Οδηγός επισκεπτών Williamsburg

Πού να πάτε και τι να κάνετε στο Ουίλιαμσμπουργκ, Μπρούκλιν

Από τη στιγμή που ήταν ιδιαίτερα βιομηχανική και κατοικήθηκε κυρίως από τους Χασσιδικούς Εβραίους, τους ιταλούς πρώτης γενιάς και τους μετανάστες από το Πουέρτο Ρίκο, το Williamsburg έγινε η γειτονιά καλλιτεχνών και πρόσφατων πτυχιούχων κολλεγίων στις αρχές της δεκαετίας του 1990. Χάρη στην επιρροή τους, η γειτονιά έχει γίνει ένα από τα πιο δημοφιλή στο Μπρούκλιν, με εξαιρετικά εστιατόρια, μπαρ και καταστήματα. Οι βιομηχανικές σοφίτες ανακαινίστηκαν και μετατράπηκαν σε πανέμορφα διαμερίσματα, ενώ έφτασαν στο προσκήνιο τα γιγαντιαία συγκυριαρχία, μεταμορφώνοντας το Williamsburg από το νέο East Village στο νέο SoHo.

Φάτε στο Williamsburg

Δεν θα βρείτε ούτε ένα, ούτε δύο, αλλά τρία από τα καλύτερα χάμπουργκερ του Μπρούκλιν στο Ουίλιαμσμπουργκ, για να μην αναφέρουμε ιστορικές επιτυχίες όπως το Egg, και μερικά από τα καλύτερα μπουρνούζια που μπορεί να προσφέρει το Μπρούκλιν. Συμβουλευτείτε αυτόν τον γιγαντιαίο κατάλογο των καλύτερων εστιατορίων του Williamsburg, που οργανώνονται ανά κατηγορία και διαβάζετε κριτικές. Να είστε προετοιμασμένοι να περιμένετε σχεδόν παντού να πάτε, ωστόσο. Πρακτικά δεν υπάρχουν εστιατόρια στο Williamsburg να κρατούν επιφυλάξεις.

Πώς να φτάσετε στο Ουίλιαμσμπουργκ

Η γέφυρα Williamsburg

Όχι μόνο η γέφυρα Williamsburg προσφέρει έναν βολικό τρόπο για να φτάσετε από και προς το Williamsburg, αν βρίσκεστε στην Lower East Side του Μανχάταν , οι απόψεις από το κέντρο της γέφυρας είναι αξιοσημείωτες και μπορείτε να κάνετε μια ολόκληρη μέρα έξω από αυτό με τα εστιατόρια και μπάρες ακριβώς κάτω από τη γέφυρα.

Ο Peter Luger είναι ένα από τα παλαιότερα steakhouses στο Μπρούκλιν και ο Dressler είναι το μόνο εστιατόριο που βρίσκεται στη γειτονιά του με ένα αστέρι Michelin.

Πίνοντας στο Williamsburg

Υπάρχουν ακόμη περισσότερα μπαρ στο Williamsburg από τα εστιατόρια. Συμβουλευτείτε αυτόν τον κατάλογο των καλύτερων, οργανωμένων ανά κατηγορία, για να ταιριάξετε τα ενδιαφέροντά σας.

Το Waterfront και η φλύαρα του Μπρούκλιν

Καταστήματα Williamsburg

Το Williamsburg διαθέτει μερικές από τις καλύτερες τρύπες και μπουτίκ ρούχων στο Μπρούκλιν. Απλά κάντε μια βόλτα στη λεωφόρο Bedford, ή χτυπήστε αυτά τα αγαπημένα καταστήματα .

Δωρεάν ταινίες στο πάρκο McCarren

Κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού, εμφανίζονται δωρεάν ταινίες στο πάρκο, μεταξύ άλλων δωρεάν πράγματα που κάνουν στο Ουίλιαμσμπουργκ.

Μουσική και χώροι

Το Ουίλιαμσμπουργκ διαθέτει πληθώρα μουσικών χώρων , από μεγάλα έως μικρά. Το καλοκαίρι, το Summerstage του Central Park πραγματοποιεί δωρεάν συναυλίες έξω στο East River Park.

Ξενοδοχεία

Επεξεργασμένο από τον Alison Lowenstein