Κοινοτική Υποστηριζόμενη Γεωργία (CSA) στο Long Island

Υποστήριξη τοπικών αγροκτημάτων

Εάν επιθυμείτε τη γεύση αγροτικών φρέσκων φρούτων και λαχανικών, είναι εύκολο να υποστηρίξετε τους τοπικούς αγρότες εισάγοντας το μερίδιο της Κοινοτικής Υποστηριζόμενης Γεωργίας (CSA) στο Long Island.

Η είσοδος σε ένα CSA είναι τόσο εύκολη όσο η εύρεση του αγροκτήματος κοντά σας και η πληρωμή μιας εποχιακής αμοιβής. Μπορείτε να επιλέξετε από μια ποικιλία επιλογών στα περισσότερα αγροκτήματα, συμπεριλαμβανομένου ενός πλήρους ή μισού μεριδίου, πλήρης σεζόν, ή περιορισμένη, και ακόμη και να επιλέξουν για μια πτώση και την άνοιξη ένταξη επίσης.

Οι ΕΑΑ παρέχουν στα μέλη πρόσβαση στα φρέσκα προϊόντα από τις εκμεταλλεύσεις κατά τη συγκομιδή τους και βοηθά τους αγρότες με τα εκ των προτέρων γεωργικά τους έξοδα κάθε χρόνο. Μπορείτε να επιλέξετε μια ολόκληρη βιολογική φάρμα, αν θέλετε, καθώς και συμβατικές εκμεταλλεύσεις που είναι συνήθως λιγότερο δαπανηρές.

Τα CSAs είναι μια τέλεια επιλογή για όσους θέλουν να απολαύσουν ντόπια, φρέσκα φρούτα και λαχανικά και που επιθυμούν επίσης να βοηθήσουν το περιβάλλον, επειδή αυτό το είδος αγροκτήματος-αγοραστή δεν απαιτεί ναυτιλία παράγει μεγάλες αποστάσεις.

Αν ενδιαφέρεστε να ερευνήσετε τα CSA κοντά σας, εδώ είναι μια λίστα με μερικά από τα αγροκτήματα Long Island που προσφέρουν προγράμματα. Βεβαιωθείτε ότι έχετε καλέσει ή επισκεφθείτε τις ιστοσελίδες τους για να μάθετε πόσο κοστίζει κάθε κόστος, τι περιλαμβάνεται και εάν προσφέρει παράδοση ή πρέπει να το παραλάβετε σε τοπικό σημείο απόρριψης.

Νοσοκομειακές ΑΠ του Νασάου

Επαρχιακά CSAs του Suffolk County