμα από το κατώφλι του κατώτερου επιπέδου του κάθε τερματικού έξω από την αποσκευή αποσκευών. Τα ταξί είναι όλα μετρητά και το μέσο κόστος είναι περίπου 35 έως 40 δολάρια για μια διαδρομή στο κέντρο του Σικάγου. Αναμείνετε να πληρώσετε τουλάχιστον δύο φορές το πολύ αν ταξιδεύετε κατά τις ώρες αιχμής.

Τα οχήματα με πρόσβαση σε αναπηρικά αμαξίδια είναι διαθέσιμα μέσω της United Dispatch στο 800-281-4466.

Εκτός από τις υπηρεσίες LYFT και Uber διατίθενται υπηρεσίες διανυκτέρευσης στο O'Hare.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Για την προστασία σας, μην δέχεστε βόλτες από τους οδηγούς έξω από το περίπτερο της καμπίνας ή από το επίπεδο αναχώρησης (δεύτερο επίπεδο) των τερματικών δρόμων.

Οδηγίες οδήγησης Από το κέντρο του Σικάγο έως το O'Hare

I-90 (Κένεντι) Δυτικά έως I-190-ακολουθήστε I-190 στο Διεθνές Αεροδρόμιο O'Hare.

Χώρος στάθμευσης στο αεροδρόμιο

Βραχυπρόθεσμος χώρος στάθμευσης:

Χώρος στάθμευσης Το γκαράζ επιπέδου 1 είναι σχεδιασμένο για "μετρητές και γκέτες", καθώς βρίσκεται σε κοντινή απόσταση με τα Terminals 1, 2 & 3 και δεν συνιστάται για διαμονές άνω των τριών ωρών. Οι εκτιμώμενες ωριαίες τιμές είναι: πρώτη ώρα $ 2, τρεις ώρες ή λιγότερα $ 4, τέσσερις ώρες ή λιγότερα $ 10, αυξανόμενα σταδιακά από εκεί, φτάνοντας στα $ 60 για 9 με 24 ώρες.

Το διεθνές τερματικό πάρκινγκ, η παρτίδα D προορίζεται επίσης μόνο για βραχυπρόθεσμο χώρο στάθμευσης για πρόσβαση στον Διεθνή Σταθμό 5. Το εκτιμώμενο κόστος είναι $ 60 / ημέρα (πρώτη ώρα $ 2).

O'Hare καθημερινό πάρκινγκ:

Διατίθεται πρόσβαση σε άτομα με ειδικές ανάγκες σε όλους τους χώρους στάθμευσης. Για περισσότερες πληροφορίες, καλέστε το 773-894-8090.

Γιατί είναι ο κωδικός του αεροδρομίου του O'Hare "ORD";

Φαίνεται περίεργο ότι είναι ORD - τελικά, δεν υπάρχει καν "D" στο O'Hare - μέχρι να ανακαλύψετε ότι το αρχικό όνομα του O'Hare μέχρι το 1949 ήταν Orchard Field Airport, και ο κωδικός του αεροδρομίου κολλήσει γύρω μετά την αλλαγή ονόματος .

- εκδόθηκε από την Audarshia Townsend